Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

samotna bezdzieta prawie 40latka

Polecane posty

Gość gość
gość wczoraj za kilka miesiecy stuknie mi 40stka ,brak kandydata na ojca wiec o dziecku moge zapomniec xxxx a jakie masz wymagania od tego kandydata?

Gość gość
Nie pytaj i tak ich nie spełniasz

Gość gość
to ja autorka---szukam faceta spokojnego,bez nalogow, zrownowazonego(nie jakiegos choleryka) w miare zadbanego,czystego, szczerego,ceniacego sobie cieplo domowego ogniska. to tak pokrotce

Gość gość
a jak będzie chciał cię wylizać tam,to dasz ?

Gość gość
Do 18:53 jak autorce zabraknie papieru toaletowego to się do ciebie zgłosi

Gość gość
jak autorka upadnie niżej dna to na pewno umówi sie z frajerem z babskiego forum

Gość gość
Ja mam 23 lata i mógłbym Cię WYPlERDOLIĆ w ten ciasny 0DBYT. Później spuściłbym Ci się między nóżki i byśmy mieli dzieciątko <3 Potem oblizałabyś pałę do czysta i pocałowała napletek. mmmm

Gość gość
Ja tez bym cię jebał ażby ci odbyt wyleciał na prześcieradło

Gość gość
Do 19:04 pieprz się chamie i zboku.

Gość gość
Autorko, dołujesz się tylko czymś, co jest w Twojej głowie, bo tak naprawdę nie wiesz, jak potoczyłoby się Twoje życie, gdybyś dokonała innych wyborów. Może byłoby gorzej? Widzisz życie kuzynów, ale Twoje mogłoby wyglądać zupełnie inaczej: mogłabyś mieć męża kata i pijaka, albo dziecko z ciężką postacią autyzmu albo męża inwalidę w spiączce itd. Nie żałuj tego co mogłoby być, bo to tylko jest w Twojej głowie. A póki żyjesz masz szansę odmienić swój los.

Gość gość
oczywiscie,ze mogloby byc i tak.ale kazdy zakladając rodzine wierzy,ze akuratjemu wszystko sie dobrze ułozy. kuzyni,znajomi, ktorzy maja rodiny maja z kim spedzic weekend,swieta, wakacje. ja tylko dom-praca-dom -samotne weekendy, urlopy,wieczory w 4 scianach......

Gość gość
w taki dzień jak dzisiaj jeszcze bardziej odczuwa sie swoja samotnosc

Gość gość
Nie martw sie już nie długo wiosna i pewnie życie przyniesie coś nowego, łaskę nie robi musi się coś wreście zmienić.

Gość gość
ktora to juz wiosna w moim zyciu?? zadna nie przyniosła nic nowego.....

Gość gość
samotne zycie nie ma sensu :-(

Gość gość
nie potrafię odnaleźć sensu życia w sytuacji jakiej się znajduję :-(

Gość gość
Samotność jest z******ta.

Gość gość
samotne zycie to wegetacja.....

Gość gość
nic mnie nie cieszy, chce mi się plakac :-(

Gość gość
ja w tym roku skoncze 32, jestem panną, dzieci nigdy nie cchialam, kota nie mam bo nie lubie, brzydka nie jestem, po prostu nie mialam szczescia do facetow, niesmiala, nie chodzilam na imprezy, nie balangowalam, i tak jakos wyszlo; czasem sie tak zycie uklada. Nie bylam tez wybredna bo moi ex to nic specjalnego byli. A prawda taka, ze wlasnie te puszczalskie to szybko za mąz wychodzą, dlatego smieszy mnie takie generalizowanie.

Gość gość
Z chęcią powiedziałabym coś co by cię ucieszyło ale nie potrafię rozweselać ludzi więc jak tylko możesz płakać to wypłacz swój ból ja zawsze tak robię płacz przynosi ulgę8

Gość gość
21.09-- jeszcze w twoim zyciu moze sie cos zmienic. wiele moich znajomych ok. 35 r. z powychodzilo za maz i te ,ktore chcialy zaraz pozachodzily w ciaze i sa teraz szczesliwymi mamami. mi za 2 miesiace stukinie 40stka wiec juz wszystko pozamiatane :-( codziennie placze i jakos mi to ulgi nie przynosi.mysle,ze tak juz bedzie do konca moich dni.....

Gość gość
a masz chociaż mieszkanie swoje? bo widzisz ja nawet tego nie mam, a mieszkanie z rodzicami po 30tce to jest niezbyt fajne

Gość gość
No coz glupie osobniki ze slabymi genami wymieraja bezpotomnie ;)

Gość gość
no to wyjaśnij mi debilu czemu na swiecie jest tyle glupich ludzi, skoro wg twojej teorii juz dawno powinni wyginąć, a na Ziemi powinni zyc sami mądrzy ludzie dbający o planete i kochający sie nawzajem, a tymczasem ucinaja sobie lby

Gość gość
niestety nie mam wlasnego m,na dodatek mam kiepska prace i brak perspektyw na zmiany rowniez w tej dziedzinie zycia....

Gość gość
Wczoraj 21:30 bo natura nie jest doskonala a ze ucinaja sobie lby to akurat dziala na korzysc wygrywaja ucinacze lbow ;)

Gość gość
co ciekawe to ze nigdy nie spotkalam grubobrzusznego starego dziada po 50tce z "mlodsza kobieta" jak to niektorzy probuja sie dowartosciowac w tej dyskusji; w sumie pelno tu meskiego chamstwa i z tego juz powodu mysle ze nic nie tracisz bedac z takim swirem a wrecz przeciwnie zyskasz na zdrowiu psychicznym

Gość gość
Trudno, musisz sobie z tym poradzic, ciesz sie zyciem, chwila bo szybko przemija tym bardziej po 40tce. Nie nastawiaj sie na milosc od faceta a szukaj innego zrodla milosci : przyjaciele cie lubia, koledzy w pracy cenia, kobiety zazdroszcza ubran, wygladu, figury..wygraj maraton, wygraj w pokera... tak mozna przetrwac. Ja tez mam 39 lat, jestem sama i bez dzieci, ja mialam bardzo wielu facetow w zyciu i nadal sie z nimi spotykam, zadnego nie kocham i zaden mnie nie kocha/l. Epoka

Gość gość
Ja znam kupe takich ludzi w rodzinie, rządzie ;), internecie. Nie wiem gdzie wy widzicie świat złożony tylko z ludzi po ślubie z dziećmi?