Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość autorka000

Chłopaka znów zwolnili, załamka, pomocy

Polecane posty

Gość gość
call center to ogłupiający syf, kto by chciał tam pracować. Nie pomyślał jednak z tym zarządzaniem, po co kończył taki kierunek? Musi pomyśleć jak się przebranżowić, doszkolić się w czymś, a na razie zacisnąć zęby.

Gość gość
kochasz go ale zobaczysz jak ciezkie cie zycie czeka z takim ciamajda , dziwie sie tobie ze nie znasz powodu czemu nie przedluzyli mu umowy , mysle ze on nie mowi ci prawdy i jeszcze zabrania ci mowic o tym ze nie ma pracy

Gość gość
wypowiadasz się nieprecyzyjnie niewiasto :O pomijają już sprawę daty (bo to raczej zabawne) oni go NIE ZWOLNILI tylko nie zawarli nowej umowy. a to zasadnicza róznica. mógł się nie sprawdzić - i owszem - ale tak samo dobrze mógł byc po prostu średni i dlatego postanowili szukać kogoś innego.

Gość gość
Tez mnie rozbawilo ze 2 razy stracil prace w 3 dni, niezly wynik :-)

Gość gość
W pierwszej pracy pracowal 1 dzien a w drugiej 2 dni, czy tez w pierwszej pracy pracowal 2 dni a w drugiej 1 dzien? Czy po 1,5 dnia w obu??

Gość gość
Masz chlopaka prawdopodobnie nieudacznika wiec z toba tez musi byc cos nie halo :)

Gość gość
moze powinien szukac pracy troche innej niz sobie wymyslil. dla faceta nie jest trudno robote znalezc, chocby na produkcji czy gdzies na rusztowaniach, przy budowach, itp, moze niech sie za praca fizyczna rozejrzy, mozna niezle zarobic.

>>>w call center zajmował się sprzedażą pakietów telewizyjnych itp., później pracował jako przedstawiciel handlowy, taka praca mu się marzy, bo skończył zarządzanie. zna bardzo dobrze angielski.<<< x Nie pogniewaj się, ale zarządzanie i marketing kończą najgłupsi :(. Ukończenie tych studiów nie jest dowodem jego nadzwyczajnych zdolności intelektualnych i praktycznie nie daje żadnych szans zawodowych. Są ludzie, którzy mają wrodzony dar i ten kierunek pozwala im tylko doszlifować i podeprzeć papierem swoje zdolności. Twój chłopak widocznie do tych obdarzonych nie należy. x Dwie dobre prace, to jeszcze nie dramat. Są kretyni, którzy takich wpadek zaliczają kilkanaście i nadal wniosków nie wyciągają. Niech próbuje dalej. x Ty porozmawiaj z nim, by ustalić dokładnie, powody nieprzedłużenia tych umów. Patrząc z boku, możesz zauważyć coś, czego on nie wyłapał. x Faceta nie skreślaj, ale zainteresuj się jego podejściem do pracy. To, ze skończył studia, nie oznacza, że rozumie, na czym praca polega :P. Niektórzy smarkacze, mają zbyt duże mniemanie o swoim geniuszu i z każdej roboty ich dlatego wywalają. Sprawdź, czy tutaj nie zachodzi taka sytuacja. x Życzę Ci Szczęśliwego Nowego Roku :) .

misio1 dziękuję Ci za życzliwą i pomocną wypowiedź :) wiem, że ostatniej umowy w pracy jako przedstawiciel handlowy (branża gastronomiczna) nie przedłużyli mu, gdyż zawierał za mało umów w miesiącu, mniej niż życzyłby sobie tego pracodawca. Od dwóch tygodni rozsyła ogłoszenia, ale na razie zero odzewu :( martwię się trochę, juz nawet myślałam, żebym to ja rzuciła studia i poszła gdzieś na cały etat :

Gość gość
Zacerować hymen. x 10/10 :D:D:D

Gość gość
Ciężko w polsce o jakąś możliwą pracę trzeba się wspinać od zera czy jesteś magistrem czy też człowiekiem z gimnazjalnym wykształceniem ,ja zanim znalazłem swoję miejsce przez 3 lata tułałem się od śmieciówki do śmieciówki. Twojego faceta pewnie zatrudnili na okres próbny za minimum po tym okresie zwalniają i szukają nowych ,żeby dalej płacić minimum(pracownikiwi wypada dać podwyżkę). Fajna kobieta z ciebie, że go wspierasz bo jak widać większość z tego forum już by go zostawiła. Może niech się poduczy htmla ,cssa i pomyśli nad prowadzeniem i marketingiem jakichś sklepów internetowych non stop szukają takich ludzi.

Gość gość
Naprawdę NIE ROZUMIEM PO CO wy dziewczyny tak łatwo i bezmyślnie decydujecie się żyć na kocia łapę?? Najpierw skoncz dziewczynko studia, zajmij się swoim rozwojem a potem myśl o wsolnym mieszkaniu. Przed tym jeszcze zaręczyny lub slub🖐️ Co to za głupia moda z tym bawieniem się w dom przez młodych. Wstyd ! Dziewczyny szanujcie się!

Gość gość
Autorko-chłopak pracy musi szukać ale w międzyczasie może zarobić na rachunki np w MacDonaldzie czy jakimś markecie (np.w nocy rozkładając towar).I lepiej,żeby po firmach chodził osobiście i pytał.