Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak rozkochać pana wagę? Jak się do niego zbliżyć?

Polecane posty

Gość gość
Oczywiście ze to sarkazm :O Najlepszego!

Gość gość
Najlepszego ;)

Gość gość
Mój mąż jest Wagą. Jest pracowity, odpowiedzialny, kochający. Nie żałuje pieniędzy (lubi robić drogie prezenty-to czasami wkurza). Nie umie być obojętny-pomaga innym. Wady-choleryk. Wdaje się w bójki i awantury. Z byle powodu potrafi zrobić dziką awanturę - a potem przeprasza. na szczęście nawet gdy się czepia - nigdy mi nie ubliża.Dużo krzyczy, potrafi rzucać przedmiotami. Ale pracuje nad sobą i z roku na rok jest lepiej. Ufa mi bezgranicznie. I kocha.Kocha do bólu. Ma serce na dłoni. Mąż mojej koleżanki też jest Wagą i u nich jest podobnie.

Gość gość
Czasem jakies rodzynki sie trafia, moze maja ascedent,ktory lagodzi negatywne wplywy :-) ...a moze Wy Jestescie dla nich odpowiednimi partnerkami i umiecie z nimi postepowac,tak ze nie maja potrzeby ujawniac zlych cech. Szczescliwego Nowego Roku!

Gość gość
Mój mąż jest spod tego znaku... Od 25 lat razem. Różnie z nim bywało, ale moja miłość do niego była wystawiana kilka razy na bardzo ciężką próbę. To trudny charakter, i trudny człowiek. Ostatni rok był dla mnie przepełnieniem czary goryczy, ponieważ mnie zdradził... Dalej z nim jestem. Kocham go...mimo wszystko... Miłośc to niewola. A JA JESTEM BARDZO SŁABYM CZŁOWIEKIEM(((

Gość gość
to zdradzi cie ponownie, bo jestes slaba i mu wybaczylas. a on to doskonale widzi i wie.

Gość gość
i nie- milosc to nie niewola, wrecz przeciwnie. niewola to uzaleznienie emocjonalne

Gość gość
Mam koleżankę , która ma męża spod znaku Wagi. Du/pek/ zdradza ją a ta mu wybacza :-(

Gość Anka Klamka
Ja jestem dziewczyną Wagą ;p i mam faceta Koziorożca. Jeśli chcecie poczytać o dopasowaniu znaków to tu warto: http://wrozka.tv/horoskop/horoskop-dzienny jest horoskop dzienny, tygodniowy, miesięczny oraz miłosny ;)