Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jak to jest no

Dlaczego gdyby Tomasz Lis i wszyscy jego goście

Polecane posty

Gość Jak to jest no

popełnili zbiorowe samobójstwo to nie byłaby to żadna strata dla Polaków?

Gość gość
a jaka ro strata jak swinie sie na parowki przerobi? czysty zysk:-P

Gość gość
a nie lepiej cały Sejm i Senat ? wszyscy co do jednego ? to byloby wspaniale !!!

Gość bhryy
Pojęcia nie mam... -Bo są obłudni?

Gość gość
a no bylby spokuj na jakis czas od tego bełkotu

Gość Ja Wam Powiem Tak
Tą telewizję wyebać w kosmos razem z całą pleyadą ,,gwiazd" i powołać nową tv i pleyadę GWIAZD a ja mogę być jedną z nich! :) Mam talent urodę permanentną młodość w genach i mogę kogoś nieprzychylnego władzy zastąpić:) Kto się jeszcze pisze na czyjeś miejsce? I czyje ewentualnie?

Gość Mario Candarelli
goście Lisa , czyli KOD-y i POsrańce tego nie uczynią , będą walczyć teraz z PiS-em i wyborcami PiS-u , będą płakać Makreli w mankiet, piszą listy do KE w Brukseli z pretensjami , że przegrali w parlamentarnych i wolnych wyborach , przecież chcieli nadal nieudacznie rządzić Polską i okradać Polskę i Polaków , jeszcze lasy państwowe do sprzedania , Elektrownia Kozienice , jeszcze wyspa Uznam , tyle roboty do zrobienia planowali a tu duupa ale żeby płakać Makreli w mankiet to porażka !

Gość gość
,,żeby na takie niebezpieczeństwo się godzić" w wolnym tłumaczeniu znaczy,,nie wolno godzić się na dobrobyt obywateli w tym kraju bo nie wystarczy dla nas ..."

Gość gość
Ten Lis w ogóle zaprasza kogoś z Pisu? Czy to w tej chwili surowo zabronione?:D

Gość gość
co tu sie rozwodzic ten cały bełkot politykow ma taki sens co przed spożyciem przeczt ulotke lub skons sie z farmapeltom

Gość sam ze soba gadasz
Politycy PiS-u od dawna nie przyjmują zaproszenia do programu. Ale ty wiesz lepiej...

Gość gość
Jarosław Kaczyński stoi u schyłku swego życia i chce coś w końcu zmienić w tym kraju na lepsze. Nie chce niesprawiedliwości dlatego jego partia nosi nazwę ,,Prawo i Sprawiedliwość" Piertolenie o tym że będzie kolejny PRL to dno i dowód na to że u Lisa same Lisy -nieudolne i mocno wq****one! Złodzieje i Dzifki oglądajcie i zapamiętajcie te mordy!

Gość 56Maria
Ojejej ale żenada! Masakra co oni wygadują! Powinni sie bić w piersi a nie takie głupoty opowiadać!

Gość gość
aby popelnli samobójstwo potrzebny bylby HONOR co najwyżej można by ich przerobić na ludzka stonogę i dlaczego PIS jeszcze nie wywalił LISA?!

Gość gość
Skoro nie ma hamulców od 5 lat to musi być w tym logika i bardzo dobrze! Potrzeba nam takich rządów właśnie. Nie chcemy być już okradani a ci co u Lisa chcieliby dalej kraść.

Gość gość
Ja piernicze sami zdrajcy

Gość gość
PiSie,zobaczysz co ci naród sprezentuje!Nie róbcie z ludzi wariatów.Szukajcie głupszych od siebie.Pierwszy raz w życiu odpuściłam sobie orędzie prezydenta.Nie cierpię ludzi zakłamanych. Straciłam zaufanie!

Gość gość
Ja pierniczę słyszycie to? Ten koleś smarkacz jeden niepoczytalny psychicznie jest!

Gość pisowcy sa niebezpieczni
niezrównoważeni, mają obsesje. Rozpierdzielą Polskę :-o

Gość gość
22:22 Do kogo traciłaś zaufanie? Do Pisu? Weź nie wciskaj dzieciom bajeczek! Nigdy nie ufałaś tej partii bo masz konflikt interesów! Nie siej propagandy Spadaj!

Gość gość
Smarkacz? Niepoczytalny? A pani Paradowska to tez dla ciebie żaden autorytet? Nawet nie wiesz kto i Lisa siedzi :-o

Gość gość
22:24 sama jesteś niebezpieczna! Jak nie potrafisz myśleć to poproś o eutanazję!

Gość gość
dziś naród nie pozwoli im! zobaczycie!ten pis nie potrafi rządzić,bezmózgowcy

Gość gość
22:26 Wystarczy że słucham I wystarczy mi że wiem gdzie żyję wśród jakich ludzi Takich jak ty należy się wystrzegać! Cała masa chciwych nieuczciwych łapówkarzy! Jeszcze większa masa która ma was wszystkich dość!

Gość gość
wspaniały program Lisa,mądrzy ludzie wypowiadaja się

Gość Mario Candarelli
jak nazwać taką partię polityczną, która okrada własnych obywateli z ich ciężko zapracowanych pieniędzy , które trafiły do OFE ? Lis powinien nazwać ten program telewizyjny Popierajcie Swojego Szeryfa a kto jest przeciw to jest przeciw Lisowi i jego gościom , ale zapomnieli o najważniejszej sprawie, że należy słuchać co ma do powiedzenia Naród Polski a Polaków obsrali i mają w duupie Lis i jego goście

Gość gość
Debile! Pis nie ma po swojej stronie mediów publicznych a wygrał I po raz pierwszy coś się w Polsce zmienia na lepsze! Który rząd zaraz po wygranej poprawiał standard życia Polaków??? -Żaden!

Gość gość
22.26 Zabicie przeciwnika w dyskusji to twój sposób na wygraną? Poziom agresji, jaki reprezentujesz wskazuje na konieczność natychmiastowej pomocy psychiatrycznej...

Gość gość
22:31 dokładnie!! brawo mario candarelli! dzięki za prawdę i szczerość!

Gość gość
pisowcy ,czy wy siebie słyszycie? ludzie ,którzy należą do pisu są konfliktowi wichrzyciele,