Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beznadziejatotalna

Czy ktoś jest tak nieszczęśliwy jak ja?

Polecane posty

Gość Ojojojojoj
Mam podobnie 28 lat i jestem bez dziewczyny. Uświadomiłem sobie 5 lat temu, że samotne życie jest mi pisane. Jestem zbyt popapranym człowiekiem by zamęczać swoją osobą jakąś dziewczynę. Nie chce uśmierzać swojej samotności czyimś kosztem.

Gość beznadziejatotalna
Teraz przyszedł taki moment, że zastanawiam się czy walczyć jeszcze czy już pogodzić się z losem i nie wybrzydzać, bo może takie moje przeznaczenie...

Gość gość
Ej uciekłaś już ? :( Chciałem pogadac.

Gość gość
zaraz przeżyjesz taki najazd frustratów kafeteryjnych,że poprosisz starych abu ci odłączyli neta bo sie nie opędzisz

Gość gość
dziewczyno ty i twoje problemy + debil z kafeterii i możesz sobie szukać drzewa na samobója

Gość Mario Candarelli
i co zmieni wyjazd do Warszawy albo na Śląsk do pracy ? kilometrów narobisz każdego dnia jadąc z Radomia albo Płońska i powrót do domu po godz. dziewiętnastej dzień w dzień a i tak nie poznasz nikogo na stałe w wieku 28 lat , ponieważ większość 'normalnych' facetów jest już zajęta i pozostaje rynek wtórny

Gość beznadziejatotalna
No właśnie widzę, że frustrat frustratowi wypomni :D

Gość beznadziejatotalna
Spokojnie, to, że mam doła, nie znaczy, że pozbawiona jestem już umiejętności logicznego myślenia...

Gość gość
no własnie ja nim nie jestem ale widzę,że ty specjalnie losu tez nie chcesz zmieniać więc pozostaje mi życzyć powodzenia i nienawidzę cię za to że nie pokochałaś mnie takim jakim jestem

Gość beznadziejatotalna
Nie chcę by cały świat wiedział jak wygląda najnieszczęśliwsza osoba na świecie. Nie jetem tu po to, żeby szukać męża. Od tego są portale randkowe.

Gość gość
Niech sobie wyjedzie jak Jej źle. Wynajmnie mieszkanie i da sobie radę. Jakie te studia ukończyłaś ? Odłożyłaś sobie jakieś pieniądze ? Normalnego faceta sobie znajdzie i nie prawda, że wszyscy normalni w Jej wieku są zajęci. Późno będzie gdy będzie miała 35 lat ale narazie nie ma powodów do desperacji. Szkoda dziewczyny bo taka ciepła się wydaje. Przytulic Cię ? :D

Gość gość
portale randkowe to są dla frustratów,a my tu jestesmy żeby poznać fajne dziewczyny z problemami psychicznymi

Gość beznadziejatotalna
Odłożyłam sporo pieniędzy i miały być na samochód. Skończyłam ścisły kierunek na uniwersytecie...

Gość gość
Konkretnie jaki kierunek? Ścisłych kierunków jest wiele.

Gość gość
Dziewczyno nie daj się wciągnąć tym zidiociałym frustratom w żadne pogawędki bo sie od ciebie nie odczepią

Gość beznadziejatotalna
A jakie to ma znaczenie jaki kierunek?

Gość gość
Nie bądź emo.

Gość gość
Zaraz cię będą przytulać,opowiadać cuda jaka jestes fajna i w ogóle,tylko sobie pomyśl jacy "faceci" siedzą w takim miejscu

Gość gość
Nie każdy jest zidiociałym frustratem. Ja piszę z autorką normalnie nie jak tamtem co o fotkę pytał :D

Gość beznadziejatotalna
Dobra wiem, że mi tu nikt nie doradzi nic. Po prostu chciałam się wyżalić i tyle.

Gość gość
Jak to jakie ma to znaczenie jaki kierunek ? Chcę o czymś z Tobą pogadac, poznac Cię. Szkoda, że taka zamknięta w sobie jesteś :( A czym się interesujesz powiedz ;)

Gość gość
ja ci nie doradzę ale mogę ci wsadzić k****a w tyłek żeby ci się dobrze srało

Gość beznadziejatotalna
Spoko, ja się domyślam jacy faceci tu siedzą ;)

Gość Głupiaś
Pewnie ukończyłaś tak bezużyteczny kierunek, że wstydzisz się go wymienić. Tak to bywa jak się w odpowiednim czasie nie myśli o przyszłości. No to teraz cierp, albo ogarnij się.

Gość gość
jesteś dziewicą ?

Gość gość
A co tu doradzac ? Musiałbym Cię znac w realu aby miec pomysł na Twoje problemy. Uważasz się za inteligentną więc powinnas znaleźc wyjście z problemu. Proponuję Ci wyjazd z tej wsi. Skoro masz odłożone pieniądze to dasz radę. Zamiast się żalic to już lepiej poprzytulaj się ze mną ;) Gdybyś była moją koleżanką to miałabys oparcie we mnie. Zawsze lepiej mi się gadało z dziewczynami niż z chłopakami. Jaką pracę chciałabyś miec ?

Gość beznadziejatotalna
Chciałbym inseminować byki w spółdzielni produkcyjnej

Gość gość
No i jacy według Ciebie faceci tu siedzą ?

Gość beznadziejatotalna
Beznadziejni,kończę temat,dobranoc.

Gość gość
Ja też mam tyle lat co wy,ale mam męża.Przybłąkał się kiedy jeszcze byłam na studiach.Nie wierzę w miłość jak z jakiejś telenoweli,po prostu dobrze się czuliśmy w swoim towarzystwie i już tak zostało.Dzieci nie mam,nawet nie wiem czy chcę.Zawsze tak średnio mi zależało na związkach,a widzę,że najczęściej zostają same te osoby,które mają największe parcie na związek i szukają kogoś na siłę,popadają w depresję.Kiedy ktoś się zainteresuje taką smutną,upierdliwą osobą to raczej nie na długo,nic z tego nie będzie.Najpierw trzeba coś w sobie zmienić,wyjść do ludzi,a nie upierać się,że nic ci się nie uda.Chcesz być korposzczurem w dużym mieście to wysyłaj CV,może się odezwą:-P