Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość teremorere

Odwiedziny w domu byłej mojego faceta

Polecane posty

Gość gość
Ta jego kobieta jest juz dojrzałą, poważną osobą, nie jakąś siksą. Długo nie mogła zajść w ciążę, ale gdy zaszła i urodziła powiedziała, ze dziecko (syn) to jedyny facet w jej życiu. Mam o niej wyrobione zdanie, czesto byłam swiadkiem rozmów telefonicznych miedzy nimi. Wiem jak to wygląda. Przy dziecku starają się stworzyc atmosfere rodzinną, a nie, że z jednej strony siedzi nadąsana matka, a z drugiej ojciec który ma wyliczony czas na zabawę z synem. Jestem z nim juz długo, na początku sprawdza łam go, czy są jakies smsy, podjerzane wiadomosci, nic takiego nie było nigdy. Zaufałam mu.

Gość gość
Mam z nim kontakt, ale ograniczony. On twoerdzi, ze chce w tym czasie byc tylko dla syna, poswiecic mu 100% czasu, bo przerwy pomiędzy "widzeniami" są długie bardzo ze względu na pracę i inne miejsce zamieszkania.

Gość gość
to siedz na d***e i nie przeszkadzaj.

Gość gość
No to jesli mu ufasz i znasz jego byla i wiesz ze nic nie robia i jest wszystko cacy to kiego hu/ja tu piszesz co masz zrobic? Kiego hu/ja chcesz tam jechac? Zostan i czekaj poslusznie jak suka na psa a nie wyjezdzasz z placzem co masz robic! Nie wstyd ci? Nie wstyd ze az tak musze zareagowac! Siedz na tym doopsku i czekaj! Czekaj i h/u/j bo tyle masz!

Gość gość
No tak, ale napisanie smsa to dla niego kilka sekund, a on czasem nie ma na to czasu. Bo twierdzi, ze non stop jest z synem i nie bedzie siedział na telefonie. Ja nie oczekuje zeby on wisiał i smsował ze mną godzinami. Wystarczy ze odezwie się, wymienimy kilka zdań. Ok tyle. A gdy ja o coś pytam a on się nie odzywa, wtedy doprowadza mnie to do szału. Bo to zajmie chwilę, nie oczekuje przeciez pisania elaboratów przez niego.

Gość gość
gość dziś dzieki, rozbawiło mnie to nawet.

Gość gość
19:52 a prosze bardzo ;)

Gość gość
Sasiedzi beda miec beke na Nowy Rok :D

Gość ne_
Nigdy nie pojme dlaczego mlode ,wolne kobiety pakuja sie w zwiazek z facerem,ktory ma dziecko? Nie trzeba byc wybitnie inteligentnym by wiedziec ze to relacja podwyzszonego ryzyka. W tym ukladzie ZAWSZE Jestes na drugim miejscu,daleko za dzieckiem i nawet za jego matka. Czemu? Spelnila go jako ojca,maja wspolna przeszlosc i dziecko jako karte przetargowa. Jesli zechce w kazdej chwili zniszczy Twoje szczescie...i gdyby zechciala to powie mu aby sprobowali raz jeszcze dla dobra dziecka. To sie nie uda bo Twoja jedyna sila jest uczucie jakim on Ciebie darzy, a jak widac nie jest ono zbyt mocne. Pamietaj,nie warto poswiecac calej siebie komus,dla kogo jestesmy jedynie jedna z opcji. Jemu jest dobrze,ze Jestes ale jak Ciebie nie bedzie bedzie zyl dalej i nie przezyje tragedii. Nie upokarzaj sie i nie lataj nigdy za facetem bo oni nigdy nie doceniaja rzeczy ktore maja bez wysilku.

Gość gość
dobra, a jak już pojedziesz to co zrobisz? Postoisz pod drzwiami i wrócisz do domu?

Gość gość
Chyba nie uważasz, że otworzy drzwi z członkiem włożonym w tę panią? Otworzy zatem ubrana i cóż dalej? Co zobaczysz?

jeszcze sobie popłacze pod tymi drzwiami, ewentualnie.

Gość gość
Denerwuje mnie jego postawa, bo mamy ważną sprawę do obgadania, to nie może czekać-przynajmniej dla mnie, a on ma to w tym momencie gdzieś i nie prowadzi ze mną jednostajnej konwersacji, tylko jakieś płytkie odpowiedzi, bo syn, bo syn, bo syn! To mnie najbardziej wnerwia. Jest coś ważnego, związanego z naszą przyszłością, a on nie przemyślał jeszcze wszystkiego do konca, bo syn. gdyby nie było tej ważnej sprawy wiszącej nad naszymi głowami nie przejęłabym się za bardzo tym, ze nie ma czasu na rozmowy. Ale tym razem sytuacja jest inna, to mnie boli. Dlatego chce tam jechać i porozmawiać o tym, jesli w zaden inny sposob sie nie udaje.

Gość gość
On wie ze chcesz przyjechać ?

Gość gość
Dziewcze moje drogie. Tyle czasu mialas a ty gadasz ze teraz jest wlasnie ten moment do tej najwazniejszej sprawy do obgadania. Nie przed 31/1 nie po 31/1 tylko wlasnie z 31/1 jest ten kur/wa moment! Ile masz lat kolezanko? Niewierze! Nosz kur/wa nie wierze ze wiecej jak 20! Sluchaj mnie uwaznie. Poczekaj z tym do przyjazdu jego! Nie jedz tam,nie jedz! Niech sie bawia w co chca a Ty do kur/wy nedzy czekaj na niego. Wroci to pogadaj z nim o tej waznej kur/wa sprawie. Mleko juz rozlane wiec czas ci nic nie pomoze czy dzis,jutro czy za 3 dni! Czas nic nie zmieni! Nie katuj sie bo co nie uniknione juz sie wydarzylo! Oczysc umysl i cialo,usiadz,ochlon i kur/wa poloz sie spac! Wstan rano,ochlon,przyszykuj sie do wyjscia do rodzicow,siostry,brata i nie katuj sie! Nic mu nie pisz! Nie plaszcz sie przed nim! Nie rob z siebie niewolnicy wlasnych uczuc do kur/wy nedzy!

Gość ne_
Dziewucho,Ty juz podjelas decyzje...pojedziesz chocby 100 osob tutaj napisalo ze to zly pomysl. Nie wiem tylko czego oczekujesz od forumowiczow? Na sile probujesz Nas przekonac ze dobrze robisz? NIE, NIE ROBISZ dobrze...zrobisz z siebie idiotke i to bedzie Twoj najgorszy sylwester,bedziesz czula sie jak zwykla,niepotrzebna szmata...chlopak jasno i wyraznie pokazuje ze ma Cie w d***e,mowi wyraznie ze liczy sie tylko SYN. ..czego nie rozumiesz? Ale,jedz,dobrze robidz,jedz. Moze wlasnie taki wstrzas jest potrzebny abys oprzytomniala i zaczela lepszy rok ,moze z kims wolnym,dla kogo bedziesz numerem jeden a nie tylko opcja awaryjna.

Gość gość
a ja mysle, ze są faceci którzy nie zdradzają. nieraz jest tak, ze mezczyzna udaje troskliwego przyjemniaczka a co do czego to bzyka po kątach. Ci najbardziej nieuczciwi kreca i udaja najlepszego faceta pod słoncem zeby sie nie wydało ze maja d**e na boku

Gość gość
gość dziś brawa :D:D:D:D

Gość gość
i co zrobisz autorko?

Gość gość
napisz nam jak przebiegło spotkanie

Gość gość
nie pojechałam :O

Gość gość
słuszna decyzja olej tego dziada tak jak on ciebie