Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Arle

facet rozkochał mnie

Polecane posty

Gość Arle

smsami:)...miała któraś tak, tak jak on pisze...dziewczyny ja płonę, nikt wcześniej nigdy tak pięknie nie pieścił mnie słowem, tak jak on operuje słowem, to niespotykane...było zaledwie kilka kaw...a ja z bijącym sercem czekam na kolejnego smsa...przepadłam:)...mm 42 lata:)

Gość bella  86
Śmieszna prowokacja, też się rozpalam słowem pisanym:D

Gość Arle
czemu prowokacja??? nigdy nikt tak do mnie nie pisał, nie myślałam, ze to możliwe, mój partner jest zupełnie inny...nudny:(

Gość gość
No to wspaniale :) Daj próbkę tego talentu (serio piszę) - chciałabym też tej pieszczoty zaznać, chociaż nie do mnie adresowana ....

Gość Arle
" niektórzy ludzie czynią świat wyjątkowym tylko dlatego że są, ty jesteś tego najpiękniejszym dowodem...":)

Gość gość
aa, taki tekst, jasne, będzie cie dymać, no dalej, odpisz mu że masz ochotę z nim się walić :) jak tego nie zrobisz to gość w końcu odpuści :P

Gość gość
Nie ma jak piękny wiersz i kawałek odpowiedniej kiełbasy w gaciach a kisiel sam po nogach ciek nie:D

Gość gość
no nie, lepszy zapocony cienias z rozrośniętym mięśniem piwnym, co się czai pod ścianą i łypie na babę, i tylko łypie bo boi podejść i zagadać, a jak już to tylko na do pubu na piwsko zaprosi. Pisze rzadko, bo z błędami i jedzie mu z paszczy pasztetem zeszłorocznym. To jest ideał faceta !

Gość gość
Lepiej gdyby zamiast pięknie pisać wiersze umiał malować piękne obrazy :D . jakąś nadzieja na lekkie życie zawsze by była:D

Gość gość
i co to daje twojej duszy?

Gość gość
Jedna taka tez płonęła po takich wierszach aż do tego stopnia ze się jej stringi na duu//pie zapalily:D

Gość Arle
w tych smsach czulam jak we mnie wchodzi wkladalam sobie kaszanke i to wyobrazalam sobie :-)

Gość bella  86
A te teksty napewno są jego autorstwa?