Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

saam

Filtrowanie Nowe Ponadczasowe

Polecane posty

Gość Zuzanna Amelia ææ
A Ty ?

Gość Viollkka
Hej,hej ludkowie Dawajcie mordalki do buziaczkowania😘😘😘 Co tam u Was słychować?Potem poczytam co nowego się tutaj urodziło,Daaduś byłaś grzeczna?;-)

Az mnie wylogowalo gdy zobaczylam Wiolke :-) 👄 Wiolka ,zaginela nasza kolezanka Ferdzi 😭 ,nie daje znaku zycia 😭 ,moze wyjechala na urlop :-) Bedac w Gdansku pomyslalam w pewnym momencie (no nie tylko :-) )o Tobie .Wiaze sie to z wizyta znajomego brata u brata :D,kiedys Ci powiem o co chodzi :-) ...Bylam bardzo grzeczna ,daje slowo :-) ...Spokojnej nocy 🖐️

Mam nadzieje że nikt nie będzie miał mi za złe że o takiej godzinie to tylko machne łapką zwłaszcza że mam za sobą odwiedziny u rodziny i degustację miodu pitnego. I Dobranoc :) I I

Dzień dobry Nad morzem jest zimno,ale u mnie jeszcze zimniej:-)pogoda raczej jesienna z latem nie ma nic wspólnego:-(szkoda ludzi,którzy są na urlopach.Siedzą pod parawanami zdesperowani w ciepłym opakowaniu:-( Caal pewnie siedzisz już na walizce i odliczasz dni;-)oby pogoda dopisała i choć troszkę liźniesz słonecznej pogody. Daa ja co dzień myślałam o Tobie,czy się przełamałaś i dałaś w końcu Ułankowi bez żadnych oporów;-)ale piszesz,że byłaś grzeczna to mnie bardzo mocno cieszy😘 Widzę właśnie,że Ferdżi ma wszystko w tyle:-(może wzięła się ostro za renowację lokalu i nie ma czasu dla ludków którzy za Nią mocno tęsknią?Ferdżi machnij choćby pędzlem do nas:-D Może wyczaruję jakieś małe co nie co,bo już duża ochota na muminki jest:-Dmam troszkę zaległej roboty,może i na muminki znajdzie się chwilka:-D Udanego dzionka mordalki;-)

Gość gość
pozdrawiam 🖐️

A Wy co?Śpicie jeszcze,czy macie syndrom leniwego trawienia?:-D Zerwałam prawie pełen koszyk papryki żółtej i czerwonej,tak że roboty mi na dzisiaj nie braknie:-Dwkładałyście kobitki paprykę do słoików?Mówią,że robi się jak ogórki,muszę poszperać w necie:-Dale co teraz zrobię,to napiję się małej czarnej.

Dzień dobry:) o Cześć Wiola:) ja dziś mam kiepski humor:( oczywiście przez nie wyspanie się a dokładniej przez M bo hałasuje, a jeszcze dokładniej bo pozwolił piesce poszczekać sobie na śmieciarzy:-o w czasie gdy mogłam jeszcze pospać. W takich chwilach gdybym tylko mogła zapakowałabym całą domową zwierzynę razem z M i odwiozła do schroniska dla zwierząt. Na dodatek dziś też muszę do późna pracować i trzeba będzie faszerować się coca colą. Za karę dziś nie ma obiadu a ja może jeszcze spróbuję się kimnąć przed siedemnastą by nie pić tej coli:D Już słyszę, że robi sobie kiełbasę na goraco. Całe szczęście, że jutro wolne, potem dwa dni pracy i URLOP:D Na walizkach jeszcze nie siedzę bo wyjazd dopiero w przyszłym tygodniu. o miłego dnia Wam życzę:)

Witajcie 🖐️ Ja cierpie na syndrom ciazy :-),caly czas odczuwam bol brzucha i nie jest to smieszne ,pozyjemy ,zobaczymy . Wiolka ,przeciez Ulanek dostaje wszystko czego zapragnie ,a ze jest skromnym czlowiekiem to wiele nie wymaga :-) Papryki nigdy nie przerabialam ,ale mysle ,ze nasza zaginiona Ferdzi cos moglaby Ci podpowiedziec . Cal ,jasne ,zapakuj caly zwierzyniec razem z M i odstaw do schroniska ,a moze i do ZOO :-),nikt Ci nie bedzie szczekal w domu :-) Dobrego dnia Mili Wiolka ,goscie juz wyjechali ? :-)

Ho ,ho .ho ,czyzbysmy stawali sie niemowami :-).Coraz mniej mamy do powiedzenia ,chyba sie starzejemy :-) ,a co bedzie dalej :-) Cal ,zycze abyscie mieli dobra ,ciepla pogode na czas urlopu ,choc sie nie zapowiada . Wiolka ,chcialabym Cie wyswatac :D ,mam bogatego kandydata na 'przyjaciela ' :D.Zwiedzilabys z nim kawal swiata ,jest bardzo hojnym starszym panem :D ....🖐️

Gość balsaam
Danusiu :) nie przesadzaj, nie jestem aż tak bogaty :p l dobry wieczór l wkładać do słoików??? NIE, NIE PRÓBOWAŁEM paprykę tylko wyjmowałem ze słoików l l

Gość saambor
skromna bajka na DOBRANOC I Dove Cameron - Genie in a Bottle l https://youtu.be/QFlLybox4To l Jeśli chcesz być ze mną Kochanie, musisz zapłacić Jestem dżinem w butelce Musisz zapytać mnie o właściwą drogę Jeśli chcesz być ze mną Mogę sprawić, że twoje marzenia się spełnią Musisz zrobić dobre wrażenie Muszę zobaczyć co zrobisz Jestem dżinem w butelce, kochanie Musisz złapać dobrą drogę, skarbie Jestem dżinem w butelce, kochanie Chodź, chodź, chodź i mnie uwolnij l l

Wow!!!niech mi się przyśni dżin, który spełnia marzenia....:) oj to mogłabym już tylko spać i biada temu kto by mnie zbudził:-o :D spokojnej nocy;)

Dzień dobry O rzesz Daa,a przystojny jest?:-D:-D:-Djak mnie zabierze w jedno miejsce na świecie,to idę w to jak w dym:-D:-D:-D A tak serio to nie chcę nadzianego faceta.Potem w razie jakiś nie dociągnięć były by wypominki,że golas ze mnie:-DA i Tobie pewnie by się dostało,że podesłałaś naguskę:-DAle szukaj dalej Daaduś,może coś się trafi:-Dgoście Daa pojechali tego samego dnia co ja.Kurcze nie wiem czy nie będę musiała znowu jechać,bo młody się pochorował,potem mają mi dać jeszcze znać,a chciałam się troszkę polenić:-( U mnie dziś słoneczko świeci,to wezmę się za okna,może nie będzie padać:-P Saam a to szkoda,że nie wkładałeś:-(bo wkładanie jest przyjemniejsze niż wyciąganie:-Dno ale co kto lubi,ja tam wolę wkładać:-P:-D To miłego dzionka życzę;-)

Dzien Dobry 🖐️ Saam ,z pewnoscia nie jestes tak bogaty i nigdy nie bedziesz nawet chocbys wygral w lotto najwyzsza 'wygrana' :-) . Wiolka ,ten pan jest przystojny i bardzo przywiazuje uwage do ubioru :-) .Mysle ,ze zabralby Cie w niejedno miejscie na swiecie ,oczywiscie gdybys po 'pierwszym razie' nie dala nogi ,mam na mysli pierwsza podroz :D . Dlaczego mialby Cie nazwac golasem :-),przeciez cos tam posiadasz :D .Jest jeden klopot ,on mieszka w Gdansku ,ale coz to za bariera ,praktycznie zadna :D.Tylko nie wiem czy on gustuje w brunetkach :) Musze wziac sie za odmrazanie lodowki i troche polatam do piwnicy ,bo bede przenosic wszystko do drugiej piwnicznej lodowki :-) Spokojnego dnia 🌻-oczywiscie Frezje :-)

No wiesz Daa......:-Dto od samego rana mnie napalasz,a potem wyskakujesz z tekstem,że nie wiesz czy lubi brunetki😭najpierw wywiedz się wszystkiego:-D:-D:-Dmyślisz,że to co mam to wystarczy?:-P Zostały mi dwa okna do ogarnięcia i biorę się za moje mumineczki:-)mniam pychotka;-)

dzień dobry ! :) I cześć Wiola 🌻 I hej Danusiu 🌻 I Znowu leje. Dosłownie leje. Nawet gdyby tylko padało to i tak burzy to moje plany na dzisiaj.Skończy się tym że cały dzień przechodzę z kąta w kąt. Urlop się kończy a ja nic praktycznie nie zrobiłem. Jedyne co to z żonkilą się nabyłem spędzając razem 24/24 przez kilkanaście dni. Dawno tak nie było. Ale czy to powód do zadowolenia?Sprawa dyskusyjna. I Udanego dnia życzę wszystkim :) I I

A u mnie slonce w pelni ,poki co :-) Wiolka ,on chyba nie bierze pod uwage tego kto ile ma ,po co jesli saam posiada wiele :-).Wiesz ,podpytam brata jakie dziewczyny on preferuje ,blondi czy czarnule :D.Ogladajac zdjecia z podrozy po swiecie ,jego i panienek :-),na ktorych byla tez moja rodzina ,to towarzyszyly mu blondynki ,ale moze to byl zbieg okolicznosci :-) Gdy pisalam poprzedni post nagle zabrzeczal domofon i przyjechali znow przejezdni goscie :-).Ciesze sie ,bo dokonczyli ciasto i moge teraz tez piec muminki i to zaraz :-)Gdy wychodzili przed chwila to wyniesli moje mrozonki do piwnicy ,nie musze ja chodzic kilka razy ,bo sporo tego mam :-) No dobra ide miechtac :-) ....Muminki juz siedza w piekarniku :-)

Gość niezalogowana Jolka
Pozdrawiam Was serdecznie i zycze milutkiego dzionka 👄

Cześć Jola Daa bo popłaczę się dzisiaj ze śmiechu❤️:-D:-D:-D Nic z tego,farbić się nie będę dla faceta:-D:-D:-D Ha!Twoje dopiero siedzą w piekarniku,a ja już dwie zjadłam:-D Dodałam do kilku tej milki,fajne bańki podczas pieczenia puszczały:-D:-D:-D

Hej Jolka ,chcesz muminke :-)? Wiolka ,tez zjadlam ,ale jedna ,jest taka dobra ,ze wchlonelabym wiecej ,bo nie jadlam sniadania no ale ja to nie Ty chudzinko :-) Zrob kiedys na smietanie gestej (trzeba dodac cos rzadkiego np .mleko ,rzadki jogurt albo nawet wody )a zobaczysz jakie sa dobre :-) Wkroilam troche czekolady bialej i mlecznej i nie babelkowaly :-) Wiolka ,wlasnie rozmawialam z bratem i powiem Ci ,jest dobrze :D ,on juz mial dziewczyny roznokolorowe :D,tzn .chodzi o kolor wlosow :-)

Dzień dobry o Jola :) dzięki i odpozdrawiam:)wszystko dobrze w pracy? o no co ja czytam?:D Daa w najlepszym wypadku organizuje słodkie biuro matrymonialne :D Dostałam już przesyłkę z olejkiem wazelinowym do urządzeń precyzyjnych i zaraz się biorę za maszynę do szycia. Trzeba wlać olejek w każdą dziurkę do tego przeznaczoną i powinna śmigać jak dawniej.Przy okazji poczyszczę ją w środku. o Wiola:) pewnie, jak jesteś brunetką to przemalowanie na blond to za dużo zachodu. Jeśli już to może tylko jakieś pasemka. Ja ostatnio usilnie poszukiwałam farby która by mi dała taki naturalny jasnobeżowy odcień. Jedne wychodziły za jasne inne jakieś ryże. A dzięki ostatniej modzie na odrosty okazało się, że moje naturalne są właśnie takie jakie bym chciała:D Tak więc chwilowo nic nie farbuję póki nie weźmie mnie ochota na zmiany. o Saam:) chyba trochę przestało u Ciebie lać bo patrzę teraz na wybrzeże przez kamerę. Ciężkie chmury są ale parasoli nie widać. Żadnych, ani przeciwdeszczowych ani przeciwsłonecznych. A morze wzburzone. U mnie jest słoneczko ale czasem chmurska też się przetaczają. Trochę przelotnie pokapało i dalej jest słonecznie lecz nie upalnie. Myślę, że takie bycie ze sobą 24/24 czasem też potrzebne. A Tobie w szczególności bo często zostajesz saam;) ...i zaświeciło słońce nad morzem:) o miłej reszty czwartku:)

Gość Viollkka
Tyle się nastukałam i mi wsiąkło Hej Caal;-)zachodzie w głowę dlaczego sama smarujesz dziurę:-Dno właśnie.Raz zrobiłam sobie czerwone pasemka na grzywien.Owszem wyglądało fajnie,ale do pierwszego mycia:-Dpotem chodziłam jak kurczak.Teraz wolę już nic nie modzić z włosami,czasem mam chęć coś zmalować,ale na chęciach się kończy:-D Byłam z synusiem na grzybach.Troszkę kurek i podgrzybków nazbierałam,ale jak pachną:-) Ferdżi dalej nie ma:-(kurcze mam pecha bo jak jestem to Ferdżi nie ma:-(

Na grzywienten tel dzisiaj mnie wnerwia sam mi wstawił:-D Grzywce miało być:-D:-D:-D

Gość Zuzanna Amelia ææ
Witam czwartkowo.

Hej wieczornie:) o hmmm Wiola, czasem też mam takie wrażenie, że gdy ja jestem to inni znikają:( Może Ferdzi wyfrunęła na wyspy? ale nie, miała przecież mieć za niedługo urlop z małą. Ja w telefonie sama piszę teksty no i sama muszę smarować sobie dziurki :D Nareszcie zaczęła a raczej zaczął bo to Łucznik, szyć . Tylko coś szmera w pedale gdy nic nim nie robię a jest pod prądem. Trzeba będzie też tam zajrzeć. Teraz po tych deszczach będą grzyby. Takie w sosiku by się zjadło, mniam....chyba te pierwsze grzybki zjecie? bo do suszenia jeszcze pewnie będą.

Caal sprytna dziewczyna jesteś;-)dla mnie maszyna do szycia to czarna magia:-Dpewnie bym paluchy szyła:-Da co dopiero coś przy niej robić;-)grzybki będą jutro,jeszcze w tym roczku swoich nie miałam a i młody by mi nie popuścił,mam nadzieję,że do suszenia się jeszcze nazbiera:-) Zuzia a jak tam Twoja uprawa chrzanu?Chrzaniłaś już sobie troszkę?;-) Szoruję do łazienki Acha nie zapomnijcie dzisiaj patrzeć w niebo.Ma być deszcz gwiazd:-)

Hej ,hej ,hej ,hej :-) ,jak w reklamie . Dostalam kase :-) ,ale za to musialam siedziec w 'papierach' :-).Zmulila mnie ta pisanina i ide sie pomoczyc i chce mi sie juz polozyc ,choc to jeszcze wczesna pora ,moze popatrze w niebo i zobacze spadajace gwiazdy .Trzeba pomyslec nad rozsadnym marzeniem :-). Tez mam maszyne do szycia ,ale obecnie zepsuta ,tzn .wplataly mi sie nici w bebenek i na sile wyrywalam ,no i uszkodzilam ten bebenek .Syn kiedys do niej zajrzy . Ferdzi jeszcze nie urlopuje ,ale juz niebawem zacznie wakacje :-) My lubimy zupe grzybowa z suszonych grzybow ,sos grzybowy tez :-). Dobrej nocy 🖐️