Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak ma zyc samotna kobieta po 35 ktorej nikt nie chce i ktora pewnie do konca

Polecane posty

@ misio1 dziś ">>>moze inaczej- na szczescie nie mam telewizora<<< Te słowa, poprawiają moje zdanie o Tobie. Przepraszam za określenie "odpad"." x Niesamowite! Misio umie przeprosić kobietę? Myślałem, że umie tylko wyzywać od kretynek, odpadów, kuref, idiotek, itd. Misiu, nie mów, że z nowym rokiem odstawiłeś denaturat :D Jeśli jeszcze potwierdzisz, że wcale nie jesteś ochroniarzem wysokiego oficera policji i nigdy nie widziałeś dzieci z rozłupanymi siekierą czaszkami to ja zacznę wierzyć w cuda :D :D :D

Bardzo wszystkich przepraszam za to, że niedokładnie wytarłem buty i takie g_wno, jak Pancernego barana, przyciągnąłem do tego tematu :(. x Z góry przepraszam za kolejne posty tego psychopaty i idę umyć buty, by to g_wno szybko stąd usunąć :P.

Gość Heniuś
Jak ma żyć? To proste - tak jak do tej pory żyła i tak samo jak żyją inne pasztety internetowe: wpier*alając czipsy przed kompem, oglądając w TV telepierdy i jak najdalej od normalnych ludzi - by nie zatruwać im życia swoją beznadziejnością.

Gość gość
misio1, Masz na myśli wygodnych duupków chcących kobiety z mieszkaniem, stałą pracą i odchowanymi dziećmi? Są i tacy. Ale facet kochający kobietę raczej nie widzi problemu w tym, że są dzieci.

>>>Ale facet kochający kobietę raczej nie widzi problemu w tym, że są dzieci.<<< x A może zdąży dowiedzieć się o dzieciach, zanim się zakocha :P ? x Ja np. mam w tej chwili tak trudną sytuację, że nie dałbym rady wziąć na siebie kolejnego zobowiązania i cudze dzieci wychowywać, o utrzymywaniu nie mówiąc. x I przyznaję, ze wolę kobietę bez zobowiązań, na dobrym stanowisku, z pięknym mieszkaniem i dobrym samochodem od samotnej matki żyjącej z zasiłków i wychowującej dwoje małych dzieci. Jej mieszkanie i auto nie są mi potrzebne, bo mam własne :), ale zbierając się do kupy po śmiertelnej podobno chorobie, nie mam możliwości brania na siebie dodatkowych zobowiązań. x Takie są niestety realia. x Ps. Dlaczego faceta, który chce normalnej, zadbanej kobiety nazywasz wygodnym duupkiem, a kobietę oczekującą od mężczyzny tego samego, kobietą mądrą :P :P :P ?

Gość gość
Moja znajoma rok szukała w Internecie i znalazła kawalera .facetowi tak się spodobała nimo dużej nadwagi i dziecka.i ma 38 lat.

Gość gość
Oj misio, kto tu mówi o kobiecie szukającej faceta, by utrzymywał ją i jej dzieci? Te babki często mają jaja większe niż nie jeden facet ;-) I nie oczekują od mężczyzny grubego porfela :-)

Ja też chętnie poznam 38 latkę z nadwagą :D, a zawsze trafiam na te szczupłe.

Gość gość
misio1, tego Ci życzę w Nowym Roku :-)

>>>I nie oczekują od mężczyzny grubego porfela<<< x Nie, wcale :P. x Taka jedna wymyśliła sobie, że zrobię generalny remont mieszkania, by mogła w nim zamieszkać ze swoim syneczkiem, będę opiekował się nim i zarabiał na dom, a ona będzie się "samorealizowała" w pracy, o której zawsze marzyła. x Gdy nie byłem tym pomysłem zachwycony, to zaczęła mnie o wszystko, co możliwe pomawiać i w końcu hajtnęła się z jeleniem, który do trzydziestki stulejki wyleczyć nie potrafił i chyba lepiej, że nie wie, co ona jeszcze o nim opowiadała :P. x Takie są w części, te "miłe, spragnione tylko miłości, samotne mamy" :(.

misio1, szczerze współczuję. Mimo wszystko nie wrzucałabym wszystkich samotnych matek do jednego wora :-)

Dzięki. Zajrzałam i krew się we mnie zagotowała zupełnie jak te bitki wołowe co właśnie dochodzą ;-)

Nie kuś :D. x Przypomniałaś mi taką, co mi niedawno bitki gotowała i Lany Del Rey słuchała. x Dziwny jest ten świat.

Od Lany wolę ostatnio Adele. I nie kuszę. Samo się jakoś tak... pisze. Zajrzałam z życzeniami i poszłoooo...

>>>Od Lany wolę ostatnio Adele.<<< x Ostatnio ? ? ? x Z życzeniami ? ? ?

Lana mi przeszła.Adele ma genialne teksty i głos. A życzenia złożyłam z sentymentu do dawnego forum :-)

Gość Shiningstar
Misio to trochę materialista z Ciebie, ja nie oczekuję od faceta pięknego mieszkania i dobrego auta tylko tego żeby był ambitny i chciał się czegoś dorobić w życiu, niekoniecznie za to musi dysponować już majątkiem. No chyba że miałby ok 40 lat i więcej to inna bajka. Ważniejsze rzeczy to charakter, podejście do życia itd.Z kasa różnie bywa, raz jest a za kilka lat jej nie ma i odwrotnie. Nie wyobrażam sobie żeby facet poznając mnie patrzył na to czym jeżdżę itd. Dodam, że nigdy w życiu nie wykorzystywalam żadnego faceta finansowo i nie wyobrażam sobie takiej sytuacji.

Misiu, nie wypieraj się, że nie masz w zwyczaju wyzywania kobiet od kuref i innych kretynek:O Może cytacić? Bardzo proszę. Chętnie służę ci cytatem jak sam osobiście naubliżałeś kobiecie tylko dlatego, że obnażyła twoje kłamstwa. Przykład pierwszy z brzegu. To było w tym temacie, gdzie próbowałeś zgrywać specjalistę medycznego ale nie udało się, bo mąż tej kobiety miał właśnie endoprotezy i kobieta znała temat na wylot. Bardzo szybko obnażyła twoje kłamstwa a ty przyparty do muru odpisałeś wtedy (2015.11.19. godz. 13:38) "To ucz się na własnych błędach i od cierpiących ludzi ODPIERD_L się ! ! ! Myślisz głupia k_rwo, że gdybym mógł funkcjonować, to leżałbym teraz i z idiotami dyskutował ?" oraz o godz. 14:17 "Teraz nie mam już wątpliwości, że w pełni należy Ci się miano głupiej k_rwy, trollującej w tym temacie." Czy wg ciebie wielokrotne używanie epitetów w stylu "głupia kurfo" w stosunku do kobiet nie jest ich obrażaniem? To tylko jeden z przykładów twojej elokwencji i nie obrażania kobiet. Na marginesie ponowię swoje pytanie na które się nie mogę doczekać od ciebie od tamtego dnia. Potem próbowałeś udawać, że niby to ta kobieta zwyzywała cię jako pierwsza. Prosiłem wtedy o cytat, gdzie rzekomo zostałeś przez nią zwyzywany. Do dziś czekam. Tu masz całość dyskusji: http://f.kafeteria.pl/temat/f1/zawsze-mi-sie- wydawalo-ze-matki-z-malymi-dziecmi-maja-pierwszenstwo-p_3475 092/4 Wklej cytat z wyzwiskami tamtej kobiety rzekomo pod twoim adresem. Czekam.

Gość gość
misio to ten zboczeniec koprofil co lubuje sie w zabawach go\wnem, kto w ogole traktuje poważnie tego gościa? misio i czemu ty w niedziele siedzisz na forum zamiast posuwać analnie swoją zonę? serio nie kumam tego, chyba musisz miec bardzo nieszczesliwe malzenstwo, skoro w likend piszesz bzdury po forach, zal mi cie trolu. Czy twojej żonie juz zwieracze puścily i jest w szpitalu? :D

A oto pełna analina misia1 dokonana przez innego użytkownika forum: x "Tekst oparty jest na osobistych wpisach naszego bohatera. Człowieka o wielu twarzach, poglądach i podbródkach. Wszelkie informacje zostały zaczerpnięte z tematów na forum kafeteria (linki na dole wpisu). Zmarnowany bezpowrotnie czas na wykonanie analizy: 1 godzina 10 minut. Analiza: Imię nieznane, wiek prawdopodobnie koło 50. Pochodzi z Górnego Śląska, okolice Katowic i Zabrza. Najczęściej używane słowa misio1 - "debil", "Idiota", "ścierwo", "przygłup" i „łżesz jak pies”. Przed każdym kolejnym wpisem, misio losuje i wybiera kilka słów z tej listy. Najlepszy kolega: brak. Najgorsi wrogowie: Baron Pancerny i Master of Masturbation. Ma obsesje na punkcie Barona Pancernego. W każdym krytycznym dla niego poście doszukuje się właśnie jego. Pierwszą narzeczoną misio miał w przedszkolu. W wieku 16 lat był całkowicie samodzielny finansowo i aktywnie działał w organizacjach o nazwach których, jak sam twierdzi, kmioty z kafe nie potrafią wymówić. W wieku lat osiemnastu, miał sporo przyjaciół, nawet w Niemczech, Anglii i Stanach a z pięknymi szwedkami, kąpał się nago, w mazurskim jeziorze. W wieku 20 lat dorobił się własnego mieszkania, gdzie organizował liczne imprezy. Posiadane samochody: Dacia Logan, do którego nie trzeba dolewać oleju, polonez. Jest otyły, miał przetrącony kręgosłup, ale po rehabilitacji może normalnie chodzić, natomiast jak, przyznał nie może jeździć na wózku ze względu na specyficzność uszkodzenia. Nie może się przemęczać, mimo to wyjeżdża na roboty zagraniczne. Mimo zawału i niezdolności do pracy przez kręgosłup, nie otrzymuje renty. Jego kłopoty z kręgosłupem zaczęły się w momencie, gdy wynajęci bandyci napadli go, gdy siedział w samochodzie, z którego go wywlekli. Bohaterski misio pokonał bandytów, lecz uszkodzili mu kręgosłup. Rycerz na białym koniu, obrońca kobiet, który wiele razy został przyłapany na ich obrażaniu. Kiedyś miał żonę młodszą o 10 lat, obecnie jest sam, nie ma dzieci. Forumowicze uważają, że jest prawikiem. Kocha pulchne kobiety, ale jak sam przyznaje, kiedyś zakochał się w wysokiej i chudej dziewczynie. Misio1 ma wielu znajomych, także wśród ważnych i sławnych osobistości. Misio zna Kwaśniewskiego, kuratora sądowego, oficera policji oraz ma znajomych wśród prorosyjskich separatystów. Interesujące fakty z życia misio1 oraz inne ciekawostki: -W wieku szesnastu lat dowiedział się, że jest nieuleczalnie chory. Choroba ta może objawić się w każdej chwili, lecz nie musi. Jak sam twierdzi może dożyć nawet do setnych urodzin. -Prowadził interesy w całej Europie, sprzedawał zabawki. -Skończył z wyróżnieniem 30 dniowy obóz przetrwania na bagnach w Tajdze. -Został fałszywie oskarżony w sądzie przez swojego przyjaciela, którego znał przez 15 lat. -Sezonowiec. Kiedyś zwolennik PO, natomiast po ich przegranej krytycznie do nich nastawiony. Nie lubi PiS. -Kiedyś na konkurencyjnym forum wszedł w konflikt z administratorem, który obraził misia, co skończyło się całkowitym zamknięciem forum i zwolnieniem z pracy administratora tego forum. -Broni terrorystów, usprawiedliwiając ich działanie biedą oraz środowiskiem wychowawczym. -W ciągu 25 lat prowadził aż 42 różne firmy. -Specjalista od endoprotez, jednak przyłapany na kłamstwie przez kobietę, której mąż ma endoprotezy i która doskonale orientowała się w temacie spanikował i wyzwał ją od kuref. -Policja zabiera go na interwencje jako ochroniarza oficera policji. Ochraniał także kuratorkę sądową. W jednej rodzinie widział dzieci które miały roztrzaskane czaszki siekierą, które mimo to żyły, ponieważ ich czaszki były, jak określił, "połatane"." x Pełny tekst tu: http://f.kafeteria.pl/temat/f1/analiza-misio1-p_6407445

@ gość dziś "misio to ten zboczeniec koprofil co lubuje sie w zabawach gownem, kto w ogole traktuje poważnie tego gościa?" x Pamiętasz może w jakim temacie pisał wtedy o tym goownie i że jest specjalistą od seksu analnego? Gdybyś podał link bo ja nie mam pojęcia gdzie to było. Nie wiem czy nie na dziale erotycznym. x @ "misio i czemu ty w niedziele siedzisz na forum zamiast posuwać analnie swoją zonę?" x Obawiam się, że misio1 nie ma żony i nigdy nie miał. To mitoman, który gdziekolwiek się pokaże wzbudza śmiech politowania :D

Gość Shiningstar
Haha dobre podsumowanie

>>>Misio to trochę materialista z Ciebie, ja nie oczekuję od faceta pięknego mieszkania i dobrego auta tylko tego żeby był ambitny i chciał się czegoś dorobić w życiu, niekoniecznie za to musi dysponować już majątkiem. No chyba że miałby ok 40 lat i więcej to inna bajka.<<< x Właśnie w tej bajce jesteśmy :). Autorka ma 35 lat, więc w grupie docelowej jest czterdziestolatek. W tym wieku ludzie ambitni i skuteczni coś już posiadają. Dlatego kobieta pod czterdziestkę, która nigdy w związku nie była, nie ma własnego mieszkania, ani dobrej pracy nie rokuje szansy na jakąkolwiek zmianę na lepsze :(. x >>>Ważniejsze rzeczy to charakter, podejście do życia itd.Z kasa różnie bywa, raz jest a za kilka lat jej nie ma i odwrotnie.<<< x Zgadzam się :). Tyle, że odpowiedzialne osoby, rzadko tracą wszystko bez konkretnego powodu. x >>>Nie wyobrażam sobie żeby facet poznając mnie patrzył na to czym jeżdżę itd. Dodam, że nigdy w życiu nie wykorzystywalam żadnego faceta finansowo i nie wyobrażam sobie takiej sytuacji.<<< x To wszystko ładnie brzmi. Smutna prawda jest jednak taka, że normalnie żyjąc obrastamy z wiekiem w coraz więcej dóbr, których nawet nie zauważamy. Czy uważasz za normalne, czterdziestolatka, który nie ma gdzie mieszkać i z czego utrzymać się ?

O kobiecie, której białe buty stoją pod taboretem :), a kwiatek z mięsistymi liśćmi na oknie :).

Gość Shiningstar
No chyba gdzieś mieszka i ma prace?? Nie czytałam całego tematu. Ile tak naprawdę autorka ma lat? Ponad 35? Tzn 36 czy 38?