Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

saam

Filtrowanie Nowe Ponadczasowe

Polecane posty

Ech zdenerwowalam sie ,nie moglam sie tu dobic . Moze juz dzis wystarczy ,co nie ? ,jak niektorzy mowia :-) Spijcie dobrze czego i sobie zycze (dzisiejszej nocy oka nie zmruzylam znow ). 🖐️

He,he ,Oj Ty biedna nasza Cal :-)tak sie bidna poswiecila aby przepchac strone ,nawet przy szwankujacaj kafeterii i grozbie ,ze najdzie ja M :-). 🖐️

No i gdzie się podział mój wpis:-0 To jeszcze raz dobrej i spokojnej nocy,śpijcie dobrze,słyszysz Daa😘

Gość Zuzanna Amelia ææ
Witam sobotnio i slonecznie. Pazdiernik dobiega polowy swoich dni. Wielkimi krokami zblizaja sie chlody. Jaka bedzie zima w tym roku ?

Dzień dobry Powiem Wam,że u mnie dziś zimno i wieje dość mocno.Wyskoczyłam z psiną na dworek w szlafroku,to szybko darłam do domu,suty same się prostowały:-Dbrrr Dopiję kawusię i biorę się za robotę,ale dalej nie mam pomysłu na ciacho. Daaduś wyspałaś się?Nie szalej na zakupach bo idą ciężkie czasy:-D:-D:-D Caal idziesz dziś do pracy?Tylko ubierz ciepłe gatki,co by Cię tam nie zawiało:-D;-) Ferdżi gdzie jesteś?Nie możesz wyjść z tej zasłony dymnej?Machnij choć łapkami;-)Miłej soboty mordki kochane😘

DzienDobry 🖐️ Jednak nie powinnam nic robic na 'dochodzeniu' .Niestety ,nie wyspalam sie ,nad ranem gdy zasnelam Ulan kichnal i mnie obudzil 😭.Poczlapalam do kuchni ,zarobilam ciasto na muminki :-) i sie pieka .Zupelnie nie mysle trzezwo i nie wiem czy wrzucilam wszystko co trzeba .Zrobilo mi sie slabo i teraz siedze wcisnieta w fotel . Wiolka ,przeziebisz sie .Zapomnij o wychodzeniu w szlafroczku ,ubieraj barchany :-) Chcial nie chcial musze zajrzec do kuchni . ...U mnie sie chmurzy i nie wiem czy bedzie mi sie chcialo wyruszyc na zakupy .No tak ,chleb powszedni sie konczy ,wiec wyrusze :-)

Daaduś:-(kochany cyborku,masz przerąbane z tym spaniem i dochodzeniem,a przecież dochodzenie powinno całkiem inaczej wyglądać;-) Będę gwałcić zaraz ciasto na jabłecznika,synuś ostatnio w nim siedzi,a dla siebie może zrobię mumineczki:-)Daa uściskaj i ucałuj Ułanka od Wiolki:-D

Wiolka ,zaraz pojde spelnic Twoje zyczenie ,usciskam i ucaluje Ulanka ,ktory jeszcze wyleguje si w łozku :-). Wzielam 'niebieska 'ale ciezko z tym dojsciem .Czasem jest mi zal samej siebie z powodu tego niespania i niedyspozycji ,juz nie powiem jakiej . Przed chwila przy zmywaniu tak sobie pomyslalam ,ze ja choc mam przy sobie chlopaka :-),to mi suty nie staja :D ,a Ty Wiolka ledwo wyjdziesz na chłod i juz masz stojace suty :D:D,wiec po co masz sobie zawracac glowe chlopem :D Upieklam tylko 6 muminkow ,tych wiekszych w tym jednego z jablkiem dla Ulana ,bo takiego on zje ,a z czekolada czy batonikiem to on nie bardzo lubi .Jak bede w sklepie ,to chyba kupie drozdze i zrobie babke drozdzowa ktora Ulan lubi ,no i syn zamiejscowy przyjedzie . Dzis ja zrobie placki ziemniaczane dla Ulana bo lubi i dawno ich nie mialam .Syn cos wspomnial o salatce jarzynowej ,wiec tez zrobie .Trzeba tez przygotowac mieso na jutro ,odmrazam karkowke i zrobie z pieczarkami ,takze caly dzien spedze w kuchni :-).

A nie masz czego Daaduś zazdrościć:-Dmnie to denerwuje bo stoją jak pokrętła od radia i koszulkę podnoszą:-P No to naprawdę do wieczora Ci zejdzie,ale na sałatkę mi smaka narobiłaś,nie powiem:-DJa też jeszcze mam w planie jedną robotę,ale żeby nie zapeszać powiem jak mi się uda to zrobić:-DDaaduś poślij lotka za mnie bo jest kumulacja,zapomniałam wczoraj to zrobić,a dziś się nigdzie nie wybieram:-)

Widziałam dzisiaj rano stadko żurawi jak odlatywały,chyba już będzie zimno.O już widzę,że jestem to idę trzeć jabłka:-D

Troche nam zeszlo w miescie ,bo bylam w hurtowni papierniczej po woreczki do zamrazania chleba i kupilam bordowy mazak do zatuszowania zdrapanej skorki na torebce ,ktora jest moja ulubiona na zakupy :-).Placilam tez kablowke i internet . Widzisz Wiolka ,bedac w Piotrze chcialam wyslac lotto ,ale kasjerka mnie zagadala i zapomnialam ,trudno .Moze gdy syn przyjedzie to wysle ,ale on sie jeszcze zastanawia czy dzis przyjedzie czy moze jutro .Warzywa na salatke sie gotuja ,Ulan trze ziemniaki na placki .Niech trze ,ma sile a trze tylko dla siebie ,wiec nie oplaca mi sie brudzic robota :-)

Trudno Daaduś nie będziemy liczyć kasy,trzeba będzie dalej klepać biedę:-D Chyba,że Caal się zlituje i pośle za nas;-) Cacho się upiekło,pianka nie opadła to chyba wyszło:-Dno i zrobiłam to.Normalnie zrobiłam makaronik na jutro.Jak gniotłam ciasto to się zastanawiałam jaki Caal gotujesz makaron,jak białej mąki nie tolerujesz,masz jakiś inny zamiennik?;-)

Ni i pchamy . Na dzisiaj szlus z robota ,no prawie .Jeszcze mieso sie piecze ,Ulan zaraz odkurzy i pozmywa podlogi .

Zapomnialam w sklepie o lotku i drozdzach ,lotto syn w moim imieniu wysle ,a drozdzowki raczej nie upieke .

Wiolka ,Cal tak troche oszukuje :-) ,nie bierz tak wszystkiego na serio ,prawda Cal :-)

Dziewczyny machne tylko już na dobry wieczór:) o Ale przyjdę trochę później bo teraz nijak nie mogę się urwać z realu:) o miłego wieczoru:)