Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość polskiObserwatorPolityczny

popieranie PiSuaru staje się coraz większym obciachem

Polecane posty

Gość gość
zaprawdę cieszczie sie wolnością, póki co, bo pisiory juz szykują ustawę o inwigilacji obywateli, w tym też w internecie. niedługo krytyka jedynie słusznego rządu będzie niemożliwa.

Gość gość
jakie straszenie kościołem??? pisiory zrobia to, co im kościół każe, to pewne.

Gość gość
Prosze tresc tej ustawy

Gość gość
treść dadzą posłom wieczorem, w nocy będzie dyskusja, rano przegłosują, w dzień podpisze duda bez poprawek. tak sie rządzi w Polsce. do tej pory nikt jej nie zobaczy.

Głupie jest popierani PiS-u ale jeszcze glupsze jest poddawanie się tej zbiorowej histerii anty-pisowskiej. Serio nie wiecie, że PO chciało tuż przed końcem swojej sejmowej kadencji przepchnąć zmiany w identyczny sposób zagrażające niezawisłości TK, ja te wdrażane przez PiS? Gdzie wtedy były media i "obrońcy" demokracji?

Gość gość
teraz Zachód da po d***e pisiorom !

Gość gość
jako skutek pisowskiego bezprawia i gwałcenia konstytucji rozpocznie się akcja Zachodu sankcji politycznych, a może i niejawnych ekonomicznych typu odpływy kapitału zachodniego z Polski czy utrudnianie dostępu do współpracujących z Zachodem rynków światowych. Wtedy te bezmózgi co popierają Kaczora gorzko zapłaczą gdy będą tracili pracę masowo. Zachód Kaczorowi nie odpuści, to pewne. Musi go upokorzyć by inni go nie nasladowali.

Gość gość
Ta jasne jak ktos jest leniwy to czy za pis czy po to jeden uj. Jak ktos jest ambitny to zadna partia go nie powstrzyma nie oszukujmy sie w koncu na tym polega ambicja. No chyba ze mowisz o tych pierdzistolkach peowskich co to tylko potrafia wspolpracowac dla po no to fakt polecą leniwi ze stołków no a ze nic innego nie potrafia no to nie moj problem.

Gość gość
jaka histeria wystarczy popatrzeć jeden dzień na obrady sejmu. albo jedną noc, na to samo wychodzi. jak pisiorom nie wyszło głosowanie, to większością je unieważnili i zrobili drugie, które już "wyszło" jak trzeba. ja to widziałem w tv na żywo.

Gość gość
Kshatrya brak strony

Gość gość
Pamiętam Polskę sprzed 8 lat. Nikt z Was nie powie, że się nie rozwinęła. Polacy więcej zarabiają, więcej dóbr materialnych gromadzą. Na święta stoły się uginały u mnie w domu, u Was i u Waszych znajomych. Tak Wam źle? To czego Wy jeszcze chcecie? Państwa rozwinięte nas doceniały. Tusk robi karierę polityczną w Europie bo sam na taką pozycję jako polityk ZAPRACOWAŁ. Obecna polityka PISu budzi niepokój świata - Dlaczego - pomyślcie sami.

Gość gość
Tusk zapracował....:D,SPRZEDAJĄC Polskę i Polaków!

Gość gość
ruscy też wolą żreć trawę niż sprzedać się zachodowi

Gość gość
a komu sprzedał tę Polskę i Polaków? Wy sie sprzedaliście za 500 zł. I mogę głowę dać, ze nie dzietność się zwiększy, tylko spożycie. No, ale bedzie można za 500 zł popić :D:D:D Tyle, że ty popijesz, za moje pieniądze, które ciężko zarabiam a mam już duże dzieci

Gość gość
polskie stocznie padły nim PO powstała to raz polskie stocznie produkowały prymitywne statki dla Rosjan, a takie to już murzyny potrafiły budować za ułamek ceny polskiej bo robociznę mieli tańszą

Gość gość
kaczyzm to polska wersja faszyzmu mamy wodza, bezprawie oraz igrzyska dla mas typu tropienie agentów i spisek mocarstw przeciw ojczyźnie co jeszcze trzeba by masy zrozumiały że popierają faszystów ? przegranej wojny ?

Gość gość
A to ze zamiast polskich dobr mamy zagraniczne markety to nie jest dla was sprzedanie sie. A pamietacie spot PO kietowany do zagranicznych przedsiebiorcow mowiacy o tym ze polscy sa najtansza sile roboczą ze nie chcemy duzo a jestesmy robotni przy czym firma z zagranicy plus wumieniali dodatkowy atut jakim jest brak opodatkowywana takiej firmy u nas! Tusk i po zrobili z nas czarnuchow.

Gość gość
Jeden bardzo ładny przyklad... więźniowie głosowali na PO bo PIS chciał wprowadzic dla więźniów obowiązek pracy. Czarno na biał widać kto jest po złej a kto po lepszej.

Gość gość
Poszukaj o zmianach w wieziennictwie planowanych przez pis.

Gość gość
nakaz pracy dla więźniów jest ok! niech zapierdalają w kamieniołomach i zarabiają na swoje utrzymanie, nie mam ochoty płacić na zbirów

Gość gość
wyegzekwować jest łatwo, nie pracujesz, nie jesz czarny chleb i czarna kawa dla nierobów, zbirów, złodziei i alimenciarzy

Gość gość
Kshatrya czarnowidztwo to najgorsza cecha jak moze byc. Wspolczuje ci wszystko widzisz w czarnych barwach. :/