Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćgośćgość2

Czy zostawić chłopaka będąc przed 30tką?

Polecane posty

Gość gośćgośćgość2
No tak, jeśli chcesz chodzić na koncerty samych gwiazd raz w miesiącu albo siadać w pierwszym rzędzie gdzie się da, to nic dziwnego, że 150 zł nie wystarczy. Kino droższe niż 150 zł? Chyba w Holywood:D

Gość gośćgośćgość2
Nie wiem skąd żeś się urwał chłopie, żeby wydawać 150 zł miesięcznie na rozrywkę w mieście zarabiając 2 tysie. Albo coś Cię nieźle lepetynę zdzieliło swojego czasu. To są właśnie kompleksy, jeśli zamiast lampki wina w knajpie Ty butelkę kupujesz:D Albo te wspomniane 150 zł Ci na kino nie wystarczy z 2 razy w miesiącu... Pewnie jeszcze musisz kupić żarcie w kinie, bo inaczej byś się nie czuł "kimś".

Gość gośćgośćgość2
Powiedziałam tępy gejusiu (przerost formy nad treścią), żebyś się nie odzywał w moim wątku i miałam rację. Nie wniosłeś nic konstruktywnego do rozmowy. Trzeba było słuchać od początku osoby nie z Twojej ligii.

Gość przerost tresci nad forma
a co ty wnioslas ? poza tym ze moje gejostwo zdjagnozowalas wiec ci dziekuje bo jeszcze o nim nie wiedzialem. jest tak samo twoj jak moj masz problem zakladasz temat moze sie wypowiedziec ktos z twojej ligi albo taki plebs jak ja. nastepnym razem moze lepiej forum dobierz bo nie wydaje mi sie aby to bylo z twojej ligii. paryz to chyba najczesciej odwiedzane miasto na swiecie nie widze nic dziwnego ze wymienilem zwlaszcza w kontekscie cen drogo jak cholera a w najdrozszym miescie/panstwie na swiecie tez bylem i w knajpie bylo znacznie taniej niz w paryzu. tak nawet przy dochodach 2 tys wydatki 150 to bardzo malo takie moje zdanie. jak ktos zarabia 10 tys to nie znaczy ze da rade wiecej zezrec. ten twoj jest bardzo oszczedny i zamiast sie cieszyc to ty jeszcze narzekasz. znam takich co zarabiaja 2 tys i w paryzu oraz lwowie byli jak sie chce to mozna pod warunkiem ze nie oszczedza sie aby utrzymywac pasozyta jak ty bo koledzy tez takie pasozyty utrzymuja.

Gość gośćgośćgość2
Chcę mieć dzieci i wychowywać je w domu, nie wysyłać ich do żłobka ani przedszkola. Ale widzę, że to za duże wymagania na Twój egoistyczny tyłek. Nie odpisuj i nie staraj się zrozumieć.

Gość gośćgośćgość2
Nie obchodzą mnie twoje spostrzeżenia o niczym, o Lwowie i Paryżu też. Mój wątek, ja zalożyłam= czuj się wyproszony.

Gość gość
Chcieć to możesz na razie cię nie stać na to aby je wychowywać.

Gość gośćgośćgośc2
4:23: No i otóż kurna to, że ja jestem młoda i płodna a później już nie będę. Pieniądz przychodzi z czasem, ale facet nie rokuje. Można pożyć skromnie, ale nie przez cały czas chowu. A ja chce sie zajmowac rodzina. Problemy ze zrozumieniem?

Gość gość
świnie sobie kup okres chowu krótszy i zarobić można

Gość gość
Autorka to pasozyt pijawka wspolczuje chlopakowi!

Gość gość
Zgadzam sie z autorka jestem kobietą kolo 30stki. Nie ma sensu tracic czas na faceta ktory nie rokuje albo skapi pieniadze na nas. Zarabiam 3500zl miesiecznie a moj facet musi zarabiac więcej bo jest mężczyzna i ma wiecej sily i więcej możliwości. Z biedakiem nie bede zakladac rodziny bo po, nie zamierzam pracowac po nocach a "nowa" generacja mezczyzn bedzie grac w glupie gierki, pic piwo i spotykac sie z kumplami. Juz wole zostac starą panną i miec spokoj. Na szczescie moj facet rokuje :) aha i pochodzimy z malej miejscowosci gdzie srednia zarobkow to 1500zl.

Gość gośćgoscgosc2
10:19 Dziękuję. Miło przeczytać, jak pisze ktoś bardziej życiowy :-) Do przedostatniej osoby: feminizm to Ci rozum odjal a na wlasne odczucia nie licz, bo i zmysły pomieszal. Odchowanie dzieci(>1) od niemowlaka co na okrągło je i wali w pieluche do zerowkowicza to jest praca. Widać nie jesteś jeszcze w wieku, żeby widzieć ile roboty jest przy dziecku, choćby po rowiesnikach.

Gość gość
Oczywiście, że nie ma sensu być z niezarazdnym mężczyzną. Pytam po co? Życie to nie bajka.

Gość gość
Autorka nie jest pijawką tylko myśli logicznie. Ludzie, te ideały was kiedyś zgubią.

autorko, rzuć chłopaka i daj gdzieś ogłoszenie, że szukasz sponsora. będzie rzetelnie i na temat, po co owijać w bawełnę o jakiejś zaradności, skoro są miejsca, gdzie możesz jasno i klarownie wywalić swoje wymagania finansowe i to, co masz do zaoferowania. a że intelektualnie i emocjonalnie nie masz nic, to widać :classic_cool:

Gość gośćgoscgosc2
Zabalka: a faceci niby są równie szczerzy wg ciebie i oznajmia dziewczynie, że ma mieć taki a taki biust, figurę, że ubierać się w takim a nie innym stylu. Twarz ma nie być jak u konia, figura najlepiej modelki, obcasy i miniowki na codzień? Ma nie być otyla i w ogóle Ci oznajmia na start, że szybko będzie chciał cie zaliczyć, najlepiej od razu, żeby nie marnować czasu jeśli do siebie nie pasujecie? Nie, porostu powiedzą, że się podobasz albo nie podobasz. Tak samo kobietom facet kiepsko zainteresowany zarobkami się może podobać albo nie. Jest różnica między kiepsko zainteresowanym zarobkami a kiepsko zarabiającym.

Gość gośćgoscgosc2
Ty zabalka żyjesz w jakimś świecie oderwanym od realiów. Widać, sama się nie utrzymujesz, jesteś pewnie jeszcze pod skrzydłami rodziców a próbujesz z siebie robić starsza. Podałam swój wiek, jakbyś była inteligentna, że wiedziała byś, żeby nie włączać się do rozmowy osoby na dużo dalszym etapie życia.

Gość gość
Za kase byś zrobiła wszystko.

Gość gość
Inacc.: Myśl dziewucho /chłopie albo przeczytaj rozmowę zanim zaczniesz marnować mój czas. Potrzebuję zarobić na własny kąt. Jakby koleżanki miały kupic mieszkanie choćby w 50% z własnej kieszeni, w między czasie wynajmujących sobie coś, to by tak nie hulaly, bo by im na suchy chleb z wodą nie starczyło do jedzenia.

"Zabalka: a faceci niby są równie szczerzy wg ciebie i oznajmia dziewczynie, że ma mieć taki a taki biust, figurę, że ubierać się w takim a nie innym stylu." facet jeśli kobieta mu się nie podoba fizycznie, to po prostu nie zawraca jej głowy, więc kiepsko kombinujesz :) " gośćgoscgosc2 dziś Ty zabalka żyjesz w jakimś świecie oderwanym od realiów. Widać, sama się nie utrzymujesz, jesteś pewnie jeszcze pod skrzydłami rodziców a próbujesz z siebie robić starsza. Podałam swój wiek, jakbyś była inteligentna, że wiedziała byś, żeby nie włączać się do rozmowy osoby na dużo dalszym etapie życia. " ale mnie ubawiłaś :D twoim zdaniem osoba, która nie oczekuje od faceta SPONSORINGU musi być na utrzymaniu rodziców? :D to, że nie umiesz się sama utrzymać bynajmniej nie świadczy o twojej dorosłości, dojrzałości i zaradności, więc nie bądź żałosna kreując się na dorosłą, skoro oczekujesz, że facet będzie cię utrzymywał :P

Gość gośćgoscgosc2
Żabalka, nie przeczytalas rozmowy lub jesteś za głupia by ją zrozumiec ( zadnych metafor tu nie ma). Temat moich zarobków był już przedstawiony. Tak więc czuj się wyposażona z wątku, trollu.

Gość gość
*wyproszona

w realu jak ktoś się z tobą nie zgadza to też go wypraszasz z pomieszczenia? :D cóż za poziom dyskusji, normalnie kultura masz na drugie :D

tak btw - jak niedojrzałym i durnym trzeba być, żeby pytać na kafe, czy zostawić chłopaka? :D

Gość gość
Trafil Ci sie pasozyt, uciekaj od niego. Mi by honor nie pozwolil by ktos tak na mnie zerwowal. Takiego leniucha jak twoj parner jeszcze nie widzialam. Nie daj sie wykorzystywac. Masz prawo do kogos kto bedzie zarabial, tak jak ty. Ja znam faceta, ktory utrzymuj***abke, bo jej sie nie chce chodzic do pracy i on tez ma jej powoli dosc. Nie daj sie, masz jak najbardziej prawo to partnera, ktory spelnia to minimum i chodzi do pracy. Nie tych glopkoch co pisza o rownouprawnieniu, to niestety zniewiesciala kategoria mezczyzn, ktorzy rozmnazaja sie na potege w dzisiejszych czasach. Jesli czujesz, sie zle, odejdz i walcz o szczescie . Trzymaj sie:)

Gość gość
dziewczyno, rób to co czujesz że dla ciebie będzie najlepsze. A jeśli pracujesz, wychodzisz, jesteś zadbana to na pewno kogoś poznasz. Facetom się dzisiaj w d****h poprzewracało. Chcieliby pięknych, zgrabnych kobiet, zrobionych, super zadbanych, zawsze chętnych na sex, dodatkowo jednocześnie dobrze zarabiających i zajmujących się domem. A od nich to nic nie można wymagać. Nie chce im się nad sobą pracować, i nie chodzi wcale o kwestie finansowe. Ale np o poprawienie wyglądu, np jakiś sport czy wizyta u dermatologa jeśli mają problemy skórne; albo o rozwój, zainteresowania, pracę nad swoją osobowością. A najczęściej dochodzi do sytuacji że zaniedbany, z brzuchem piwnym, nudny introwertyk bez zainteresowań chciałby wygadaną, towarzyską, atrakcyjną dziewczynę z korpo, która jeszcze sama go poderwie.

Gość gość
Ja nie mogę, odejdź od niego i daj mu żyć i wydawać jego pieniądze tak jak chce chyba ma do tego prawo prawda? Czy on na Tobie żeruje czy jak bo nie rozumiem problemu? A jeśli Ty masz jakies plany, chcesz zakłądac rodzinę, chcesz coś wspólnie z nim osiągnąc dorobić się to chyba najprościej byłoby z nim o tym porozmawiać a nie zakładać temat tutaj i wyzywac ludzi od obszczymurów jak jakas niewychowana prostaczka. Skoro zyjecie na razie jako młodzi ludzie, przed trzydziestką, nie macie dzieci i żadnych zobowiązań to dlaczego on nie może sobie tych pieniędzy przeznaczac na co chce? Zycie nie jest po to żeby oszczędzać, zaciskać pas, odmawiać sobie tego na co ma się ochotę tylko po to żeby się dorabiać mieszkania i niewiadomi czego? Życie jest po to żeby żyć i korzystać? Co Ci z tych zaoszczędzonych pieniędzy kiedy możesz w każdej chwili wylądować w piachu? Jestem pewna że gdyby on te 150 zł a nawet więcej wydawał na Ciebie to nie byłoby tematu :) Koledzy są lepsi? Skąd wiesz jacy są w domu czy ich partnerki są z nimi szczęśliwe? Nie doceniasz tego co masz i nie rozmawiasz przede wszystkim ze swoim partnerem tylko knujesz coś, oceniasz go za plecami obmyślasz plan, boisz się że jak go zostawisz to nie znajdziesz już nikogo jesteś żałosną oszustką.