Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ważna wiadomość.

Polecane posty

Gość gość
"a nie lepiej zbudowac tratwę?" cóz. to zbuduj:D gdzie chcesz płynąc? chyba nie bardzo ogarnęłas to porównanie. to jest jedyna wyspa na ziemi. na innych nie ma warunkow do życia chociaz ostatnio mówią nam, że podobno są jacyś inni rozbitkowie mądrzejsi i inni od nas którzy tak nieobsrywaja obejścia jak my:Dnie ma co sie stresowac. to juz jest koniec. nic sie nie da zrobic. doprowadzą ten horror do końca i zniszczą ludzkosc. taki jest ich cel. to psychopaci. nienawidze ich. sam sie przez nich zrobiłem psychopatyczny

Gość gość
Ja kończę bo jeszcze będziemy na mistrzach. Prawda leży po środku. Dowiedziałem się prawdy, że wszyscy jesteśmy frajerami.

Gość gość
w zasadzie to już nie wiem czy ich nienawidze czy was czy samego siebie. albo moe siebie kocham was kocham a ich nienawidze. lub ich kocham siebie nienawidze a wy mi jesteście obojetni. nie wiem co gorsze. chyba wszystko jest c****ja warte. nie chce w tym brać udziału. jeest tylko jedna rzecz której chce, a której pewnie będę żałował ale tego sie będę trzymał

Gość gość
mówiąc "wszyscy jestesmy frajerami" sugerujesz, ze sfrajerzyła nas jakas siła wyższa?:D wybacz ale smierdzi mi to na kilometr ofiarą całopalna z kozła ofiarnego w dodatku takiego, któego nie można złożyć w ofierze:D

Gość gość
za chwile powiesz, że frajerzenie to uporządkowane gromadzenie i przekazywanie energiii w ramach akcji ratunkowej przd szalejącą entropią:D weśta kooorfa przyslita tu kogoś z mózgiem bo naprawde zaczne uważać, że chyba jesteście jedynie wyjątkowymi farciarzami i nie ma oprócz tego w was nic wyjątkowego:O

Gość gość
frajerstwo to efekt wielkiego wybuchu i zagęszczenie proto materii anawet energii w pierwotnym kosmosie anim wszedł w faze rozszerzania się. tera wy to wyłapujeta i robita z tego pomniki koootasów w które jepią pioruny pochodzące z różnicy potencjałów w atmosferze, za której kształt też peniwe odpowiadacie. piertol sie.

Gość gość
czy ja wyglądam jak żadny władzy w stadzie samiec goryla górskiego, który łyknie każda bajere motywującą go do naprężania mięsni? próbuje cos wnieść w to całe wasze przedsiewzięcie, którego nie pochwalam, ale które jest dla mnie i reszty ludzkości ogromnym problemem. nie ułtwiacie mi tego wciskając kity w miejsce prawdy. ale to mnie nie zniechęci. dotre do prawdy chociażbym miał ją ujrzeć jedynie przez sekundę przed smiercią

Gość gość
w zasadzie to mnie denerwuje, że jeszcze sie mnie nie pozbyliście. nie wiem co mam jeszcze koorfa zrobić? nasrac na pomnik jakiegos masona jak gołąb lecąc paralotnią?