Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość salomon19

mam 11 cm i dziewczyna mnie nie czuje co robić :C

Polecane posty

Gość salomon19

Ja mam 19 ona 20. Poznaliśmy się na studiach, tylko co mam zrobić skoro ona mówi, że mnie nie czuje? Zmierzyłem sobie i mam 11 cm i 11 cm obwodu, a wszędzie jest napisane, że powinno się mieć 16 cm na 13 w obwodzie. To moja pierwsza dziewczyna, a ja jestem jej 2 chłopakiem. Poradźcie.

Gość gość
Umiesz sprawnie nim ruszać? Jeśli nie to się naucz. Dziewczyna niech też poćwiczy mięśnie Kegla. I koniecznie próbujcie różnych pozycji, eksperymentujcie.

Gość gość
bzdury że trzeba mieć 16 cm i13 co do obwodu lepszy grubszy długość mało ważna spróbuj pozycji na jeżdzca powinno zadziałać i pieść ręką jej łechtaczkę efekt murowany chyba że ona jest oziębła

Gość gość
Daj jej namiary ja podjadę 17 cm

Gość gość
Są pozycje które Ci pomogą jak na krześle przodem siada na członka lub ginekologiczna w tych pozycjach wchodzisz głębiej w cipke.

Gość gość
nic nie zdzialasz z takim malym i cienkim ptakiem , to nie penis tylko patyczek , lepiej wibrator dziewczynie kup

Gość gość
wsadzaj w poprzek to poczuje.

Gość salomon19
Jakieś inne rady, to dla mnie ważne.

Gość gość
Jak byś chciał ćwiczyć to jest możliwość o 3-4,5 cm. go powiększyć. Nie trwa to krótko, ale ... Nieraz jest siny na początku i boli. Robisz przerwę i dalej. Jeśli chcesz :)

Gość gość
przecież mówie, pchaj w poprzek :P kobieta największą wrażliwosć ma do 10 cm, potem wrażliwosć spada. ponoć casanowa miał bardzo małego. za to wiedział jak pchać.

Gość gość
Eee, faceci nic nie wiecie. Jak mały to nic nie czuć. Jak większy to czuć ale ból! Jak chcesz dogodzić dziewczynie to weź się za jej łechtaczkę. Penetracja dla większości kobiet to nic szczególnego.

Gość gość
Tak jak mówisz ! Ja mam dużego i też moja ma orgazm łechtaczkowy i tylko taki jej sprawia radość i nie wiem jak bym rył w ci/pie to i tak pochwowego nie ma, a tylko jak za mocno wjadę boli.

Gość gość
14,42 znawca sie wypowiedzial ze niby penetracja nic nie znaczy , poczuc w sobie duzego fiuta a mala glizde to roznica nie do opisania , ale pocieszajce sie male fiutki ze miec 11 cm to to samo jak 17 , co za debile

Gość gość
to wsadź se dyszel od wozu, jest jeszcze większy.

Gość gość
15,58 kolejny mikro penisek zalosny

Gość gość
gość dziś Znawczyni, jeśli już :p Poczuć w sobie dużego fiuta, czyli rozpychanie przy wejściu a później uwieranie w szyjkę macicy. Dla jakiej kobiety to może być przyjemne??? To że fiut ma być duży, to mit wymyślony przez samych facetów. Jeśli już to lepszy mniejszy, bo przynajmniej nie powoduje dyskomfortu lub bólu. Bardziej się liczą umiejętności a nie rozmiar :)

Gość profesor_markuć
Skoro ty masz 19 a ona 20, to oboje macie pokaźne sprzęty.