Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ktora to taka madra !?

Polecane posty

Gość gość
Myslisz, ze ta zapomoga tak dlugo potrwa ? Stawiam, ze 2016 rok obejmie i sie skonczy.

Gość gość
Nie, no ja też w to wątpię. Ale jak zajdziesz w ciąże dla tych 500zł to czasu nie cofniesz. A o to chodzi

Gość gość
rodzic ma obowiazek utrzymywac dziecko studiujace ale to chodzace do 3 klasy pdst juz nie ? wtedy to obowiazek panstwa ?? co wy za p*****ly wypisujecie. to nie jest ustawa tylko dla tych co nie pracuja, dlaczego piszecie o leniwych tlustych dupskach ? Polacy to takie zawistne male gnojki... sami nie moga skorzystac a na innych psiocza. a nie moga skorzystac bo za duzo zarabiaja, proste. Nie znacie realiow ? ludzie pracuja na smieciowkach, za najnizsza krajowa .. to wina nieudolnego panstwa a nie ich, ze najnizsza krajowa nie pozwala zwiazac konca z koncem. Nie kazdy jest taki farciarz, ze trafi do dobrego pracodawcy. Mieszkalam kilka lat w Niemczech, pewnie slyszelisci o ich slawetnym socjalu :) Podatnik Niemiecki placi podatki i nie madruje jak porypany, ze on zapitala a tluste dupska korzystaja. tez placilam i mnie malo int na co panstwo je przeznaczy, nie moja to byla rola rozdzielac. A wy tu takie zawistne gnojki :)) slyszal ktos z was demokraci o panstwie solidarnym ? o podziale dobr ? same madrale hahaha.

Gość gość
Ale do przygłupiej autorki nie dociera, że młodzież po 18 chodzi jeszcze do szkoły. Nie na studia tylko do szkoły. Głupie to takie, że nie odróżnia studiów od szkoły. Choć pewnie jej "studia" to sa na poziomie gimnazjum, bo za tempe to, aby poszło na cos mądrzejszego.