Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość VIP13

Gwiezdne Wojny Przebudzenie Mocy

Polecane posty

Gość VIP13

Jest to jedna z lepszych części kosmicznej sagi, zachowała klimat Oryginalnej Trylogii. Nie zawiedli zarówno weterani (trójka bohaterów klasycznej trylogii), jak i nowi bohaterowie (sympatyczne postacie Damerona i Rey). Można się spierać o wykreowanie nowego czarnego charakteru-Kylo Rena. Jedni uważają go za nieudolną kopię Vadera, inni chwalą to przedstawienie. Pomimo tej wady, film jest udany. Polecam, nie tylko miłośnikom Star Wars.

Gość gość
jak dla mnie 1,2,3 najlepsze, potem ze wzgledu na efekty naszych czasow 7 i pozniej 4,5,6. 7 to jak 4 tylko z nowoczesnymim efektami, i ci/po/watym sithem.

Wybieram się w tym tygodniu :D mój chłopak w końcu obejrzał wszystkie części (rychło w czas, pierwszy raz oglądać w takim wieku star warsy....) więc nie mogę się doczekać kiedy obejrzymy siódmą! :D

Gość gość
Kocham!!! A Kylo Rena uważam za bardzo pozytywne zaskoczenie. O to w nim właśnie chodziło, żeby był taki "niedokończony", on nie miał być wyrachowanym wcieleniem chłodnego zła tak jak Palpatine. Przecież w tym filmie on nawet nie miał ukończonego szkolenia, więc nie wiem dlaczego tak się go czepiają. Poza tym jego emocjonalna niestabilność i nieprzewidywalność czyni go jeszcze bardziej niebezpiecznym. Uwielbiam wszystkich pozostałych bohaterów i uważam część 7 za doskonałe połączenie elementów z oryginalnych filmów z nowym powiewem świeżości. 10/10!

Mnie się podobało. W zasadzie to podobają mi się wszystkie części :D