Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sylvviunia

Zeby wynająć normalne mieszkanie w UKa trzeba wydać 800f miesiecznie

Polecane posty

Gość Sylvviunia

za mniej to dostaniecie nore bez centralnego ogrzewania, z dwoma kurkami w łazience i muslimami za ścianą.

Gość gość
Poza Londynem to za tyle mozna wynajac LUKSUSOWE mieszkanko tepaku, ale pocieszaj sie ze nie :D

Gość Sylvviunia
Co "no i"? Jak mozna wynajmowac te bunkry za taką kase? Max 200funtów bym dała. W polsce za taką kwote super standard masz. Czy do UK nie dotarła cywilizacja budowlana bo nie rozumiem?

Gość gość
Dlatego wszyscy wracajcie do Polski, im was mniej w UK tym lepiej dla mnie :D

Gość gość
22:04 -- przeciez ty tez wynajmujesz nore, na normalna kawalerke cie nie stac tubylcze drugiej kategorii :D nie masz tyle lasy biedaku :D

Gość gość
Mieszkania w UK da bardzo drogie

Gość gość
W PL jest wszystko takie tanie. Wiem bo wróciłam do PL z Birmingham. Mam ze sobą zaoszczędzone 950.000 £ i nie muszę pracować.

Gość gość
co w polsce??? co kur/wa w polsce??? za 800zl miesiecznie BEZ mediow co bys kur/wa miala??? w warszawie???? poza londynem za 800f masz super dom, w polsce moze i w jakiejs dziurze tez sie za te cene trafi, ale albo porownujesz stolice albo nie, albo przeliczasz wydatek I ZAROBEK albo kur/wa nie, tepa dzido

Gość gość
ach gdybym ja tak chociaz pokoj za 800zl w warszawie lacznie z mediami znalazla....

Gość gość
gość wczoraj pocieszaj sie tepaku :D

Gość gość
Ja, w Wolverhampton, wynajmuję z mężem mieszkanie w nowym budownictwie, 2 bed o powierzchni ok 42 m kw. , z czynszem 745/mies. z councilem gazem itd (bez tv bo nie oglądamy od lat) wychodzi nam 1020/mies. mieszkanie bardzo fajne.

Gość gość
Czytaj uważnie piertolony palancie, autorka napisała 800f ! nie złotych palancie jepany na kasie w tesco! 800f x 5.7zł = ponad 4500zł debilu :D za taki hajs to masz lux kawalerke w warszawie

Gość gość
gość dziś pocieszaj sie krystian nieudaczniku piertolony :D nie stac cie na nic poza pokojem :D :D

Gość gość
Malo wiesz i to lepiej dla ciebie :)

Gość gość
duzo wiem, krystian cfelu z piekarni :D

Gość gość
gość wczoraj Czytaj uważnie piertolony palancie, autorka napisała 800f ! nie złotych palancie jepany na kasie w tesco! 800f x 5.7zł = ponad 4500zł debilu smiech.gif za taki hajs to masz lux kawalerke w warszawie ] a ty imbecylu dowiedz sie, ze jak zarobi 1500f to tak jakby zarobila 8550zl i za te kase to moze twoja dziure w wawie kupic w pol roku, idioto! albo przeliczasz wydatki i zarobki albo nic nie przeliczaj, cwelu

Gość gość
A w PL jest dużo taniej i pensj***ardzo się ostatnio poprawiły. Nie ma po co wyjeżdżać.

Gość gość
21:09 zamknij sie krystian cflelu z piekarni na nocnej zmianie :D

Gość gość
Nie moge sie doczekac :) wole byc bezdomnym w UK niz bogaczem w PL (bez prawa wyjazdu)

Gość gość
Jesli referendum o wyjsciu uk z ue odbędzie sie w czerwcu 2016 to ile będzie czasu na wyjazd do uk przed zamknięciem granic?