Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćEmilia

Osoby po 30 mieszkające z rodzicami to NIEUDACZNICY taka prawda

Polecane posty

Gość gośćEmilia

wszyscy moi znajomi powychodzili na swoje lub wynajem, mam niezłą bekę z nieudaczników co nie potrafia tego zrobic i startują do dziewczyny :D gołodupce jedne :D wstyd przed znajomymi aby wiązać się z takim mamisynkiem co mu mamusia gotuje i gacie pierze , nieudacznik i oferma życiowy

Gość gość
Widze,ze masz jakas manie przesladowcza czy psychoze.ciagle zakladasz na nowo ten sam temat.

Gość gość
Wstyd przed rodzina i znajomymi jest sie pokazac z taka psycholka jak autorka tematu.

Gość gość
Stara panna nie pisz głupot.

Gość gość
nie zawsze osoba mieszkająca z rodzicami to nieudacznik aż tak cudownie mieszkać na swoim i płacić co miesiąc ratę kredytu bo nie stać z własnej gotówki?to jest niby takie super.Nie osądzaj za szybko bo możesz się na tym przejechać i sama znaleść się w takiej sytuacji

Gość gość
Znowu ta kretynka :D

Gość gość
autorka takim samym nieudacznikiem jest bo najpierw mieszkala z rodzicami a pozniej przeniosla sie do mezczyzny mieszkania, jej wkladu w jego zdobycie bylo zerowe

Gość gościnieccc
a ja mam 34 lata i dalej mieszkam z rodzicami bo jest mi poprostu wygodnie. obiady w sumie jem na miescie. sniadania i kolacje mam zrobione. posprzatane w pokoju , wszystko uprane . rodzice nie chca zadnej kasy za mieszkanie . zarabiam srednio 9 tysiakow miesieczine na reke. wiazac sie z babami nie mam zamiaru bo to idiotki inic wiecej. kobiety traktuje jak wory na sperme ****** i tyle.

Gość gość
Emilka weź i pier// dolnij się w ten pusty łeb:D

Gość gość
autorka to typowy troll internetowy, a wy sie nabieracie ;) widac nawet po temacie ze to prowokacja, napisana w stylu Faktu i Super Expressu, tak by wzbudzic zainteresowanie, zdenerwowac i to słowo NIEUDACZNICY wielkimi literami a na koncu klasyczne kafe-prowokatorskie ''taka prawda'' :D TROLL 100%

Gość gośćEmilia
I juz gołodupce co im mamusia podtyka mleko pod nos sie oburzyły :D nie zaczynajcie nawet randek z dziewczynami bidaki bo śmiech na sali z was na starcie :D zadna kobieta nie bedzie planowac zycia z nieudacznikiem dwie lewe ręce :D

Gość gośćEmilia
a pozniej przeniosla sie do mezczyzny mieszkania, jej wkladu w jego zdobycie bylo zerowe xxx mój wkład był znaczacy bo miałam z czego sie dołożyc jak bralismy kredyt i teraz spłacamy i bedziemy na swoim za klika lat a wy nadal bedziecie gnić i słuchać wrzasków starych z którymi mieszkacie :D

Gość gość
Troll to troll:D

Gość gość
Autorko ,facet tez moze nie chciec sie wiazac z kobieta nieudacznikiem co nie ma domu czy mieszkania wlasnego.samochodu i dobrze platnej pracy.

Gość gość
Emilia a wiesz ze masz obowiazek sie opiekowac rodzicami na starosc.a moze ty bedziesz wolala oddac ich do domu starcow?

Gość gośćEmilia
nie mam obowiazku, ty masz obowiązek bo jesteś maminsynkiem

Gość gość
Emilia to nowoczesny mężczyzna udające kobiete na forum :D a tacy nowocześni ludzie zabijają swoich rodziców trucizną albo oddają do domu opieki, TAKA PRAWDA

Gość gośćEmilia
nie zmieniaj tematu pedrylu prezydent Komorowski jasno powiedział co ma robic mezczyzna aby zapewnic byt rodzinie: isc do pracy i wziąć kredyt na dom, wy nieudacznicy udajecie ze tego nie słyszeliscie , wiec wam z mojej dobrej woli powtarzam abyscie nie zgnili z mamusią wy gerontofile :D

Gość gość
Emilio mylisz sie.tak jak rodzice maja obowiazek opiekowac sie dzieckiem tak dziecko ma obowiazek opiekowac sie rodzicami na starosc.rodzice gdy maja problemy finansowe maja tez prawo otrzymac sadownie alimenty od swoich dzieci.

Gość gość
Idiotce zal bo nie ma kto jej utrzymywac i nie ma do kogo sie wprowadzic

Gość gość
Emilka chcesz mieć ładna du//PE na noc? :D to SE ja umyj, bo smierdzisz na kilometr:D

Gość gośćEmilia
ja mieszkam ze swoim facetem na swoim nieudaczniku a ty skoro mieszkasz z matka to ją utrzymuj na starosc, od tego jestes skoro twoje nieudacznictwo nie pozwala ci byc mężczyzną wziąc kredyt spłodzic dziecko i zasadzic drzewo jak mój misio zrobił 😍 i wszyscy faceci moich kolezanek

Gość gość
Emilko twoja matka i ojciec a takze rodzice twojego faceta maja prawo(w przypadku gdy beda mieli ciezka sytuacje zyciowo-finansowa) otrzymac alimenty od ciebie i twojego faceta.jak sie nie zgodzisz to sad im przyzna i tak bedziesz musiala placic.jak nie beda mieli gdzie mieszkac to bedziesz musiala zalatwic im mieazkanie albo zamieszkaja u ciebie w mieszkaniu.nie wazne co chcesz wszystko jest w prawie zapisane i jak rodzice pojda do sadu to mozesz sie przeliczyc.

Gość gość
Jak macie kredyt to nie jestesci na swoim do czasu az go calkowicie splacicie.na waszym mieszkaniu lape trzyma bank.wystarczy jakis wypadek alho choroba twojego faceta i zobaczysz na jakim swoim jestescie.

Gość gośćEmilia
jestesmy na swoim a ty nam zazdroscisz garkotłuku ze nic nie potrafisz pa pa a od sytuacji awaryjnych mamy ubezpieczenie kredytu i karencje ale co ty o tym mozesz wiedziec cale zycie zgnijesz w tej swojej klitce od matki

Gość gość
Buahaha emilkobingolu idz spac jeszcze cie trzyma wczorajsze tanie winko ktore chlales pod klatka z kumplami gejuchami :D

Gość gość
Na swoim z chlopakiem? Hahah pewnie on zapier/dala a ty siedzisz na p*****e i sie opier/dalasz :D kobieto badz w 100% niezalezna od nikogo to wtedy pogadamy, tak jak ja, zupelnie sam wyjechalem za granice i dalem rade ze wszystkim sam, zrob cos takiego to pogadamy miekka cipo na bank tego nie zrobisz :D

Gość gość
Emilko ty nic o mne nie wiesz.widze ze dyskusja z toba nie ma sensu.po co ten temat zakladasz?piszesz o swoim zyciu finansowym.nie szukasz odpowiedzi na jakies problemy.nie chcesz dyskusji prowadzic.po co to?jestes az tak pusta?twoj facet jest kierowca ciezarowki czy budowlaniec?prostota twojego umyslu mnie irytuje.

Gość gość
Ty SAMA nawet w Polsce nie dasz sobie rady a co dopiero mowic o innym kraju. Wiekszosc z was nadaje sie tylko do gnicia z bachorkami w domu i do gotowania obiadu dla nas wracajacych z roboty wiec nie szczekaj w necie, bez nas bylybyscie nikim. TAKA PRAWDA

Gość gośćEmilia
kobieta nie musi pracowac, ma lezec i ladnie pachniec :) zresztą pracuje wiekszosc z dobu jako backoffice, a wy koniobijce bez dziewczyny siedźcie sobie ze starymi przez cale zycie w jednej klitce za 1500zł :D :D bez mieszkanka bez niczego w zyciu, zostają wam same odpadki z pańskiego stołu :D