Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Misio1 uczuciwy i elokwentny facet, lubie go

Polecane posty

Gość gość
Misiek już wszędzie widzi pancerniaka :D

Gość Marrlenka
Ja na przekór wszystkim też lubię misia :) Dzięki misiowi mam dobry humor bo podobnie jak Autorka lubię Jego komentarze. Mam się z kogo pośmiać. Chyba wszyscy przyznają, że na kafeterii nie ma bardziej zbłaźnionej postaci niż właśnie misio1. Inne prostaki są po prostu prostakami a misio1 oprócz swego prostactwa i prostaty prezentuje dodatkowo komiczną mieszaninę samochwalstwa, mitomanii, naiwności i szczerej głupoty. Jego posty zawsze wprawiały mnie w dobry humor :D Specjalne pozdrowienia dla misia1 🖐️ Misio1 uprzedzam Twoje posądzenia i od razu odpowiadam, że nie jestem baronem pancernym gdyż jestem kobietą i Twoją stałą czytelniczką. Dziękuję za poranną poprawę nastroju ;)

Gość gość
8:29 10/10 :D

>>>Misio1 uprzedzam Twoje posądzenia i od razu odpowiadam, że nie jestem baronem pancernym gdyż jestem kobietą i Twoją stałą czytelniczką. Dziękuję za poranną poprawę nastroju<<< x Proszę bardzo :D. x Oprócz ciubaryka i Pancernego Barana, jest na tym forum kilkadziesiąt innych postaci, które mają bardzo konkretny powód, by mnie nie lubić :P. x Spamerzy, wszelkiej maści oszuści i wyznawcy PiS, straszyli mnie już wielokrotnie pozwem do sądu, policją, a nawet bliżej nieokreśloną "mafią" :P. x W odróżnieniu od zwykłych przygłupów, Wy potraficie pisać z sensem, bo w końcu z tego żyjecie. x Dlatego Twój post mnie nie zaskoczył :P. x Ps. Jeżeli nie widzisz, dlaczego pierwszego oponenta ciubarykiem nazwałem, a drugiego Pancernym Baranem, to znaczy, że zbyt wysoko Twą inteligencję oceniam :P.

Gość gość
A ten p*****lnięty całą noc tutaj. Zbieraj szczerbaty misiu na zęby, i wyczyść te smętne ,śmierdzące kikuty co ci zostały biznesmenie z doopy wzięty. Buraczany łeb , co to handlował ziemniakami na bazarku

Niektórzy całą noc te ziemniaki hodują :D i teraz na ich odbiorcę czekają :P.

Gość CYTATor
CYTAT z analizy misia1 autorstwa Analizatora 24 lata 2015.12.07 x Analiza misio1. Tekst oparty jest na osobistych wpisach naszego bohatera. Człowieka o wielu twarzach, poglądach i podbródkach. Wszelkie informacje zostały zaczerpnięte z tematów na forum kafeteria (linki na dole wpisu). Zmarnowany bezpowrotnie czas na wykonanie analizy: 1 godzina 10 minut. Analiza: Imię nieznane, wiek prawdopodobnie koło 50. Pochodzi z Górnego Śląska, okolice Katowic i Zabrza. Najczęściej używane słowa misio1 - "debil", "Idiota", "ścierwo", "przygłup" i „łżesz jak pies”. Przed każdym kolejnym wpisem, misio losuje i wybiera kilka słów z tej listy. Najlepszy kolega: brak. Najgorsi wrogowie: Baron Pancerny i Master of Masturbation. Ma obsesje na punkcie Barona Pancernego. W każdym krytycznym dla niego poście doszukuje się właśnie jego. Pierwszą narzeczoną misio miał w przedszkolu. W wieku 16 lat był całkowicie samodzielny finansowo i aktywnie działał w organizacjach o nazwach których, jak sam twierdzi, kmioty z kafe nie potrafią wymówić. W wieku lat osiemnastu, miał sporo przyjaciół, nawet w Niemczech, Anglii i Stanach a z pięknymi szwedkami, kąpał się nago, w mazurskim jeziorze. W wieku 20 lat dorobił się własnego mieszkania, gdzie organizował liczne imprezy. Posiadane samochody: Dacia Logan, do którego nie trzeba dolewać oleju, polonez. Jest otyły, miał przetrącony kręgosłup, ale po rehabilitacji może normalnie chodzić, natomiast jak, przyznał nie może jeździć na wózku ze względu na specyficzność uszkodzenia. Nie może się przemęczać, mimo to wyjeżdża na roboty zagraniczne. Mimo zawału i niezdolności do pracy przez kręgosłup, nie otrzymuje renty. Jego kłopoty z kręgosłupem zaczęły się w momencie, gdy wynajęci bandyci napadli go, gdy siedział w samochodzie, z którego go wywlekli. Bohaterski misio pokonał bandytów, lecz uszkodzili mu kręgosłup. Rycerz na białym koniu, obrońca kobiet, który wiele razy został przyłapany na ich obrażaniu. Kiedyś miał żonę młodszą o 10 lat, obecnie jest sam, nie ma dzieci. Forumowicze uważają, że jest prawikiem. Kocha pulchne kobiety, ale jak sam przyznaje, kiedyś zakochał się w wysokiej i chudej dziewczynie. Misio1 ma wielu znajomych, także wśród ważnych i sławnych osobistości. Misio zna Kwaśniewskiego, kuratora sądowego, oficera policji oraz ma znajomych wśród prorosyjskich separatystów. Interesujące fakty z życia misio1 oraz inne ciekawostki: -W wieku szesnastu lat dowiedział się, że jest nieuleczalnie chory. Choroba ta może objawić się w każdej chwili, lecz nie musi. Jak sam twierdzi może dożyć nawet do setnych urodzin. -Prowadził interesy w całej Europie, sprzedawał zabawki. -Skończył z wyróżnieniem 30 dniowy obóz przetrwania na bagnach w Tajdze. -Został fałszywie oskarżony w sądzie przez swojego przyjaciela, którego znał przez 15 lat. -Sezonowiec. Kiedyś zwolennik PO, natomiast po ich przegranej krytycznie do nich nastawiony. Nie lubi PiS. -Kiedyś na konkurencyjnym forum wszedł w konflikt z administratorem, który obraził misia, co skończyło się całkowitym zamknięciem forum i zwolnieniem z pracy administratora tego forum. -Broni terrorystów, usprawiedliwiając ich działanie biedą oraz środowiskiem wychowawczym. -W ciągu 25 lat prowadził aż 42 różne firmy. -Specjalista od endoprotez, jednak przyłapany na kłamstwie przez kobietę, której mąż ma endoprotezy i która doskonale orientowała się w temacie spanikował i wyzwał ją od kuref. -Policja zabiera go na interwencje jako ochroniarza oficera policji. Ochraniał także kuratorkę sądową. W jednej rodzinie widział dzieci które miały roztrzaskane czaszki siekierą, które mimo to żyły, ponieważ ich czaszki były, jak określił, "połatane".

Gość gość
Chachachacha.... :D

Gość gość
Widzę ze kogoś tu fantazja poniosła:) Misio1 fajnie walczysz z głupotą na kafe... Na prawdę jesteś z okolic Katowic bo ja tez:)< Autorka>

Kuriera jeszcze nie ma, więc pozwolę sobie zanegować największe kłamstwa tej pseudoanalizy :P. x >>>wiek prawdopodobnie koło 50<<< x Bardzo duże "około" :P. x >>>Najczęściej używane słowa <<< x w stosunku do Pancernego barana i kilku jemu podobnym :P. x >>>Najlepszy kolega: brak.<<< x Kolegów mam :), a nawet wieloletnich przyjaciół :) i w odróżnieniu od Waszych, są to KOLEDZY REALNI :D. x >>>Najgorsi wrogowie:<<< x Wróg to ktoś niebezpieczny, a niebezpieczność moich kafeteryjnych "wrogów" jest równie wielka, jak kupy, którą rano zrobiłem i spłukałem :P. Mają dla mnie tak samo duże znaczenie :P. x >>>Ma obsesje na punkcie Barona Pancernego.<<< x Obsesja, to właściwe określenie dla zachowania kogoś, kto mnie po całym forum, codziennie szuka i nudnymi, powtarzalnymi postami hejtuje :P. Rzeczywiście Pancerny Baran, ma z obsesją wiele wspólnego :P.

>>>aktywnie działał w organizacjach o nazwach których, jak sam twierdzi, kmioty z kafe nie potrafią wymówić.<<< x O których istnieniu i wpływie na polską rzeczywistość, pojęcia nie mają :(. Prawie wszystkie można znaleźć w internecie i o zgrozo, moje zdjęcia wśród ich liderów z tamtych lat :P. x >>>Posiadane samochody: Dacia Logan<<< x Nigdy Dacii Logan nie posiadałem :).

>>>mimo to wyjeżdża na roboty zagraniczne<<< x Bo w odróżnieniu od przygłupa piszącego analizę, ja będę tam pracował swoim umysłem, a nie łopatą :P. Widzę, że analizator nawet sobie takiej pracy wyobrazić nie potrafi :P. x >>>wiele razy został przyłapany na ich obrażaniu<<< x Obrzydliwe kłamstwo :(. Proszę o cytaty tych wielokrotnych obraz. x >>>Kiedyś miał żonę młodszą o 10 lat<<< x Moja żona nie była o 10 lat młodsza. x >>>kiedyś zakochał się w wysokiej i chudej dziewczynie.<<< x W wysokiej i SZCZUPŁEJ. Słowo chuda ma znaczenie pejoratywne. x >>>Misio zna Kwaśniewskiego<<< x Misio ZNAŁ pana Kwaśniewskiego. x >>>kuratora sądowego, oficera policji<<< x Niejednego :). x >>>Skończył z wyróżnieniem 30 dniowy obóz przetrwania na bagnach w Tajdze.<<< x Wierutne kłamstwo.

>>>Sezonowiec. Kiedyś zwolennik PO, natomiast po ich przegranej krytycznie do nich nastawiony.<<< x Szkoda, że analizator, ma tak ograniczone spojrzenie na świat. Zawsze uważałem, że PO jest lepsze od PiS i nigdy nie twierdziłem, że PO jest idealne. Dla tępych ludzi jest to niezrozumiałe :(. x >>>Broni terrorystów, usprawiedliwiając ich działanie biedą oraz środowiskiem wychowawczym.<<< x Widzę, że kretyn, nie widzi różnicy, między wyjaśnieniem motywacji terrorystów, a popieraniem tego, co robią :(. x >>>Specjalista od endoprotez<<< x Nigdy czegoś takiego nie twierdziłem. Opisałem tylko sytuację mojego znajomego, po wszczepieniu endoprotezy. x >>>Policja zabiera go na interwencje jako ochroniarza oficera policji.<<< x Przed debilami piszącymi takie głupoty :P. x >>>W jednej rodzinie widział dzieci które miały roztrzaskane czaszki siekierą, które mimo to żyły, ponieważ ich czaszki były, jak określił, "połatane".<<< x Asystując znajomej kuratorce, widziałem na własne oczy dziecko, z pozszywanymi ranami głowy. Ćpuny, będące jego rodzicami, rozwalili dziecku głowę siekierą, by wygnać z niego złe myśli. Pancerny Baran uważa, że to dobrze, że takim rodzicom nie odbiera się dzieci. Dlatego m.in. uważam go za Pancernego BARANA :(. x Teraz wybaczcie, ale muszę zająć się czymś konkretnym :).

>>>Na prawdę jesteś z okolic Katowic bo ja tez < Autorka><<< x To bardzo miłe :) i obiecujące :) na przyszłość :). x Była taka ładna pogoda :), a ja muszę czekać na kuriera :(. Teraz zaczyna wiać coraz mocniej i pewnie kurier wreszcie dotrze :(. Muszę nasmarować uszczelki w aucie i pewnie wiatr będzie mi stale drzwi zamykał :(. To podobno ostatni dzień, z dodatnią temperaturą :). x Ps. Niedawno poznałem na Kafe sympatyczną dziewczynę :), która mieszka w bloku... naprzeciw mnie :D.

>>>Czy wg ciebie wielokrotne używanie epitetów w stylu "głupia kurfo" w stosunku do kobiet nie jest ich obrażaniem?<<< x Po pierwsze dwukrotne, to nie jest wielokrotne, x po drugie Ty jak zwykle, wprowadzasz ludzi w błąd, pisząc o kobietach, a przytaczając ciągle ten sam przykład, JEDNEJ jedynej kobiety. x Po trzecie: w kontekście całego tekstu i pozostałych wypowiedzi tej kobiety, podtrzymuję swoją wypowiedź, mimo, że na początku miałem ochotę ją edytować. x Po czwarte, ta osoba straszyła mnie pozwaniem do sądu, dlatego nie mam zamiaru podawać teraz powodu, dla którego każdy sędzia jej pozew odrzuci. Mam screen tych wypowiedzi i z niecierpliwością oczekuję wezwania do sądu :P.

Gość misio3
Neptyk dziś Zamknij morde waflu bo zaraz ktoś ciebie zacznie punktować.:classic_cool:

Gość gość
Misiowi do pięt nie dorastacie!

Misio3 kolego :) mnie nikt nie musi punktowac bo większość rzeczy pisze tu dla jajek i się do tego przyznaje :) 🖐️ a tak poza tym to je/bal cie pies :D

Gość gość
Baron aleś ty tępy i chamski. Ciebie 'lubi' tylko neptyk. bo to ta sama osoba.

Gość gość
Baron przyko mi ze jesteś tak ciężko chory. Nie musisz aztak szczegółowo opisywać swoich dolegliwości.

Misio, tchórzliwy szczurku, jest takie mądre powiedzenie, "kto się wróblem urodził kanarkiem nie umrze" Choćbyś nie wiem jak sam sobie pochlebiał z orange nic z tego nie będzie, jesteś zwykłym szaraczkiem z klasy robotniczej i wyżej dópy nie podskoczysz...

Gość gość
Pedałki jak ujadają. :D :D :D

Spertolil jak zwykle z podkulonym ogonem :) śmiechu z niego jest co niemiara ale co za dużo to niezdrowo :)