Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdzie jest mój książę z bajki, no gdzie?

Polecane posty

Gość gość

Szukałam już wszedzie przez zajęcia sportowo-rekreacyjne po miejsca, w których ludzie przychodzą konteplować cisze. Przez 25 lat poszukiwań nie znalazłam go nigdzie. JA SIĘ PYTAM? CO TO MA ZNACZYĆ? Gdzie jest moja druga połowa? [wściekły] Był wybór między pustka, a pustką, a nicościa, a bezkresna nicościa, w niewartą uwagi pustka i nicością. Nikt, absolutnie nikt nie nadawał się do związku ze mną. Poza tym nawet gdybym była wadliwa i tak wadliwi ludzie mają swoje drugie połowy więc O CO TU CHODZI [wściekły]? Wymagania: podobne zainteresowania, podobny charakter, podobne talenty, podobne cele zyciowe, podobne poczucie humoru, chyba niezbyt wygórowane?

Gość gość
Koń mu zdechł, idzie pieszo, poczekasz jeszcze trochę

Gość gość
I napisz,że masz 25 lat to jebne śmiechem

Gość gość
Jesstem rycząca czterdziechą, a co to jakiś problem w znalezieniu podstarzalego ksieciunia?

Gość gość
super, mam nadzieje, że zdąży zanim wyjdzie mi data ważności i się przeterminuje :O bo jeszcze jest na czym oko zawiesić, ale za pare lat to już wątpię :O

Gość gość
Eeeee,to stara dupa jesteś..:D

Gość gość
A może sie schlał i leży pod jakimś drzewem?!

Gość gość
to na pewno nie moj książe, bo ja nie lubie używek, a ma być podobny

Gość gość
no raczej :O doprawdy ja już naprawde nie wiem gdzie można poszukac kogoś z sensem :O skończyly mi sie już pomysły.

Gość gość
A byłaś w jakichś związkach? Dlaczego nie wyszło?

Gość gość
Gdzies tam w szafie mam balową suknie , nada się? :O

Gość gość
a można być w związku z kimś kto za nic w świecie do Ciebie nie pasuje? :O to jak wpychanie na siłe puzzla w miejsce gdzie nie jego miejsce ...

Gość gość
Wiec nie byłaś nigdy w żadnym związku?

Gość gość
jakie to ma znaczenie w odniesieniu do pytania gdzie jest książe z bajki, który ma te same talenty, co ja ? Nie pytam sie czemu po drodze napotkałam jakieś "przeszkody", bo inaczej nie nazwałabym tych stworzeń napotkanych po drodze, lecz gdzie jest książe...

Gość gość
Gdzieś pewnie jest,,

Gość gość
pocałuj żabkę, a na pewno się zdziwisz

Gość gość
do bystrych nie nalezych skoro pytasz gdzie jest książe z bajki

Gość gość
22:24 to jest pytanie retoryczne... albo pytanie przynęta... żaby kandydat się zgłosił

Gość gość
Dla mnie pytanie, a raczej odpowiedz na nie, jest bardzo ważna. skoro przez 40 lat, nie byłaś w związku, to cóż, nie problem z facetami, ale z Tobą.

Gość gość
no dobra to powiem ci gdzie jest książe z bajki. w innej bajce niż ty. gydby była to ta sama bajka to już byście byli razem. istnieje również mozliwośc, że odgrywasz w tej bajce role złej czarownicy

Gość gość
a nawet gdyby to ty jestes ten co to wytyka ludziom glupote? :D a nawet gdyby to gdzie ten moj głupi ksiąze pasujacy do mojej głupoty? :D

Gość gość
troche trudno wytypowac kandydata tzn literki w necie ktore mialyby byc wytypowane na kandytata a nie chcialabym trafić na jakas Marianne :D wiec niekoniecznie :D

Gość gość
albo rolę dobrej wróżki, która pogoni złą czarowniczkę i książę z konia spadnie na... na bruk

Gość gość
kandydaci filozofują, o rękę się nie starają... takie czasy ;)

Gość gość
i zaczyna sie stereotypowe mieszanie w koltle łokciem :D ble ble ble jestes taka owaka, smaka, nietaka, a byle jaka, a owaka, a tu ci brakujke, a tam za duzo, a tu zmien, a tam pokaz, a tu cos tam A pytanie jest proste i logiczne, gdzie ten ktoś komu tu brakuje, a tam na za duzo, a byle jaki, a taki owaki, i ktory jest moja wersja meska? Az takie trudne? Może skup sie !

Gość zawsze sexy
poczekaj cierpliwie jeszcze chwile, może on ciebie też szuka i traficie niebawem na siebie ale co ma być to i tak będzie- jak to ktoś wypiuje

Gość gość
w bajce. okeślenie książe z bajki nie powstało jak myśle na określenie supersamca ze świata rzeczywistego a jako sformułowanie charakteryzujące pewien typ kobiet mających nieealne wymagania żyjące w świecie fantazji tudzież ofiary nieodpowiedzianego wychowania w przekonaniu o tym, że zycie to ****ajka

Gość gość
okej okej okej, to gdzie w takim razie jest moj czernoksiężnik i w ktorej bajce , jak go mam odnalezc bysmy byli w tej samej? I co mam przygotowac do kotła? Czy podgrzać na wolnym ogniu, kiedy i gdzie to nastapi? ;)

Gość gość
Nie mam żaby :D mam tylko jakiegoś miśka bez oka :D ale nie bede go całować, bo jest troche przykurzony ;)

Gość gość
gdzieś lecz nie wiadomo gdzieeee ten moj kochany książe jeeeest. I jak odszukać Ciebie kolo, bez Ciebie jestem tylko smutną lolą