Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Misio1 uczuciwy i elokwentny facet, lubie go

Polecane posty

Gość gość
Baron poczekaj , zaraz dokończe co ja wyłapałam . Dłuższe posty traktuje mi jako spam. Po drugie facet który obraca się w biznesie, twierdzi,że zamówienie z chin idzie rok sic.kochany przy takim rynku jak jest teraz już widzę biznesmena od ubrań, zwłaszcza,że moda zmienia się co sezon, który czeka na towar rok.przeterminowany i dawno niemodny. A ponieważ, akurat na tym się znam , tradycyjnie spierdoliłeś z tematu, jak zbiłam twoje durne wszystkie argumenty.twoja kariwra jako przedsiiębiorcy importera legła w gruzach.

Gość gość
Po trzecie facet biznesmen , który nie ma na implant. Twierdzi,że most nie podoba się kobietom. I znowu kochany spaliłeś sobie kwestię wieku. Teraz mosty są to korony na porcelanie, albo porcelanowe. Przy takiej jakości jak jest teraz , tylko dentysta . Albo protyk to odróżni. Ty zapewne myślałeś o moście , jaki był kiedyś, z zębami na haczyki. I dlatego stwierdziłeś, że nie podoba się to kobietom! To już daje pojęcie o twoim wieku. Po drugie ktoś kogo stać na leczenie zębów i obraca się w biznesie traktuje zęby jako podstawę i wizytówkę. Ty nawet ich nie piaskujesz. Czyli ty jesteś biznesmenem z żołtymi zębami i jeszcze minimum dwoma ubytkami. Bo do tylu się przyznałeś.

Kolejna ciekawostka :) : x aby udowodnić mi, że się mylę, puppet master wysłał równocześnie, posty Neptyka i Master of Andropauza. x Na zdrowy rozum, nie zdążyłby tak szybko przelogować się i napisać. x Tyle, że Master of Andropauza ten JEDYNY post, napisał ze smartfonu :P. x To wyraźnie widać po przeniesieniu przecinka do następnej linijki. x Wcześniejsze i późniejsze posty, Master of Andropauza pisane są zawsze z komputera :P.

>>>Ponieważ to wyłapałam , musiałeś przyznać ,że minimalnie jesteś czterdzieści plus.<<< x A koła przy okazji nie odkryłaś :P :P :P ? x Pokaż mi "genialny odkrywco" :P, gdzie ja twierdziłem, że nie jestem mężczyzną po czterdziestce :P.

Gość gość
No i tak można bez końca. Twoja diete w jednym posiedzeniu, to kilo zimnych pierogów i dziewięć czekolad, ale jesteś wiotki jak trzcinka, kolczyki za złotówkę svarowskiego itp. I nikt według misia nigdy nie miał firmy, tylko jedyny misio mai się na tym zna. Naprawdę misio uwazasz, że ludzie są głupsi od ciebie. Wszyscy ! I nie odróżnią , i nie wyłapią steku kłamstw? Tak , tak uwazaszz. A to już choroba psychiczna. Jak również paranoja z pancernym.temat o endoprotezach też czytałam, choć to,że wpieprasz się w każdy temat, aludzie potem mają argumenty , z twoich wypowiedzi, ty uważasz, jako śledzenie ciebie. Co też jest objawem choroby psychicznej. A teraz powyzywaj misiu, może choć doświadczysz wirtualnych orgazmów plując zaciekle przez ubytki na monitor.

Gość gość
Miso owszem twierdziłeś po tym jak to napisałam. A jesteś koło pięcdziesiątki, bo takie służby raczej gownażeria się pod koniec osiemdziesiątych nie zajmowały. Czyli mamy obraz pięćdziesięciolatka, z mizernym biznesikiem typu buda na bazarku, starym autem lansującym sie na kafe. Typowy janusz dla ubogich.jak ci napisałam ,że kurator nie bierze osób postronnych na temacie o rozłupanych czaszkach też mnie zwyzywałeś. Czyli jesteś prymitywnym chamem, który w rl dostałby trzy kopy i uciekł. Taka prawda.

Gość gość
Misio prawda objawiona tak jestem baronem , neptykiem i trzecią osobą. A wiesz dlaczego, bo piszę z mobilnego. U mnie tego nie wyłapałeś ? Az k***a dziwne. Tylko coś jaj nie mogę wymacać. I jestem też Bogiem l uświadom to sobie. Trudno z ciebie się nie śmiać.

>>>Twierdzi,że most nie podoba się kobietom. I znowu kochany spaliłeś sobie kwestię wieku. Teraz mosty są to korony na porcelanie, albo porcelanowe. Przy takiej jakości jak jest teraz , tylko dentysta . Albo protyk to odróżni.<<< x Co ma mój wiek wspólnego, z pomysłem znajomej, by swojemu mężowi, wymienić "klawiaturę" na implanty ? Przecież o tym była mowa w tamtym temacie. Wiem, ile zapłaciła, za to, bo nie podobały jej się jego mostki i wypełnienia. Dlatego zapytałem, czy pokryłabyś koszty takiej rekonstrukcji. Dla faceta jest to obojętne, a dla Ciebie i mojej znajomej, jest to strasznie ważny problem. x >>>Po drugie ktoś kogo stać na leczenie zębów i obraca się w biznesie traktuje zęby jako podstawę i wizytówkę. Ty nawet ich nie piaskujesz.<<< x I nigdy w życiu nie mam zamiaru tego zrobić :P. Kolega, który reprezentował koncern naszego przyjaciela m.in. w ważnym kraju północnej Afryki, przez prawie dwa lata chodził bez jedynki. Obaj z przyjacielem, usiłowaliśmy zmusić go, do wstawienia implantu, na który stać go było bez problemu. Moich zębów nikt na szczęście nie czepiał się nigdy :). x >>>Czyli ty jesteś biznesmenem z żołtymi zębami i jeszcze minimum dwoma ubytkami. Bo do tylu się przyznałeś.<<< x Nie jestem obecnie biznesmenem, w potocznym rozumieniu tego słowa. Nadal żyję z pracy w swojej ostatniej firmie i na implanty mnie nie stać. Jakoś wcale nie mam z tym problemów :). x Za to o ile pamiętam, to Ty jesteś ryczącą czterdziestką, która za wszelką cenę szuka mężczyzny :P.

Gość gość
I to jest meritum . Misio zawsze pisze o swoich wyobrażeniach . Teraz wyobraża sobie ,że jestem tobą. Chyba biedaczek różowych tabletek nie wziął. Pewnie w poprzednim nie braniu wyobrażał sobie ,że był na interwencji i wtedy widział dzieci z rozłupanymi czaszkami i łatkami na super glue. Kuźwa, ja mam z niego już tylko bekę.

Gość gość
Nie kochaany nie jestem rycząca czterdziestką . A przede wszystkim nie szukająca faceta. I nie polskiego pastucha ,z śmierdzącą paszczą, który koło hantli nawet nie stał. W dodatkumpsychicznego. Rycząca czterdziecha to była asterka głąbie. Ciebie na mnie nie stać, i dzięki bogu.

Gość gość
Jak na razie to ty wyrywasz czterdziechy na topach o nadwadze. I co znowu innym przypisujesz swoje zachowania desperacie? Hehehe zdecyduj się k***a kim jestem baronem czy asterką vel ryczącą czterdziecha. Nie stać cię na mnie sralisiu. Z renty ci nie wystarczy, poza tym wstyd z tobą się pokazać.

>>>Miso owszem twierdziłeś po tym jak to napisałam. A jesteś koło pięcdziesiątki, bo takie służby raczej gownażeria się pod koniec osiemdziesiątych nie zajmowały.<<< x Widocznie byłem wybitną "gówniarzerią" (tak się to słowo pisze :P ) i razem z przyjacielem mieliśmy na wyłączność "własnego" UB-eka :P. x >>>Czyli mamy obraz pięćdziesięciolatka<<< x Mnie wytwory Twojej chorej fantazji nie interesują zupełnie :P. x >>>jak ci napisałam ,że kurator nie bierze osób postronnych na temacie o rozłupanych czaszkach też mnie zwyzywałeś.<<< x Nie pamiętam, czy Cię zwyzywałem, ale pamiętam, co robiłem i dlaczego do pewnych domów wchodziłem. Zupełnie nie interesuje mnie Twoje zdanie o tym i jeśli mnie wtedy zwyzywałaś, to pewnie odpowiedziałem tym samym. x Na tym forum, odpowiadam chamom, w zrozumiałym dla nich, chamskim języku :P.

Gość gość
baron pancerny dziś @ gość dziś No i tak można bez końca. (...) Naprawdę misio uwazasz, że ludzie są głupsi od ciebie. Wszyscy ! I nie odróżnią , i nie wyłapią steku kłamstw? x Misio najprawdopodobniej tak właśnie uważa. Rzeczywiście można tak z nim bez końca. Nawet przyłapany na kłamstwie będzie szedł w zaparte, że białe jest czarne. Pamiętam sławetną dyskusję z "otuloną snem" nt. Libii. Otulona snem spędziła w Libii siedem lat i opisywała jak tam jest (to był wątek o muslimach), a misio się wpieprzył, że otulona snem się myli, a on - czyli misio1 - wie lepiej jak tam jest, chociaż przyciśnięty pytaniami do muru przyznał, że nigdy tam nie był. Ona swoje, on swoje. Ona pisze o realny rzeczach, on o swoich wyobrażeniach i jeszcze zarzuca dziewczynie, że się myli nt. Libii. Jaja że szok! X Gdzie można przeczytać tę dyskusję? Otulona, to ma fantazję ułańską.

Gość gość
Dobra śmieciu vel misiuspływam. Popisz sobie posty może dojdziesz. Baron jak widzisz nie tylko ty wyłapujesz błędy merytoryczne jakie ten idiota robi.a że ma psychozę i wszędzie widzi spiski to jego problem. Może w psychiatryku kogoś wyrwie.

Gość gość
Misiu piszę z mobilnego , jakbym napisała g***ażeria to miałbyś argument. Ale nie masz to ..... Żałosny jesteś w swoim stylu ale jakoś mnie to nie dziwi. A teraz s********j na wyprzedaż kolczyki svarowskiego po 50 groszy dają w tesco

>>>Nie kochaany nie jestem rycząca czterdziestką<<< x To ciekawe, bo pisałaś w temcie, gdzie samotne czterdziestki szukały za wszelką cenę faceta :P. Nawet gotowa byłaś zapłacić kilkadziesiąt tysięcy, za jego implanty, by tylko Cię zechciał :P :P :P. x >>>Ciebie na mnie nie stać, i dzięki bogu.<<< >>>Nie stać cię na mnie sralisiu.<<< x Nigdy na k_rwy pieniędzy nie wydawałem, więc za Ciebie, też bym nie zapłacił :P :P :P. x >>>poza tym wstyd z tobą się pokazać.<<< x Po czwartej, mam zadzwonić do pięknej kobiety :), która nie tylko nie wstydzi się, ale ponoć nawet lubi moje towarzystwo :).

Gość gość
Napisałam dwa posty, a ty twierdziłeś ,że jestem autorką. I znowu bredzisz. I pisałam o samych zębach , anie szukaniu faceta. Ty naprawdę uważasz każdego gościa za autora. ? A jak czytam temat o noxeli i czasem napiszę to jakie wyciągniesz wnioski? Że jestem naczelnikie? Heheheheheh . Ja prdl tobie już tylko kaftan szykować. Kurwa misio jestem wszystkimi na tym forum. Kciukiem barłym koke widmem i chuj wie kim jeszcze. Weź cokolwiek , co ci psychiatra przepisał . Może pomoże . Nara cwelu

Gość gość
misio widzi to co chce widzieć i wyczyta to co chciałby wyczytać nawet jeśli tam nic takiego nie pisze a każda forumowiczka która się z nim nie zgadza to wg niego k***a albo kretynka :O Załosny doopek

Gość gość
Ja misia bardzo lubie x A wy jemu nie dorastacie do pięt słabe ludziki x Ujadajcie dalej kundelki :):)

Gość gość
To misiek zna KWasnieskiego? Komora i Dude tez? :D