Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jak to jest no

Dlaczego gdyby Tomasz Lis i wszyscy jego goście

Polecane posty

Gość gość
22:33 Zabicie złodziei którzy sie przyczynili do tego że moje pokolenie jet stracone! -Wystarczy?

Gość gość
Nie to Wy jesteście konfliktowi! My wybraliśmy Pis większością a wy tego nie szanujecie opluwacie większość! Jesteście jak Gestapo wystarczy was posłuchać włączyć TVP2 Tomasz Lis na żywo Oglądam!

Gość Mario Candarelli
czy uważasz, że 43 procent popierających PiS ma problemy emocjonalne albo są chorzy na głowę ?

Gość gość
"sama jesteś niebezpieczna! Jak nie potrafisz myśleć to poproś o eutanazję!" Ty krzyczysz do mnie, nie do jakos wyimaginowanych złodziei. Krzyczysz, ze mam się zabić, bo...nie zgadzam się z tobą. To twoja wizja demokracji?

Gość gość
A poza tym Pis jeszcze nikogo nie zabiła a POprzednia władza wybiła pół armii! Pamiętamy ile ofiar było!

Gość gość
Ja nie pytam dlaczego sie ze mną nie zgadzasz Pytałam przez 9lat i mi nie odpowiedziałeś Dziś nie zapytam bo jestem w większości poza propagandowymi sondażami! Nie masz rozsądnych argumentów to pewne!

Gość gość
Czy zauważyliście,że pisiory są bardzo do siebie podobni.Nie potrafią rozmawiać,przekrzykują dyskutantów,bo nie mają racji. Brawo Panie Lis!Jest Pan profesjonalistą.

Gość Mario Candarelli
POsrańce stosowali metodę - zamykano w wariatkowie profesorów, ludzi nauki za ich poglądy polityczne i faszerowano farmaceutykami aby zachowywali się dziwnie i niebezpiecznie gdy profesor zaczął szaleć w psychiatryku to znalazł się w różowym pokoju i w kaftanie !

Gość gość
Wiekszosc osób, ktora poszla na wybory wybrala PiS. Zgoda. I dlatego rządzą. Ale po pierwsze nie oznacza to wcale większości Polaków, bo niestety nie poszla nas więcej niż 40-sc***arę procent uprawnionych do glosowania. Ale to juz problem tych, którzy nie głosowali. Po drugie miec wiekszosc w Parlamencie to jedno, a działania wbrew Konstytucji -drugie. Nie chodzi nawet o konserwatyzm PiS-u, a o ich obsesję, o wrogość wobec przeciwników. Boję sie, ze nie tylko rozpieprza budżet, ale i wpędza nas w jakas wojnę.

Gość gość
Moja wizja demokracji to czystki bo, tylko na posprzątanym gruncie można budować coś wartościowego. A ty się przystosuj bo jakiś czas temu nastąpiły zmiany Polacy powiedzieli Stop ,,uprowadzaniu Naszych podatków! Pogódź się z tym i znajdź sobie uczciwe źródełko!

Gość gość
nie wierzę,że to dzieje się w moim kraju już nie jedna osoba pluje sobie w brodę,że głosowała na tych niezrównowazonych

Gość gość
To się przestań bać bo na razie nie masz najmniejszych podstaw! Na razie jesteś świadkiem wojny i kwiku winek odsuwanych od korytek. Tylko i wyłącznie.

Gość gość
22.45 A ty juz wiesz, ze moje zrodelko jest nielegalne? Potraktujesz mnie jak śp.Blidę? Doprowadzisz do mojej śmierci, chociaż nic o mnie nie wiesz. Tylko dlatego, ze nie klęczeć przed TV Trwam, a śmiem oglądać program Lisa?

Gość gość
Ty,Mario jestes niezle powalony.

Gość gość
Zapewniam cię że nikt sobie w brodę nie pluje. Mam mnóstwo znajomych i wszyscy krytykują obecną telewizję Wszyscy! A to że kafe jest narodowości żydowskiej wiedza chyba wszyscy i nie wiem dlaczego trzymacie sztamę z najgorszym sortem ludzi którzy nie zawahaliby się was zlikwidować.

Gość gość
22:55 Idź stąd żydzie!

Gość Mario Candarelli
gość dziś Ty,Mario jestes niezle powalony. x przynajmniej się jakoś przedstaw, byle jak , cokolwiek a odnośnie ludzi wsadzanych do wariatkowa za poglądy polityczne przez POsrańców to poszukaj w necie , znajdziesz wiele artykułów i nie jestem powalony a Ty nadal oglądaj TEFAŁENU , tam się dowiesz całej prawdy i tylko prawdy aż w końcu będziesz się zachowywać jak kura , czyli zjeść i wysrać się w tym samym miejscu !

Gość gość
Do czasu ostatnich wyborów pory nikt nie mówił o "likwidacji"tej, czy innej grupy. Przynajmniej od czasów Hitlera. Ale PiSowcom to skojarzenie nie wydaje się niczym niewłaściwym.

Gość gość
22:45 Nie zasłaniaj się Blidą bo nie chce mi się wymienią ofiar twoich PObratymców Ok?!

Gość gość
22.54 Chrystusowi tez tak powiesz?

Gość gość
Hm...ale ja wcale nie glosowalam na PO :D I co teraz?

Gość gość
Tak samo do Katynia się nie przyznawaliście lewaki żydowsko sowieckie!

Gość gość
wychowano mnie w szacunku do każdej narodowości nigdy nie ,śmiałabym wyzywać kogoś od Żydów,nie mam uprzedzeń rasowych mam szlachetnych rodziców, zrobiłabym im wielką przykrość gdybym popierała PiS

Gość gość
O? A to w Katyniu PO-wcy mordowali? :P :D Lewacy? Zmien leki. Naprawdę.

Gość gość
Lis już się pożegnał dzisiaj ale mówił że ostatni odcinek za 3 tygodnie

Gość gość
Nic nie powiem Sama się zastanawiałam czy głosować na Pis bo ja naprawdę chciałabym wolnej Polski a nie uważam żeby ona taka była. Uważam że PO lEWICA to najgorsze co mogło się Polsce przytrafić Powinniśmy to obserwować i walczyć wrogami wybranej władzy bo ona naprawdę żadnej krzywdy Polakom nie wyrządziła. Rzygać mi się chce jak słyszę co media opowiadają. -TO straszne i pokazuje mi skalę zakłamania w jakim żyjemy Mam nadzieję że wszystko się Pisowi uda i będziemy kiedyś mogli z przyjemnością obejrzeć w tv program publicystyczny bez negatywnych emocji . Czekamy na spełnienie wszystkich obietnic pamiętając że pierwsze juz zostały spełnione mimo iż w tv mówią że nic nie zostało zrealizowane. Teraz wyświetlają reportaż o CUBIE a ja wiem że gdyby PO lub inna lewacka partia rządziła to mielibyśmy drugą Cubę albo amerykę południową gdzie porywa się ludzi dla okupu Gdzie korupcja wynosi 99,9% a ludzie żyją w slamsach.

Gość gość
23:00 Wiesz jak masz byc taka głupio mądra opuść ta dyskusję bo nie masz o czym ze mną rozmawiać. Nie zrozumiesz bo jeteś złym człowiekiem

Gość gość
,,zrobiłabym im wielką przykrość gdybym popierała pis" Dlaczego?

Gość gość
gość dziś nie obrażaj ludzi psycholu,lecz się

Gość gość
dziś ponieważ oni są przerażeni,co wyprawia PiS! ich jazgot,obrażanie ludzi,ludzie bez klasy!