Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

popisze z inteligentnym panem

Polecane posty

Gość gość
Nie ..przepraszam rady młodszej pani. Bo Ty masz chyba ponad 40 +

Gość gość
inaccessible89 No popatrz...Ale autorka tematu mnie wyrzuca.. Tzn daje do zrozumienia że jestem tutaj zbędna. Chociaż to forum ogólnodostępne

Gość gość
Tak pomyliłeś moje wypowiedzi podpisuję się na końcu :)a ktoś inny zarzuca mi zazdrość ,co już absolutnie jest idiotyzmem zrobiło się zamieszanie ,bałagan ale co tam ;)to tylko kafe pisała autorka

Gość gość
inaccessible89 Dawaj porozmawiajmy o życiu...ciekawe co masz do powiedzenia :)

Gość gość
inaccessible89 Nie jestem autorka tematu

Gość gość
Autorko tematu nie izewnetrzniaj się na glupkowatym forum tylko idź po pomoc do prawdziwych fachowców, taka moja rada. No chyba że szukasz leku.na ból czyli romansiku.

Gość gość
Ta jasne jeśli masz problem idziesz do fachowców aby je rozwiązali. To jest moje zdanie..Mogę je mieć??

Gość gość
Te głupie uwagi niektórych wybiły mnie z tematu na dziś kończę ,wszystkim zainteresowanym dzìękuję i proszę aby trzymać się tematu i czekam na meżczyzn z wysoką kulturą i na jedną Panią która ładnie wczoraj wgrała się ,proszę o odpowiedź na zadane pytania ,dzìękuję oczywiście również Tobie..... 89 chodź nie udało nam się w spokoju zamienić myśli kolorowych snów :)))) autorka

Gość gość
A i żeby było jasne Ja nie potrzebuję pomocy to wymiana myśli dla ludzi inteligentnych autorka

Gość gość
Autorko tematu bardzo Tobie się miesza w tym co piszesz.. Raz piszesz tak..A raz tak :) (myślę że zrozumiesz) jeśli zakładasz wątki...rób to z głową.. Żeby ktoś taki jak ja nie musiał tracić czasu.. Dobranoc

Gość gość
Pewnie nikogo tu dzisiaj nie zastane ale odpowiem na pytanie. Nawet nie myślałam że wejdę w nowy związek. Po wielu latach z mężem nie wyobrażałam sobie siebie z innym mężczyzną. Wszystko się stało bez planu i po 3 latach samotności. Ale myślę ze nie byłam gotowa. Myślę że trzeba przeżyć ta żałobę i nauczyć się żyć samej nauczyć się troszczyć o siebie poznać swoje potrzeby. Nie chodzi mi o egoizm tylko czystość spojrzenia. Jedyna powtarzalność w obecnym związku to fakt że znów za bardzo kochałam zapominając o sobie. Mężczyzna zupełnie inny. Dobry ale trudny do życia. Gdybym odczekala dłużej może inaczej bym postepowala od początku i teraz zamiast łez byłaby radość... Nie wiem.

Gość gość
Koleżanko,dziękuję za odpowiedź :)Często wchodzimy w znaną mam sytuację w związku partnerskim i powielamy nasze znane nam już wcześniej problemy.To przewrotna psychika człowieka :(

Gość gość
Czy jest tu inteligentny mężczyzna? Może jest jakiś Pan rozwiedziony ,któremu udało się po tym wszystkim ułożyć życie i jest teraz szczęśliwy?Interesuje mnie, to czy po przeżyciach udało mu się wyciągnąć właściwe wnioski i teraz potrafi unikać tych problemów? (Z poprzedniego związku )autorka

Gość gość
Inteligentny, czyli jaki? każdy mysli ze jest a wychodzi jak zawsze.

Gość gość
Cześć. Jeśli chcesz pogadać na tematy, które poruszyłaś w pierwszym poście, napisz.. michas1_74@wp.pl Wybacz, ale nie chcę pisać tutaj.. Jak dla mnie to dość intymne tematy. Nie chcę mówić o nich wszystkim. Pozdrawiam.

Gość gość
szkoda że zrobiło się tak mało chętnych nikt nie karze zwierzać się tylko tak ogólnie ale najwyrazniej osoby maja inne oczekiwania na kafe niż rozmowa ...Cała prawda o kafeterii . Chciałam zobaczyc od meskiej strony jak to wszystko wyglada czy facet jest wstanie wyciagnac wnioski autorka

Gość gość
No cóż.. Nic nie poradzę na to, ale.. Albo chce się pogadać z inteligentnym, albo pogadać na forum. To zasadnicza różnica. Pozdrawiam.:)

Gość gość
Kobieca wrażliwość ,to wspaniała cecha mężczyzn szkoda ,że tak mało facetów ją posiada .Można tylko pozazdrościć Twojej kobiecie :)autorka:)

Gość gość
Inaccessible jest homoseksualistą :-)

Gość gość
Anima- potrafi zmienic mezczyzne, w kobiete w meskim ciele. Nie kazda kobieta to akceptuje.

Gość gość
Co?autorka

Gość gość
............89 pozdrawiam autorka

Gość gość
No jest i wcale tego na forum nie ukrywa :-)

Gość gość
Tylko nie rozumiem o co chodziło temu komuś z tym anima autorka

Gość gość
to piszmy.

Gość gość
piszmy jestem za :)

Gość gość
tylko jak mam poznać że autorka to autorka ?

Gość gość
Po literkach. Autorki literki są zawsze złote :p