Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy pamietacie te czasy gdy Coca Cola byla rarytasem?

Polecane posty

Gość gość

i jej picie bylo celebrowane, jak juz sie ja mialo? :)

Gość gość
U mnie do dziś celebruje się picie coli orginal z biedronki. Jest zawsze na wszystkich ważnych uroczystościach jak chrzciny czy rocznicęB-)

Gość gość
Na miej ważne uroczystości tj. Imieniny pijemy oranżade vitat też świetnie nadaje się na uroczystości. Trzeba tylko pamiętać aby trunek podawać schłodzony najlepiej w kieliszku do szampana.

Gość gość
Oranżade vivat z biedronki miało być. Sorki

Gość gość
:D

Gość gość
ta kola z przed 30 lat inaczej smakowała, dzisiaj to w niej sam cukier i chemikalia, żeby sie człowiek od tego cukru nie zżygał.

Gość prawictwo pospolite 152
te czasy minęły . U mnie w swieta mama kupila dwie 2 litrowe coca-cole I nikt ich nie pije . Ja ich nie ruszam bo boję sie o swoje zęby.. Wiem ile w tym badziewu cukru jest.. stoją tydzień , wypilismy dopiero połowe .. została tlyko jedna butelka .. Ja nie pilem nic , tylko brat i tata pili

Gość gość
Większość tutaj to gówniarzeria, która srała w pod siebie w tamtych czasach, albo nawet dopiero z jajka na jajko skakali. Była Kiedyś Coca Cola w małych szklanych butelkach i smakowała dużo lepiej niż ta teraz.

Gość gość
może po prostu nie mieliście wtedy tak przepalonych wódą gardeł, zresztą ludzie młodzi mają zawsze lepszy smak, węch, wzrok i słuch, z wiekiem wszystko tępieje

Rzeczywiście: tamta "licencjonowana" coca cola miała zupełnie inny skład chemiczny. Podejrzewam, że dzisiaj zostałaby uznana za... narkotyk :P. x Do dzisiejszej coca coli bardziej podobna była polska Polo Cocta. Choć smak tej ostatniej, był chyba ciekawszy :). x Polecam spróbować nietypowych smaków HOOP COLI :), tylko UWAGA - plomby wymywa :P.

Gość gość
Ludzie mlodzi pojecia nie maja o prawdziwych i naturalnych smakach a wiec nigdy nie beda miec porownania. Za pare lat beda mowic ze : dawniej to wszystko bylo lepsze bo mniej chemi dodawali.

Gość gość
obecnie do coli dodawany jest syrop kukurydziany, a nie cukier z buraka, jak kiedys.. Smak zmienił sie diametralnie! teraz to jest wstretne, słodkie obrzydlistwo, a nie pepsi co zostawiała cierpki posmaczek na jezyku..

Gość gość
niestety od ok 5lat smak kokakoli to scieki sprowadzone do namiastki coli jakas chemicznoscia

Gość Stefan 120 lat
A pamięta ktoś czasy jak w składzie Coli jeszcze koks był?:classic_cool:

Gość gość
coca cola bez koki i koli to zabarwiona słodzona woda z kwasem :O