Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak rozkochać pana wagę? Jak się do niego zbliżyć?

Polecane posty

Gość gość
Ale opowiadasz pan brednie... Jak pisałam, jestem Wodnikiem z dużym wpływem Skorpiona (Księżyc, Mars i Wenus w Skorpionie) i z rozmyciem nie mam nic wspólnego. Zapędy choleryczne, kierownicze stanowisko w pracy i niestety w domu, bo Waga ma dwie lewe ręce do racjonalnego ogarniania rzeczywistości. Marzec 2016- sprawa rozwodow i baj baj, maszkaro :) A witaj panie Lwie.

Gość gość
Znakami ognia są Baran, Lew i Strzelec. Ich dążeniem jest odkrywanie własnej mocy i podwyższanie stopnia samoświadomości. Podstawowe cechy znaków z grupy ognia to dynamizm, entuzjazm i inicjatywa. X Byk, Panna i Koziorożec są znakami ziemi. Dążą one do opanowania materialnych stron życia. Znakom ziemi przypisuje się następujące cechy: ostrożność, praktyczność, realizm. X Znaki powietrza to Bliźnięta, Waga i Wodnik. Dla nich istotne są intelekt i kontakt z otoczeniem. Podstawowe cechy znaków z tej grupy to racjonalizm, skłonność do teoretyzowania, komunikatywność, aktywność społeczna. X Znaki wody to z kolei Rak, Skorpion i Ryby. W ich skali wartości najważniejsze miejsce zajmują uczucia i nastroje. Ich podstawowe cechy to wrażliwość, emocjonalizm, subiektywność i niekonkretność.

Gość gość
i nie próbuj na siłę udowodnić swojej bzdurnej teorii, szukając coraz to bardziej wydumanych i absurdalnych argumentów. Nie rozumiem i nie chcę rozumieć bumelanctwa, unikania odpowiedzialności, uciekania od trudnych decyzji i rozmów, wiecznego szukania uznania u kobiet i mężczyzn :D i tej fałszywej przymilności. Niech się z nim męczy inna.

Gość gość
i dobrze, bo to u Ciebie nie działa, lew z całym szacunkiem jest bardziej prymitywny i jednoznaczny do wagi waga to złożony element przyrody jak np. sprawiedliwości i równowaga siłą rzeczy dlatego drogie wagi NIGDY nie na łatwiznę bo widać jak to się kończy, szukać lepiej tych rybek i jakoś do nich dotrzeć

Gość pani baran
Znak to nie wszystko, charakter kształtuje wychowanie. Mój mąż pochodzi z rozbitej rodziny, jest najstarszy z rodzeństwa, nigdy nie był rozpieszczany. Jest pracowity. Dba o nas. Nie wymaga ode mnie abym pracowała, nawet często mówi, żebym odeszła z pracy, która wykańcza mnie nerwowo. Pojęcie empatii nie jest mu obce, potrafi słuchać i doradzić. Jestem w szoku kiedy czytam, że wagi to egoistyczni materialiści! Chyba mój mąż nie jest najlepszym przykładem wagi. Nie buja w obłokach, twardo stąpa po ziemi, nigdy nikogo nie krytykuje, wręcz irytuje go gdy ktoś ocenia innych. Po pracy wraca do domu. Nigdzie nie chce wychodzić z kolegami, natomiast ja z koleżankami często się spotykam. Jest tak idealny, że wszyscy mi go zazdroszczą... I oby tak pozostało. Zbliża się do 40 więc być może jeszcze wszystko przede mną ;-)

Gość gość sisi
Lustrzane odbicie wagi i blizniaka????chyba was popieprzyło!!!Nawet nie ma takiej opcji.Nie znosę wag!!.z nimi żadne mistyczne przeżycia nie dą możliwe.

Gość gość
"Nie rozumiem i nie chcę rozumieć bumelanctwa, unikania odpowiedzialności, uciekania od trudnych decyzji i rozmów, wiecznego szukania uznania u kobiet i mężczyzn" vvvv nie rozumiesz Temida ślepa też jest unikająca, ucieka, wiecznie szuka, bo to jest równowaga jeżeli ktoś jest złożony to nie może być prostacki na tak albo nie, jeżeli lubi patrzeć, jak w lustrze na wszystko 100 razy, to nie będzie konkretny, jeżeli jest znakiem zmiany i powietrza to nie będzie chodził i grzązł w ziemi ale to nie znaczy że ma lewe ręce, chciałabyś robić coś co nie ma sensu? nie, tylko tego się nie rozumie

Gość gość
gość sisi dziś nie bliżniak, lustro zewnętrzne (logika)= waga + ryba= (emocje) lustro wewnętrzne

Gość gość
czy Ty w ogóle masz żonę, rodzinę? Bo brzmisz jak wieczny Piotruś Pan po 40. Nie obchodzi mnie, czy jego zdaniem opieka nad dzieckiem, posprzątanie w domu i zrobienie zakupów ma sens czy go nie ma- ma to zrobić i koniec, bo tego wymaga wspólne dojrzałe życie. A jego refleksje na temat zasadności powyższych działań przestały mnie interesować po roku związku. Jestem zbyt konkretna na takie lelum polelum.

Gość gość
ludziska, antyczny horoskop, znaki to nic, NAJWAZNIESZE, NAJTRUDNIEJSZE TO INTERPRETACJA wodnicy i spółka to nie wasza najlepsza działka widocznie :-) żeby interpretować trzeba zapomnieć o sobie

Gość gośćbrunetka
Czy waga to kobieciarz?

Gość gość
ale znowu nie pojmujesz, jasne że każdy ma te obowiązki to standard..bezdyskusyjne ale choler..y związek to nie tylko wynoszenie śmieci i takie rzeczy? jak tak to rozumiesz to masakra

Gość gość
wodnik lubi miłość pragmę, które jest 1% miłości wagi i ryb agape waga to symbol wenus czyli najczystrzej postaci miłosci, o tym się pisze tutaj od paru h :-)

Gość gość
Tak, obowiązki to standard, ale jeżeli ten standard jest przez jedną ze stron zaniedbywany, to niestety nie da się zbudować nic więcej.

Gość gość
ludzie nie rozumieją że waga i ryby to najlepsze obiekty idealnej miłości, tylko oni i może byk ma taki potencjał

Gość gość
Tak, obowiązki to standard, ale jeżeli ten standard jest przez jedną ze stron zaniedbywany, to niestety nie da się zbudować nic więcej.

Gość gość

Gość gość
Jasne, że obowiązki to standard. Ale jeżeli obowiązki są zaniedbywane przez jedną ze stron, nie ma możliwości zbudowania niczego więcej. Kapujesz?

Gość gość
Coś się zacięło i mój post pojawił się kilka razy. Ktoś wyżej pytał czy Waga to kobieciarz- największy z całego zodiaku. podświadomie wie, że jego wartość jest niewielka i dowartościowuje się miękkimi mizgami do wszystkich kobiet w otoczeniu.

Gość gość
Ja niestety muszę potwierdzić wszystkie złe opinie o wagach :( Nie lubię tego znaku najbardziej ze wszystkich, a faceci-wagi to już totalna porażka. Trzy lata byłam z wagą. Trzy lata wodzenia za nos, kłamstw, ciągłego przyłapywania na flirtach z innymi kobietami, trzy lata jego niezdecydowania, wygodnictwa i egoizmu. Takie są wagi - nie licz z ich strony na męską decyzję, bo oni nie potrafią podejmować decyzji. Możesz z to liczyć na wieczną niepewność, czy nie zdradza, nie ma innej, czy w ogóle jeszcze się do ciebie odezwie. Takie są wagi - jak chorągiewki, nigdy nie możesz być ich pewna. Jeśli nie przeszkadzają ci skoki w bok, znikanie, zmieniające się z dnia na dzień nastroje, to proszę bardzo, ładuj się w pana wagę. Ale trzeba być naprawdę silną psychicznie i anielsko cierpliwą dla tych panów :)

Gość gość sisi
To byłumaczyło czemu moja mama (ryby)jrst tak rozkocjana w moim (waga)Ryb też nie lubię non stop drę koty z moją mamą.Wodniki są dziwne choć mam w dimu dwa.

Gość gość sisi
Dokładnie.

Gość gość
czy wy zgłupiałyście ?

Gość gość
Coś się zacięło i mój post pojawił się kilka razy. Ktoś wyżej pytał czy Waga to kobieciarz- największy z całego zodiaku. podświadomie wie, że jego wartość jest niewielka i dowartościowuje się miękkimi mizgami do wszystkich kobiet w otoczeniu. x Wartość wagi? wartość samego człowieka jest niewielka? WTF?

Gość gość
dziś x Niestety. Waga jest dobra w nawijaniu makaronu na uszy i posyłaniu głupawych uśmiechów. Realne życie Wagę przerasta i ona to podświadomie czuje. Czuje, że nie pasuje, że się nie sprawdza, dlatego usilnie szuka akceptacji u dziesiątek kobiet, w czym pomaga nawijanie makaronu na uszy i głupawe uśmiechy :)

Gość gość
dziś X Skąd Ty bierzesz te teksty? Ja jako waga jestem zupełnym przeciwienstwem tego co czytam.

Gość gość
Ciekawe, czy to samo powiedziałaby Twoja żona, o ile ją masz ;) Moje teksty biorę z 9-letniego związku, 5-letniej tzw. przyjaźni oraz znajomości 4 czy 5 innych osób spod tego znaku.

Gość gość
waga=lustro, oceniasz wagę, to ona odbija twoją ocenę, nie dlatego że nie ma własnej, że nie wie co robić itd waga to symbol równowagi i zmiany jak koniec lata/początek jesieni taki jesienny wiatr co wszystko zmienia, dlatego MUSI BYC ruch, powietrze, jeżeli chcesz trzymać wagę pod pantoflem to zapomnij w zamian jeżeli do niej dotrzesz, masz miłość w czystej postaci, najgłębszą itd jestem wagą i dla mnie jest tylko jeden partner na całe życie, więc bredzicie ze zdradami kazdy złożony znak nie jest prosty, chcesz coś prostego weż panne

Gość gość
swoje teksy też biorę z życia 8 lat związku i miłość życia :-) bez dodatków pojąć wagę to jakby mieszanka johna lennona i einsteina :-) a nie śmieci do kubła, to też ale to nie podstawa

Gość gość
Sam bredzisz. 99% Wag to nieuleczalni babiarze i k****arze- zauważ, że tylko Wagi w tym temacie bronią Wag (i jedna pani Baran, która też podkreśla, że kobiety do jej męża lgną, bo on się słodko uśmiecha- typowy manewr Wagi). Nie odpowiedziałeś nawet na pytanie o to, czy masz żonę i rodzinę, a wypowiadasz się o jednej miłości na całe życie :D a ta miłość to aby nie z książki czy obrazu? :D