Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Były się nie odzywa ani do mnie ani do kolegi,odezwać się do niego?

Polecane posty

Gość gość

Na poczatku proszę o nieocenianie mnie. Otóż zerwalismy 5lat temu. Ja zerwalam,bo on się oglądał za innymi, imponowaly mu wary obciagary,lambadziary itp. 2 tygodnie temu zlapalismy kontakt. On twierdził, ze dojrzał, ze chciałby się ze mną spotykać. Ja miałam mętlik w głowie. Z jednej strony pisał mi jak mu zależy ale na żywo się ze mnie nabijal,droczyl,zupełnie jak 5lat temu. W końcu zaprosił mnie na sylwestra. Poszlam z koleżanka.byliśmy we 4.ja,koleżanka,były i jego kolega.nie wiem jak do tego doszło,ale zaczelam flirtować z tym kolega,podrywać i w końcu się pocałowaliśmy. Byliśmy pijani. Koleżanka i były poszli. Ja spalam przy nowo poznanym chłopaku. Mój ex się nie odezwał od tamtej pory ani do mnie ani do swojego kolegi. Dziwna sytuacja. Co radzicie?

Jezu kobieto ile Ty masz lat?Musisz być nieźle zdesperowana,że tak się przed ex wdzięczyć po 5 latach od rozstania...

Gość gość
Zdesperowana? :D mam mnóstwo opcji :) po prostu żal mi tej znajomości, byliśmy na koleżeńskiej stopie, a teraz on się nie odzywa

Masz mnóstwo opcji ale plączesz bo nagle się nie odzywa?Powinno to spływać po Tobie jak po kaczce.Zajmij się lepiej czymś bo przeżywasz jak stonka wykopki.