Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lushen

Oddam żonę i chcę patrzeć

Polecane posty

Gość Lushen

Mój profil na zbiorniku to : (pl [kropka] zbiornik [kropka] com/profile/Lushen/) Proszę o wiadomości bez wulgaryzmuw. Pozdrawiamy.

Dawaj :P. x Potrzebuję kogoś, kto mi dokładnie chałupę wysprząta :P. x Możesz na to patrzeć do woli :P :P :P.

Gość Lushen
Jest Pan nieuprzejmy i nie jest Pan ogierem. Zapraszamy do kontaktu poważnych i stanowczo nastawionych męszczyzn dla realizacji dzikich fantazji i żądz.

Czy moja nieuprzejmość, wynika ze znajomośc***isowni słowa "mężczyzn" :P ? x To dość dziwne, że przedmiot Pańskiego pożądania, opisuje Pan z chamskim błędem ortograficznym. x Założę się, że żony też Pan nie ma i poluje tutaj na naiwnych chłoptasiów :P. x Prawdziwy Pancerny baran z Pana :P :P :P.

Gość gość
Hahahahaha uwielbiam jak zboczency i sodomici probuja nadrabiac swoje dewiacje wyrafinowana kultura "oh jest pan nie kulturalny szukamy kogos kto wykwintnie wplynie swoim praciem w kwintesencje mojej qrwy oh! Przepraszam mojej damy!" buahahaha

Gość gość
Zesram jej się na klatę a ty będziesz patrzył ok

Gość Lushen
Panie misio1 to wręcz logiczne, że oddając mą małżonkę Ogierowi trzeba najpierw poznać mnie. Dlatego daję się poznać prawdziwym samcom, żeby ocenić ich walory. Moją odwagę podpisuję własną twarzą. Jeszcze raz bardzo proszę o niewypisywanie wulgaryzmów. Traktujmy się poważnie i z szacunkiem cywilizowanych osób. Pozdrawiam i zapraszam do kontaktu.

Gość gość
Jest tu jeden taki co ma fantazję ale z Panem się nie dogada Panie Lufcik,bo Pan gada jak Księgowy. :-\ Na pewno by jednak wy*******ł babę bo się na tym zna .A potem Pana i baba by patrzyła :P:P

Gość Lushen
Proszę sobie nie żartować, bo to poważna sprawa. Delikatna natura naszej fantazji oparta jest o pragnienie oddania tego co kochamy pragnącym ofiarowywać rozkosz będąc jednocześnie odarowanym również. Po wszystkim zapraszam na wspaniałe naleśniki na starówkę i dobrą herbatkę. Bardzo proszę o zrozumienie i poważne podejście do tematu. Pozdrawiam serdecznie.

Musisz mieć wybrakowaną żonę, skoro takich atrakcji potrzebujesz.

Gość Lushen
Panie xen, proszę nie pisać w ten sposób, bo jest nam przykro.

Prawda zwykle boli, a braków należy doszukiwać się w sobie, nie partnerce.

Gość gość
Ale gdzież by jakieś żarty trywialne śmiał mieć mógł. Absolutnie wstrzasajaco poważna sprawa. Jednak nieuniknionym jest zasadność wyprowadzenia pana z błędu iż ogiery żywią się naleśnikami. Panie Lufcik

>>>Panie misio1 to wręcz logiczne, że oddając mą małżonkę Ogierowi trzeba najpierw poznać mnie. Dlatego daję się poznać prawdziwym samcom, żeby ocenić ich walory. Moją odwagę podpisuję własną twarzą.<<< x W to, że pragnie Pan walory prawdziwego samca - ogiera :D obejrzeć, a nawet dotknąć (co najmniej :P własną twarzą :P ) wierzę w stu procentach :P . x W to, że istnieje jakaś żona, do której ten "przetestowany" przez Pana "ogier", ma zostać dopuszczony, nie wierzę zupełnie :P. x Jak Pan widzi wulgarny nie jestem, choć Pana podstęp bezczelnie obnażam :P. x Ps. We wspaniałe naleśniki, na pełnej uroku starówce :), również wierzę :P.

Gość Lushen
Lu Sheng-Yen - mój duchowy przewodnik i nauczyciel, którego objawienie powinien Pan poznać panie misio1 nie nauczył mnie kłamstwa. Nie pragnę zakosztować niczego należnego żonie. Może jest Pan jednak Ogierem i ma wytrzymałą męskość, którą zatopi pan w żarze namiętności mojej Lu ? Chce pan zakosztować rozkoszy misio1 ?

Gość gość
Misio1 to otyły impotent i kaleka na rencie.Więc to zły pomysł by dmuchal czyjąś żonę.

Gość gość
A może ci beknę żebyś zemdlał co :P:P

Gość Lushen
Dlatego właśnie ofiaruję się sprawdzić na zapoznawczej pogadance predyspozycje Ogiera. Nie skreślamy Pana misio1. Nie mam nic do ukrycia, występuję z podniesioną przyłbicą i zapraszam do ogródka namiętności. Pozdrawiam serdecznie.

Lushen dziś Owszem lubię smakować rozkosz :), ale pod tym pojęciem rozumiemy coś zupełnie innego. Brzydzą mnie Pańskie homoseksualne ciągoty, ubrane w piękne słówka i skierowane do naiwnych, napalonych smarkaczy. x Są pary, które spotykają się z innymi osobami, ale tam kobieta wybiera sobie partnera, a jej "mężczyzna", zaledwie to akceptuje. To jest ich fantazja i ich ryzyko. x Jeżeli przypadkiem (w co nie wierzę), rzeczywiście posiadał Pan żonę, to traktuje ją Pan jak rzecz lub sukę, do której łaskawy właściciel dopuszcza odpowiedniego psa. x Brzydzi mnie to tak samo, jak Pańskie homoseksualne podchody.

Gość gość
Nie nauczył kłamstwa? Lu to twój stary czy jak?:-o

Gość Lushen
Niech mi pan spojrzy w oczy na zdjęciu z profilu Panie misio1 i powie szczerze, że wyglądam na homoseksualistę. Nie jestem nim. Opisałem swoje preferencje na profilowej ankiecie ze zbiornika. Spełniam tylko polecenia i jestem posłańcem fantazji. Służę, żeby sprawiać rozkosz i to jest dobra karma, a wszystko co dobre w dobro się obraca. Mój uśmiech jest przeznaczony dla Pana panie misio1. Zapraszam prawdziwych Ogierów. Pozdrawiam serdecznie i z uśmiechem.

Gość gość
Dżyngis pedał na latającym dywanie:P:P O w mordę :|

Gość gość
A co to za zbiornik :-o? Pewnie jakiś retencyjny a w nim zdechło coś dawno temu, w czasach Czwartego Lotosu p.n.e :P

Lushen dziś >>>Mój uśmiech jest przeznaczony dla Pana panie misio1.<<< x Dziękuję, NIE SKORZYSTAM :P. x Nie bawi mnie zaglądanie na portale typu zbiornik. Za bardzo mi się to z szambem kojarzy. x >>> i powie szczerze, że wyglądam na homoseksualistę. Nie jestem nim.<<< x Udaje Pan człowieka inteligentnego, a neguje prawdzie, dla wszystkich jasnej. Tylko skłonności homoseksualne, skłaniają mężczyzn, do przyglądania się własnej kobiecie, w objęciach innego mężczyzny. Dlatego kobiety cierpią w takich związkach, bo są jedynie przynętą, dla Pańskich "ogierów". x Nie mam nic do homoseksualistów, ale brzydzi mnie Pańskie zakłamanie i oszustwa.

Gość Lushen
Panie misio1 zatem zapraszam z małżonką, którą chętnie poznam i z radością sprawię, że zakwitnie niczym kwiat z rozkoszy i rozłoży swe delikatne i aksamitne płatki, rozpłynie się i zatraci podczas gdy Pan zatopi swą męskość u źródeł związku, a odbędzie się to w zgodzie, przyjaźni i intelekcie. Czy pary spotykające się by obdarowywać się nawzajem zaufaniem też są godne pożałowania ? Uważam, że to stanowi esencję jedności, zaufania, braterstwa i raju. Uśmiecham się do Pana ciepło. Jaki ma Pan kolor oczu misio1 ?

Gość gość
Nie idź pan, bo pana utopią po bratersku w intelekcie :P:P Dżyngisa oświeciło i się wygadał:P:P

Gość Lushen
misio1, nie odpowiedział Pan, nie jest kulturalnie nie odpowiadać. Kochajmy się zamiast szydzić. Śmiejmy zamiast złościć. Bądźmy twardzi i opierajmy się przeciwnościom. Pozdrawiam serdecznie i z rozkoszą.

Ja przeciwnościom zawsze opieram się:), ale o tej porze wszystkim życzę dobrej nocy, albo dnia? Uciekam:).

Gość gość
No i co Mandaryn.:P sprawa się rypła:( Misio nie zagra z tobą w chińczyka :-S kiepsko :P:P