monia2705 0 Napisano Styczeń 6, 2016 Witam, mam dość spory problem. Z góry zaznaczam, że wiem, że popełniłam głupote decydując sie na to i znam także skutki takiego wyboru antykoncepcji. Jednakże, mój problem dotyczy stosunku (dokładnie trzech stosunków, dodam, że nie długich!) nie do końca przerywanych.. Chodzi o to, że współżyłam z chłopakiem bez prezerwatywy, ale on wyciągnął penisa długoooo przed wytryskiem (dodam, że za każdym razem przed włożeniem go był "wyczyszczony" więc nic na nim nie było. Niestety nie jestem pewna na 100% czy były to dni płodne, lecz myślę że nie ponieważ dopiero później zaobserwowałam śluź charakterystyczny dla dni płodnych. Moim błędem było też to że nie zaznaczyłam sobie terminu poprzedniej miesiączki i jej trwania (moje cykle trwaja około 30 dni, być teraz troche dłużej bo cały czas okropnie się stresuje, nie jem praktycznie nie śpie i mam bardzo zły nastrój). Dodam jeszcze, że później dowiedziałam się już że mój okres był 7 grudnia. Jeszcze go nie dostałam, ale mam bolące piersi, jestem rozdrażniona i czasem boli mnie brzuch. Jednakże nie wiem teraz czy powinnam się martwić o to czy jestem w ciąży czy nie. Czytałam wiele opinii na temat tego płynu przed wytryskiem, lecz nie było jednoznacznej opinii na ten temat (jednakże zdaję sobie sprawe z tego, że mogą być tam plemniki zdolne do zapłodnienia) Ale dowiedziałam się też, że płyn ten wydziela się przed wytryskiem. Umieram ze strachu (testu ciążowego na razie nie chcę robić, bo strach by mnie chyba sparaliżował od stóp do głów). Mój chłopak ciągle powtarza, że okres się pojawi i szanse ciąży są bardzo małe, ale chcę też znać Waszą opinię :) Dodam, że jestem młoda i nie chcę zniszczyć sobie życia. Ps. Prosiłabym o sensowne komentarze bez ironii i bez straszenia na darmo jeśli nie ma takiej potrzeby. Z góry dziękuje za odpowiedź. Dodam jeszcze, że stosunek odbył się 25 grudnia ( nie pod rząd,członek był wyczyszczony), a drugi 28 grudnia rano przez jakieś 5 minut. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 6, 2016 Młoda mama z dzieckiem ładnie na spacerze wygląda. Chcąc sie du/pczyć trzeba mysleć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monia2705 0 Napisano Styczeń 6, 2016 Proszę taką ironię zachować dla siebie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 6, 2016 Cześć. Ja niedawno tez miałam stosunek przerywany i okres nie przychodził. Na szczęście w ciąże nie zaszłam. Myśle, ze trzeba mieć trochę "szczęścia", żeby zajść bez wytrysku a jeśli nawet nie było ejakulatu... Radzę Ci - zrób ten test. Naprawdę będziesz wiedziała na czym stoisz. Pozatym który masz dzień cyklu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 6, 2016 jak odbylas pare stosunkow po koleji to jest spore ryzyko poniewaz plemniki byly w cewce u chlopaka z wczeniejszych stosunkow i nic nie dalo umycie penisa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monia2705 0 Napisano Styczeń 6, 2016 Wiem, że umycie nic nie daje jednak chłopak wysikał się bo stosunek odbył się drugi raz po około... 8 godzinach odstępu? Jakoś tak.. Poza tym- stosunek nie był długi a pozycje zmienialiśmy bardzo często i przerwy między stosunkiem były. Jednakże wiem, że jednak jakieś tak ryzyko istnieje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 6, 2016 Zrob test to będziesz wiedziała. Takie wpadki się zdarzają, bez względu na to czy to był raz czy kilka razy pod rząd. Tu ci nikt nie powie czy wpadlas. Szansa jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monia2705 0 Napisano Styczeń 6, 2016 Szansa jest, ale nie wiem czy aż tak duża w przypadku kiedy chłopak wyciągnął by penisa przed samiutkim wytryskiem ( a nie 20 min przed) albo oczywiście podczas pełnego stosunku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 6, 2016 a co to ma do rzeczy ze stosunek nie byl dlugi ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monia2705 0 Napisano Styczeń 6, 2016 To, że przy długim stosunki wytwarza coraz większe podniecenie. Nasz trwał dosłownie z 5 minut a wytrysk był dopiero 20 minut później więc wnioskuje, że preejakulat nie wydobył się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 6, 2016 haaa haaa o matko ile ty masz lat ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 6, 2016 Hehehe mam nadzieję że nie masz więcej niż 18 lat. Straszna jest twoja wiedza. Az śmieszne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 6, 2016 Zle wnioskujesz. Szansa jest taka sama bez względu czy wyjął sekundę przed czy godzinę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 6, 2016 przy dlugim stosunku wytwarza sie wieksze podniecenie a przy krotkim nie wytwarza sie ? haaa haaa padlam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monia2705 0 Napisano Styczeń 6, 2016 Nie prosiłam nikogo o chamskie komentarze. Piszę tylko to czego się dowiedziałam od innych i nie jestem pewna czy to prawda. Chcę tylko dowiedzieć się czy ten płyn leci cały czas podczas stosunku czy przed wytryskiem i czy jest tak samo zdolny do zapłodnienia jak sperma. Opinie są podzielone i wiele ludzi mówi, że mała szansa jest na zajście w ciąże poprzez preejakulat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 6, 2016 "stosunek nie był długi a pozycje zmienialiśmy bardzo często i przerwy między stosunkiem były." x czyli w jednej pozycji jakieś 3-4 sekundy, co daje łącznie owe rzeczone 5 minut jak króliki, jak króliki... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 6, 2016 chamskie komantarze ? niby jakie ? smieszna jestes i tyle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 6, 2016 Moze pojawić się w każdym momencie. Zmien dostawce informacji na jakąś fachową literaturę. I zrob test. Najlepiej betę, koszt koło 30zl. Bo tak szansra jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach