Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Faceci jak reagujecie na fakt że koło dziewczyny do której podbijacie kręci sie

Polecane posty

Gość gość

wielu facetów????

Gość gość
rezygnuje bo - pewnie jest niezdecydowana i sama nie wie czego chce - lubi sie zabawic i czesto zmienia partnerów - ma zbyt duże branie i zawsze bedą sie kolo niej jacys kręcic a to oznacza duze ryzyko zdrady lub zacznie fantazjowac o innych wole niewyrozniające sie, ale nie paskudne, zadbane ciekawe dziewczyny, skromne, nawet z kompleksami, takiej dziewczynie mozna pomoc stac sie ladniejszą, pewniejsza siebie, lepsza kandydatka to związku Kobiety i faceci ładni, ladne, przystojniacy, ślicznotki od dziecka wiedza ze są atrakcyjni, czesciej zdradzają, maja wiecej partnerów, partnerek seksualnych, mają inne charaktery, sa wiekszymi egoistkami, prędzej czy pozniej to wychodzi, chłód emocjonalny, tylko wlasne ja

Gość gość
Ale pojechales teraz stereotypami,a przy okazji niskim poczuciem,wlasnym,wartosci. Z wlasnego zycia masz takie doswiadczenia czy to obiegowe bajki zaslyszane od kolegow. Ja znam taka dziewczyne, seksowna jak diabli i poczatkowo tez tak myslalem. A dziewczyna tych napalonych facetow nawet nie zauwazala. Byla swiadoma ,ze sie podoba i nic wiecej. Dzieki temu,ze nie poszlem stereotypami mam teraz seksowna,sliczna i madra dziewczyne.

Gość gość
k***ica mnie bierze

Gość gość
To proste. Zwyzywałbym ją od szmat 🖐️

Gość gość
Idiota jestes. Zwyzywal bys dziewczyne,bo jacys nabuzowani kolesie sie obok niej kreca,czy ona chce czynie. Zbereznik napisal,ladna jest to sie kreca i to wina dziewczyny. Zaloze sie ,ze ty tej dziewczyny nie masz ha ha.