Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Misio1 uczuciwy i elokwentny facet, lubie go

Polecane posty

Gość gość
misio i gość to dwie inne osoby!!! zrozum to tępaku Widze ze pedryle nie mają swojego zycia to interesują się życiem Misia hahahhahaha. Straszna musi być ta samotność:D cały dzień o Misiu pisać hehehehe. Chyba ze dziś dzień Misia a nie wiem:P

Gość gość
gość dziś Misio naprawdę widać, że to ty. Szczególnie gdy ciśnienie ci skacze i zaczynasz używać swoich ulubionych inwektyw.:D

Gość gość
Widzę ze macie cudowną moc odgadywania kto jest po drugiej stronie komputera:D cóz więcej przekonywać nie będę...na szczęście wiem kim jestem:) Ale dobrze wiedzieć ze dziś Dzień Misia

Gość gość
Baron jesteś psychopatą ze śledzisz Misia??to nie jest normalne

Gość gość
widocznie robimy z misiem ten sam błąd interpunkcyjny. Zobacz nawet nawet to nas łączy:)

Gość gość
Misiek to glupi chuj i tyle w temacie

Gość gość
Pisze już któryś raz ze nie jestem misiem. Nie przyglądam się dokładnie misiowym wpisom, może dlatego ze jestem od niedawna na kafe..zawsze się dziwie ze tak na niego najeżdzacie:) musze w takim razie dokładniej się go zlustrować:)

Gość gość
ha ha, posmiałam sie. a ja go lubie, bo miewa bardzo celne riposty ;p

Gość gość
właśnie, misio jest zabawny. i nie prześladujcie go tak, bo sobie pójdzie, a co gorsze, dzięki swoim wpływom może zamknąć kafeterię, jak to poprzednie forum, na którym został obrażony.

Gość gość
Ja nie znam misia za bardzo, ale rzuciło mi sie w oczy, że pisze troche koloryzuje. Na przykład pisze, ze jest facetem z nadwaga i nie moze pracować z powodu urazu dlatego siedzi w domu i udziela sie na kafe, niedługo potem pisze o tym ze jest bardzo sprawny, jest tez bardzo zaradnym biznesmenem ale ma dlugi oraz komornika. No trochę się to nie klei.

Gość gość
Baron ma racje w jednym jak tylko zadaje Misiowi pytania to Misio natychmiast znika. Juz nie pierwszy raz Baron go tak przegonil ale Misio sam sobie winien bo zmysla a ludzie widza zmyslenia i wylapuja niespojnosci.

>>>Ja nie znam misia za bardzo, ale rzuciło mi sie w oczy, że pisze troche koloryzuje.<<< x Takie jest już prawo "pisarza" :). x >>>Na przykład pisze, ze jest facetem z nadwaga i nie moze pracować z powodu urazu dlatego siedzi w domu i udziela sie na kafe<<< x Dlatego czasami MUSI LEŻAKOWAĆ, by dać odpocząć uszkodzonemu kręgosłupowi :(. x >>>niedługo potem pisze o tym ze jest bardzo sprawny<<< x Bo po nauce chodzenia na nowo :), moje ograniczenia ruchowe są dla osób postronnych niezauważalne. Przy zachowaniu zasad BHP kręgosłupa :D, mogę przytaszczyć do domu ważące 20...30 kg toboły, wymienić żarówkę w aucie, w którym część zdrowych kierowców, zrobić tego nie potrafi (i gromadnie proponuje wysłanie konstruktora na Sybir, w celu regularnych wymian żarówki w tamtych warunkach :P ), albo przeprowadzić podstawowe prace remontowe :). x >>>jest tez bardzo zaradnym biznesmenem<<< x Był, a i teraz utrzymuje się z pracy własnej głowy, prowadząc samodzielną działalność gosp. x >>>ale ma dlugi oraz komornika.<<< x które powstały w starych firmach, gdy mogłem funkcjonować średnio po 1...2 godziny na dobę, a panie w szpitalu, pokazywały mnie studentom, jako anomalię, która wg praw medycyny, powinna już od kilku miesięcy nie żyć :P. Ponieważ, oprócz dziwienia się, nie robili nic innego, a nawet odwołali konieczną operację, z powodu zmniejszenia limitów, więc starałem się ich unikać i dokończyć żywota, w spokoju własnych czterech ścian :). x >>>No trochę się to nie klei.<<< x Teraz udało się skleić całość :) ?

>>>Baron ma racje w jednym jak tylko zadaje Misiowi pytania to Misio natychmiast znika. Juz nie pierwszy raz Baron go tak przegonil<<< x To jest nieporozumienie :). x Po pierwsze Pancerny baran spędza na Kafe całe swoje życie, pisząc na zmianę pod kilkoma nickami i z gościa, a ja muszę na siebie sam zarobić, więc Kafe jest dla mnie tylko niezobowiązującą rozrywką, która pozawala "odmóżdżyć" się na jakiś czas :P. x Po drugie, dyskusja z Pancernym Baranem, przypomina czyszczenie rury kanalizacyjnej, którą ciągle płyną nowe g_wna :(. Po co dyskutować z kimś, do kogo żadne argumenty nie trafiają, a wszystkie informacje, przekręca jak sławetne kiedyś Radio Erewań :P. x >>>ale Misio sam sobie winien bo zmysla a ludzie widza zmyslenia i wylapuja niespojnosci.<<< x To pytaj :). Dla niektórych pewne sprawy są tak jasne, że niepotrzebnych szczegółów nie podają. W innych przypadkach, podanie pełnej informacji naraziłoby na szwank postronne osoby lub za dużo powiedziało o samym autorze, a mi o ekshibicjonizm z pewnością nie chodzi :P.

Gość gość
Hahaha to ja Alter ego misu, teruaz weszłam, a ty cały dzień i noc zmitycznym baronem. Gościu polew z ciEbie konkretny, prawdziwy psychopata z ciebie. Myszki już widzisz czy tylko barona wszędzie. Ja prdl gość w kftanie niedługo wyląduje. Na własne życzenie. I tylko będzie krzyczał kłapiąc ubytkami w szcęce, baran pancerny baran, widzę barana. Hahahahahahha

Gość gość
Wiec pytam i zadaje Tobie to samo pytanie co Baron bo tez ciekawi mnie Twoja odpowiedz. Prawda jest jednak taka ze Baron Pancerny przylapal Cie na klamstwie i Ty o tym wiesz.

A mógłbyś sformułować pytanie, w sposób czytelny, dla kogoś więcej, poza Tobą :P ?

>>>Hahaha to ja Alter ego misu, teruaz weszłam, a ty cały dzień i noc zmitycznym baronem.<<<< x Współczuję ślepoty i wrodzonej głupoty :P. x W tym temacie, ja wspomniałem o Pancernym Baranie w sumie 6 razy, poświęcając mu kilkanaście linijek tekstu, a Pancerny Baran zamieścił TYLKO POD SWOIM nickiem 15 długich, choć jak zwykle nudnie powtarzalnych postów :P. x Musisz być wybitną kretynką :P, by twierdzić, że Baran w tym temacie nie występuje osobiście i wcale tu za mną nie przylazł :P :P :P.

Gość gość
Misiek czy nadal twierdzisz, ze nie ublizasz kobietom? Kretynka? Wczesniej k***a?..... Baron ma 100% racji co do Ciebie. Jestes zwyklym chamem w dodatku klamca.

Gość gość
Misiek czy nadal twierdzisz, ze nie ublizasz kobietom? Kretynka? Wczesniej k***a?..... Baron ma 100% racji co do Ciebie. Jestes zwyklym chamem w dodatku klamca.

Wg Słownika Języka Polskiego PWN, kretyn, to pogardliwe określenie człowieka ograniczonego intelektualnie, tępego. x Ktoś, kto wmawia mi, że Pancerny Baran nie napisał żadnego posta i tylko ja, imaginuję sobie jego obecność w tym temacie, jest osobą wybitnie tępą i intelektualnie ograniczoną. x Ponieważ napisał posta, by mnie wyśmiać, to mam pełne prawo czuć do niego pogardę i nazwać go kretynem.

Ja p*****le juz od rana wyzywa kobiety, w*********j w podskokach otyły dziadku..

hehehe uwaga rozjuszony misio1 z rana atakuje i kąsa po kostkach :D:D:D:D:D Do prawdy, misio jesteś żałosną istotą, ludzie mają już tutaj o tobie wyrobione zdanie i tego nie zmienisz, choćbyś nie wiem jak się starał i sam sobie odpisywał z orange.

Ciekawe, że ostatnimi razy, zawsze pojawiacie się razem. x Tylko tym razem pomyliły się komuś nicki :P. Neptyk zawsze udawał bardziej uprzejmego :P, a Master of Andropauza grał rolę wulgarnego. Czyżby ich puppet master nie wyspał się dzisiaj :P :P :P ? x Nie obrażam kobiet, tylko subiektywnie oceniam :D konkretnego kretyna, który napisał konkretny post.

Dokładnie ludzie maja wyrobione zdanie o misio1, a jak przyjdzie ktoś nowy jak autorka tego tematu to zawsze znajdzie się ktoś uprzejmy i pokaże takiej osobie np ten temat aby wiedzieć ze ma się doczynienia z chorym idiotą, którego życie polega na wyzywaniu kobiet i wymyślaniu bajek... smutne :(

Misio kończy właśnie całonocną pracę na kompie :), x za to Wasza obecność o tej porze, jest cokolwiek dziwna :P. x Zaczynacie dzień od wejścia na Kafe ?

Gość gość
Misio skończył się brandzlować przed kompem. A to o mitycznym baronie, odnosiło się kretynie do tego,że plułeś całą noc i dzień pod posty , które napisała kobieta. To ,że baron zawitał, przeczytałam. Ale dla psychicznego nawet neptyk jest baronem. Wypunktuję ci jeszcze raz . Pisałeś, że sb cię prześladowało w techinikum. Ostatnie lata przed okrągłym stołem , oni martwili się o własne tyłki, anie o leszczyka , który twierdzi, że walczył z komuną. Co od razu klasyfikuje cię w grupie wiekowej. Ponieważ to wyłapałam , musiałeś przyznać ,że minimalnie jesteś czterdzieści plus.