Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jak to jest no

Dlaczego gdyby Tomasz Lis i wszyscy jego goście

Polecane posty

Gość Mario Candarelli
gość dziś Dokładnie ! W Argentynie, w Brazylii 10 procent mieszkańców żyje ponad stan, milionerzy a 90 procent to biedota bez pracy POsrańcom prawie się to udało w Polsce aby 90 procent Polaków tyrało za 1800 PLN netto miesięcznie 200 godzin miesięcznie i niech nie marudzą a komu się nie podoba to niech jedzie Szwecja, Norwegia, Finlandia ... itd. jak najdalej od Polski i były Ból Komorowski z dumą opowiadał publicznie , że jego córka maluje płoty w Norwegii tak - taki Prezydent to normalnie SKARB NARODU , a na koniec ukradł meble z Pałacu , dureń !

Gość gość
23:15 problem w tym że to nie ja jetem psychiczna tylko ty. Nie rozumiesz niczego. A ludzie którzy nie rozumieją że zło jest czymś niedobrym są źli. Ty prawdopodobnie widzisz wyłącznie czubek własnego nosa a zła dopatrujesz się na ogół tam gdzie go nie ma. Nie będę z tobą dyskutować bo nie ma o czym. Błędnie odbierasz rzeczywistość.

Gość gość
kiedyś Tusk,teraz PO-wszyscy winni,tylko nie my- "pisie naród wam podziękuje w waszym stylu

Gość gość
dziś mierzysz wszystkich swoją ograniczoną miarą,nie zadaję się z wywrotowcami,żegnaj!

Gość gość
pisiory maja wyprane mózgi, powtarzają kilka rzeczy w kółko i nie unteresuje ich kto co ma do powiedzenia. motłoch, który krzyczy "kto nie z nami ten przeciw nam:("

Gość gość
Kto nie z nami ten przeciwko nam krzyczą POPAPRAŃCY TO ICH TEKST! Pis to jedyna inteligencja w tym biednym kraju. Wy nawet nie wiecie co oni robią nie tak. To najlepsze co nam się przytrafiło od czasów Kazimierza Wielkiego!

Gość Mario Candarelli
kto nie z nami ten przeciw nam x a POsrańce ile jeszcze mają procent poparcia ? dlaczego mniejszość polityczna chce rządzić większością ?

Gość gość
Lech Kaczyński wypowiadał się, że media publiczne, tak samo jak trybunał są podstawą demokracji i są nieruszalne. A co robi z tym jego braciszek? Co na te słowa śp. prezydenta L.K. tu obecni?

Gość gość
powaliło cie? rządzą bezduskusyjnie pisiory, skąd takie rzeczy do głowy ci porzychodzą???

Gość gość
ludzie, czy wy kiedyś posłuchacie co się mówi, a przestaniecie w kółko powtarzać śpiewke o posrańcach?? to już nudne jest :(

Gość gość
są politycy, którzy naprawdę wypowiadaja sie o tej sytuacji z niepokojem. a gdzie te obietnice spełnione? nie ma!!! tylko zabór władzy, beż żadnych reguł.

Gość gość
wszystko przepychane aby jak najszybciej. opamiętajcie sie co poniektórzy. a lisa zaraz nie będzie, pójdzie do prywatnej pracować i tyle. i jeszcze coś, u niego bywają różni goście, i załozyciele solidarności, politycy, dziennikarze zagraniczni, dziennikarze polscy. i co ,wszyscy źli?

Gość Mario Candarelli
gość dziś ludzie, czy wy kiedyś posłuchacie co się mówi, a przestaniecie w kółko powtarzać śpiewke o posrańcach?? to już nudne jest x zapytaj Polaków , jak się czuli , gdy POsrańce wyrzucali na bruk dziesiątki pracowników z fabryk, hut , zakładów pracy , Niemiec nie pozwolił aby stocznie likwidować , stocznie w Niemczech otrzymały dofinansowanie a w Polsce POsrańce zniszczyli wszystko , nie ma przemysłu, nie ma budownictwa , nie ma gospodarki , Polacy zwyczajnie głodują , jak przeżyć cały miesiąc za 1800 PLN netto , dociera do Ciebie, czy trzeba łopatologicznie ?

Gość EwelinaNocą
Obietnice zostały spełnione bardzo szybko Zerówka znów rok później-Chwała im za to! Ludzie dostaną na drugie i każde kolejne dziecko BRAWO(nie mam dzieci nie skorzystam ale się cieszę bo, właśnie tym się odróżniam od głupców przeciwników władzy wybranej większością) Kolejne pomysły również podobają mi się i uważam że są słuszne. Telewizja od dawna kłamie i kryje występki poprzednich rządów. Ja popieram Pis!

Gość Obserwator5
Mario Candarelli dziś Nie dotrze. Jak komuś się powodzi dzięki temu że inni głodują, to nie ma szans żeby dotarło. Pozdrawiam.

Gość gość
23:48 a przyszło ci kiedyś do głowy że Solidarność była nam potrzebna tylko do tego żeby przepchnąć komunizm a stali za tym ludzie interesu? Przychodzi ci do głowy że to jest tylko polityka? Tutaj nie ma miejsca na Świętości i autorytety! Opamiętaj się człowiecze! Pis jest nam potrzebny, być może jutro będę potrzebna ja ale na pewno nie złodziej! My nie pozwolimy się okradać a w zamian nie otrzymać nic adekwatnego rozumiesz to? Chcemy mieć lepiej a nie gorzej! Nie będziemy tolerowali opluwania nas w mediach!

Gość gość
Napisałam ,,przepchnąć" bo pamiętam komunizm i mi się z zatkaną rurą w klozecie skojarzyło!

Gość gość
Zauważcie,że z tym brakiem demokracji to nie wiadomo o chodzi.PiS postępuje podobnie jak kiedyś PO i zmienia ludzi na stanowiskach.Telewizja nie wypełnia swojej roli kulturalno-oświatowo-informacyjnej.a jak nie wiadomo o co dokładnie chodzi to ja wiem,że chodzi o pieniądze.O nasze pieniądze.A dlaczego sąsiedzi tacy zainteresoiwani naszą demokracją a raczej wyrzuceniem PiS.Dziewięć razy sąsiadka do Chin jeździła,nic nie załatwiła a Duda pojechał raz i teraz nasilił się hałas.I tu chodzi o pieniądze.Centrum chińskiego handlu ma być w Polsce.Poprzedni rząd nie chciał bo sąsiadka nie kazała,chciała żeby u niej.Bo chodzi o wielkie spedycje i wielkie pieniądze i mnóstwo miejsc pracy. I do tego wszystkiego potrzebni są posrańcy co wyjdą na ulicę.

Gość gość
Posrańcy którzy nieudolnie rządzili ale się przy tym posilili a że resztę zubożyli to cóż?-Im to lata bo oni nie stąd a z izraela ? Kto nie z Pisem ten z Izraela! Komu się nie podoba DO IZRAELA!

Gość gość
Posrańcy którzy nieudolnie rządzili ale się przy tym posilili a że resztę zubożyli to cóż?-Im to lata bo oni nie stąd a z izraela ? Kto nie z Pisem ten z Izraela! Komu się nie podoba DO IZRAELA! DO SIEBIE!

Gość gość
Posrańcy którzy nieudolnie rządzili ale się przy tym posilili a że resztę zubożyli to cóż?-Im to lata bo oni nie stąd a z izraela ? Kto nie z Pisem ten z Izraela! Komu się nie podoba DO IZRAELA! DO SIEBIE!

Gość gość

Gość gość
Czyli 100% lewak Kogo dziadki i ojcowie mordowali Polaków Dawać lewaki ujawniajcie się! Jak tu sie nie dzelić? Powiedzcie jak się z wami nie dzielić jak nam zależy na wolności naszych dzieci! Wywala się taki chłam mówi się że to uchodźcy a tacy później są jak PRZODKOWIE TOMASZA LISA KTÓRZY służyli komunistycznej władzy ludowej! Nie chcemy tutaj nikogo! Wasz wypieprzyć nowych nie przyjmować i tłumić wasze demonstracje najlepiej z kałasza!

Gość gość
ja tego nie pojmuję, skąd w tych lisach, olejnikach, markach konradach itp tyle nienawiści... jak ja bym zarabiała tyle kasy co oni to bym miała w doopie czy rządzi pis czy po, zresztą oni się już tyle nachapali że nawet jak ich zwolnią to i tak będą mieli kasę na luksusowe życie do swoich ostatnich dni, więc po co ci ludzie się tak szarpią, bluzgają, ośmieszają na tych manifestacjach to ja tego nie pojmuje. A patrząc na lisa wydaje mi się, że on jest chory psychicznie. A tak się śmieją z kaczyńskiego, że wariat, że psychol, oszołom, a sami się zachowują jakby byli wariatami, plują jadem i nienawiścią, bo nie wygrało PO. Im to i tak wszystko, oni mają miliony na koncie i nie muszą się martwić pracą do śmierci, tak jak ludzie co wybrali dudę i pis i chcą obniżenia wieku emerytalnego.