Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lovelygirl25

Nuda na kafe dzis...jakie stare filmy polecacie na wieczor?

Polecane posty

Gość gość
see no evil chyba z 1971 Frenzy hitchocka

Gość Turkuć
Jak szukasz mocnych wrażeń to polecam - enter the void, antychrysta, requiem dla snu lub drive.

Tak tak, ogladalam czerwonego smoka :) Filipcio jak masz mnie obrazac to w*********j szkoda,ze mieszkasz tak daleko bo skopalabym ci twojego DYDKA

Gość filipcio
Oj tak ty skopalabys mi dydka a ja bym blagal o przebaczenie... :) tylko ze nie pisalbym nic obrazliwego gdyby nie twoje teksty o 50 latkach 😠

Gość gość k 34
Z lat 90-tych i podobne w klimacie, takie, które zapadły mi w pamięć: "Siedem", "Gra" i "Podziemny krąg" Finchera, "Fargo" braci Coen, "Misery" z Kathy Bates i Jamesem Caanem, nie wiem w czyjej reżyserii, "Upadek" z Michaelem Douglasem, też nie pamiętam reżysera, "Pi"Aronofskiego, "Wściekłe psy" Tarantino

Gość gość
Jak wrócisz już z gimnazjum...po lekcjach to włącz sobie,,Mechaniczną Pomarańczę"

Z komedii koniecznie "Mężczyźni wolą blondynki" albo "Rzymskie wakacje", z kina noir nieśmiertelna "Casablanca" z pięknych poetyckich filmów "Tam, gdzie rosną poziomki" Bergmana. W ogóle polecam stronę http://oldcamera.pl/ - można się z niej wiele dowiedzieć o klasykach kina.

Gość gość  Nostradamus
Witam z komedii polecam filmy Czacha dymi Daleko jeszcze Dziewczyna z komputera Lody na patyku jest tego z 8 części albo i więcej? W świecie kobiet August Rush -polecam cool film Amerykańskie ciacho Top Gun Charlie St Cloud Joe Black 17Again Vanishing On7 Street Medium 3metry nad niebem Tylko Ciebie chcę Kites-latawce Może starczy na dzis pozdrawiam Nostradamus :)

Gość gość       Nostradamus
Podalem tytuły nie tylko komedii :))