Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takmibrak

Dlaczego on zmienił się w chama

Polecane posty

Gość takmibrak

Podobał mi się ale nie było reakcji z jego strony (był taki zdystansowany) wiec nic nie robilam. Myślalam ot fajny z wyglądu. Aż nadszedł taki dzień że zagadywał pierwszy niby żartem, ale jednak no i tak sobie oboje zartowalismy jednak trzymałam go na dystans, bo on mnie trzymal. Aż tu nagle znowu nasze stosunki się ochłodziły, jego głos zmienił się z milego w chłodny okropnie chlodny. Nie wiem co się mogło stać, że tak nagle się zmienił. Mam wrażenie że mnie unika tylko dlaczego. Jest mi przykro nawet bardzo. Jak myślicie dlaczego taki siè zrobił? :(

Gość takmibrak
Od pewnego czasu mam problemy z żołądkiem - zbyt często pojawiają się gazy i pierdnięcia, które są uciążliwe i w życiu codziennym, i seksualnym. Mój sąsiad również zaczął się na nie skarżyć. Piję dużo gazowanych napojów, ale robiłam to też dawniej i nie sprawiało to żadnych kłopotów. Co powinnam jeść lub jakie preparaty powinnam stosować, aby rozwiązać ten problem?

Gość gośćDupaWeza
Nie zobaczyl poozytywnej reakcji z twojej strony,pelnej entuzjazmu itd a wiec odczucia mial chlodne wiec i schamil sie do ciebie ale jakbys mu dawala sygnaly pozytywne to bylby pelen dobroci i by nie byl chamem.

Gość gość
No to widocznie jest chamem,lepiej ze od razu to pokazał niż po 2 latach np

Gość takmibrak
załamuje mnie to co Pis robi z naszym państwem :( a ja na nich głosowałam :(

Gość gość
Moze...