Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak rozkochać pana wagę? Jak się do niego zbliżyć?

Polecane posty

Gość gość
to zmień sobie lustro, bo w tym od wagi widzisz SWOJE wady i to tak ci przeszkadza :-) jak widać :-)

Gość gość
ta klientka to nie twoja, uwaga ... waga :-) :-) znajdź sobie gościa lwa :-)

Gość gość
O, nawiedzona Waga od luster znów ujada

Gość gość
Przestań ujadać, lustrzany frajerze

Gość gość
cofneliście sie do średniowiecza? wierzycie w coś takiego? to jeszcze są tacy ludzie? znaki zodiaku?

Gość gość
Jakim debilem trzeba być żeby wierzyć w horoskopy?!

Gość gość
john lennon też jej ne pasi :-)

Gość gość
nie, ty mi nie pasisz podobnie jak zdecydowana wiekszosc wag :)

Gość gość
Myslę ,że nie można wkładać wszystkich Wag do jednego worka. Ja spotykałam sie z Panem Wagą kilka lat i muszę powiedzieć ,ze był to jedyny facet w moim zyciu który tak bardzo o mnie dbał. Spęłniał moje zachcianki obdarzał mnie wielkim uczuciem i czułością. Nigdy na mnie nie powiedział złego słowa nigdy nie podniósł głosu....BYł zapatrzony tylko we mnie ...na inne kobiety nie zwracał uwagi.... Przy nim czułam sie jak księzniczka. Fakt wada jaką zauwazyłam to nie potrafił podejmować decyzji...ale zawsze mawiał ,ze on nalezy do facetów którzy wolą gdy ważne decyzje podejmuje kobieta.....a on sie pod nimi podpisze. I jeszcze jedno pragnął byc kochany i zauważony przeze mnie lecz czy to wada? Raczej nie.... Kobiety które piszą tutaj o tak złych doświadczeniach z Panami spod tego znaku widocznie nie były "tymi" jedynymi... Mysle ,że Waga jest idealnym partnerem tylko wtedy gdy trafi na kobiete którą naprawde pokocha....

Gość gość
ty chyba też nie byłaś tą jedyną bo już nie jesteście razem :D albo pan waga nie był wcale taki idealny i go zostawiłaś...

Gość gość
Jestem wagą i kocham obmacywać, szeptać, bawić się z cudzymi żonami.

Gość gość
A kto tu mówi o horoskopach gazetowych? Wiadomo, że to bzdura i z prawdziwą astrologią nie ma nic wspólnego. Radzę się zapoznać z tym, czym są aspekty w horoskopie, domy, planety w znakach, będziecie w szoku, jak wiele z tego pasuje do charakteru waszego i waszych bliskich/znajomych. Trzeba tylko wykorzystać swoją godzinę, miejsce i datę urodzenia. Typy charakteru się zawsze zgadzają, facet ze słońce w wadze (czyli potocznie mówiąc "spod znaku wagi") stały w uczuciach i zdecydowany nigdy nie będzie. To taka chorągiewka, jak już ktoś tutaj pisał. Baaardzo podatny na wpływy innych, szczególnie kobiet. Zdrada łatwo mu przychodzi.

Gość gość
dziś x Podaj strone na której można sprawdzić wszystkie informacje o danem znaku wpisując date urodzenia, godzine itd

Gość gość
astro.com (po angielsku) wyliczy Ci ascendent, wszystkie planety i aspekty; po polsku astromix.pl eraastrologii.pl

Gość gośćiuwek
jako dojrzaly pan waga dziekuje wam wszystkim za te hejty bo to tylko nabija nam kabze pamietajcie ze facet bez wrogow to frajer sztuczna gnida z ktora robi sie co chce pozdrawiam waszych chlopcow ;) powowodzenia w 2016, a wy damulki, ssijcie nam jaja jak do tej pory

Gość gość
hmm ale Waga to nie facet, drogi przedmówco, tylko popierdółka właśnie i ilekolwiek wrogów by nie miał, facetem nie zostanie ;)

Gość gość
AMEN temat zamkniety

Gość gość
kobieto potrzebujesz psychiatry

Gość gośćiuwek
skoro tak mowisz to musisz miec racje gdyby tylko taki jeden z drugim urodzil sie pare dni pozniej to ah znalazlabys wiecej wad i zalet ktore skutecznie odwrocily twoja uwage na wlasne problemy co za pokretna logika co za syf jaki cyrk

Gość zodiakalna Wodnik
Mnie podrywa żonaty facet spod znaku Wagi. Gdybym nie miała faceta, spotkałabym się z nim sam na sam. Oczywiście wiem że mu się podobam bo wysyłał mi kilka sygnałów, milczałam. Kiedyś zaczęła delikatnie odwzajemnić -on zaczął milczeć. :-) ,,Pragniemy siebie nawzajem!!!!

Gość gość
Do gosc 10.52 Akurat jego charakter nie mial wplywu na toze nie jestesmy juz razem.Zreszta gdyby mial zly tak jak podejrzewasz na pewno nie mowila bym o nim dobrze:) Nie wiem czy wiesz ale czasem na rozstanie maja wplyw inne czynniki niz tylko zdrada lub zly charakter....Wiec wspolczuje Tobie Twojego plytkiego myslenia ;) A moze po prostu plujesz jadem bo boli cie fakt ,ze do mnie facet waga byl ok....wiesz jak bedziesz miec tak podly i zlosliwy charakter to zaden facet ani waga ani lew ani zaden inny nie bedzie Cie szanowal;)))Pozdrawiam

Gość gośćiuwek
waga to unikat dlatego pozdrawiam wszystkie nieszczesliwie odrzucone ale bez kitu get a life ;]

Gość gość
hej fo tej urazonej przez wszystkie wagi zobacz tutaj dlaczego ci nie wyszło www.e-tarocchi.com

Gość gość
hahaha, dobrze ktoś napisał - wag bronią głównie wagi :D a że dużo ich na świecie (bo ludzi najczęściej rodzą się we wrześniu i w październiku) to sobie nawzajem liżą tyłki :D wiec drogie wagi, żadne z was unikaty :D

Gość gośćiuwek
szufladkujesz ludzi wg wlasnych urojen zatem nie dziwi mnie ze masz wesolo w glowce jak spogladasz w lustro kochana "haha" ale i tak cie w******l

Gość gość
gościuwek, jesteś prostakiem, ale o tym już pewnie wiesz, dlatego nie masz kobiety i wylewasz żal na damskim forum. mój jeszcze mąż właśnie stwierdził, że mi nie da rozwodu, bo nie po to brał ślub i się obraził i zamknął w pokoju. nie wiem, jak to możliwe, ale nie zakumał, że rozwód daje sąd a nie on :) dla pań będących pod wpływem faceta wagi, poczytajcie inne podobne tematy- ku przestrodze: http://f.kafeteria.pl/temat/f1/zwiazek-z-facetem-spod-znaku-wagi-wasze-opinie-i-doswiadczenia-p_6131954 http://f.kafeteria.pl/temat/f1/moja-historia-z-mezem-maminsynkiem-i-erotomanem-p_6332350 a pan Lew... znamy się 2 lata i cały czas jest świetnie, chociaż jak każdy człowiek ma swoje wady :)

Gość gośćiuwek
kto tu się zali litosci przeczytaj wszystko jeszcze raz powierzchowna cipo

Gość gość
c**a, jak byłeś uprzejmy się wyrazić, to cię urodziła i przekazała pewne oczywiste, widziane na pierwszy rzut oka właściwości :)

Gość gość
gosciuwek , jestes typowym przykładem, jak z wagi potrafi wyjść chamstwo i jad