Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bruno Shatyn

Kaczka na taczkę czyli WYBORY WYBORY... archiwum2

Polecane posty

Gość gość
Baron pancerny, to jakiś kretynek, nic dziwnego, że za nim łazi otulona. :D :D :D

Gość gość
otulona_snem 2006.11.02 meandra bardzo wspolczuje..najprawdppodobniej masz postawiona diagnoze\" syndrom pustego jaja plodowego\" a pobrano Ci wyniki hcg by porownac czy poziom gonadropiny kosmowkowej spada..a spada w przypadku ciazy obumarlej lub wlasnie symptomu pustego jaja plodowego..trzymaj sie cieplo powiem Ci na pocieszenie ze mialam taka sama diagnoze co Ty a po roku zostalam mama synka ktory ma w tej chwili juz 9 latusmiech.gif bedzie dobrze mimo ze teraz brzmi to jak kpina..ale trzymaj sie bedzie dobrze jestes moim blekitem wiatrem droga switem..K...

Gość gość
otulona_snem 2012.07.10 poronilam w 13 tyg i 4 dniu,na pare dni przed poronieniem zauwazylam mniejsze napiecie w piersiach ,ale jak mowie niekonieczne tak jest u Ciebie,kazdy organizm jest inny pamietaj nie wkrecaj sie Bron Boze otulona_snem 2012.07.10 i idz jak najszybciej do lekarza,nioe zwlekaj jezeli cos Cie niepokoi,idz nawet prywatnie.. podosze 2012.07.10 chodzę prywatnie, tyle że moja pani doktor nie ma usg w gabinecie - tak troche głupio mi znowu iść do obcego lekarza. Nie chodzi mi o kase, tylko nie chce sobie wkręcać, bo już raz straciłam ciąże, i gdyby coś teraz sie stało, to bałabym się że to przez moje myśli, tfuu tfuu otulona_snem 2012.07.10 ale w tej sytuacji nie ma"glupio" skoro twoj lekarz nie ma usg idziesz do innego proste,przeciez chodzi o Twoje dziecko otulona_snem 2012.07.10 albo idz na ostry dyzur na ginekologie i powiedz o swoich obawach,w szpitalu powinni Cie przyjac i zrobic usg w ramach NFZ X Otulona, Ty normalna Jesteś?

Gość gość
Nie rozumiem czegoś, otulona ma syna 18 letniego i Myro z nim musi siedzieć jak z taśmy wraca?

Gość gość
otulona_snem 2011.11.14 27 lat to mentalne dziecko ( facet) ma ochote,bawic sie szalec,pukac laski i lazic po disco z kumplami nawalony,a nie kupki ,pampersy i ryk dzieciaka,moim zdaniem to ty chcialas sobie dzieciaka fundnac a on niejako przy okazji uzyczyl genow,przygotuj sie na wiele twardych ladowan,dziecko to trzeba z odpowiedzialnym facetem plodzic a nie myslec kroczem,a pozniej wywalac zale cool.giflapka.gif )) Das Schönste, was wir erleben können, ist das Geheimnisvolle,..\ X Nie wierzę w to, co czytam. 4, poronienia, dwa śluby, syn pełnoletni?

Gość gość
Shatyn, wyjdź zza gościa :(

Gość gość
otulona_snem 2009.03.05 aha a ja sie staram o swoje pierwsze a mam 34 za trzy dni testujelapka.gif i wcale mi niewiele do czterdziestki brakuje w sumieusmiech.gif X Jesu, Ty otulona Jesteś po prostu chora, teraz to zrozumiałam. Chora psychicznie. W 2011 roku piszesz, że gdybyś miała dziecko, nauczyłabyś się oszczędzać. W 2006 roku masz syna 9cio letniego. A w 2009 roku masz 34 lata i starasz się o pierwsze dziecko. X otulona_snem 2009.03.05 aha a ja sie staram o swoje pierwsze a mam 34 za trzy dni testujelapka.gif i wcale mi niewiele do czterdziestki brakuje w sumieusmiech.gif

Gość gość
gość dziś Shatyn, wyjdź zza gościa smutas.giflapka.gif X Nie jestem Shatynem. Jestem w szoku, ona jest chora, lekarza potrzebuje.

Gość gość
Wściekłość opozycji Jan Pietrzak felieton https://www.youtube.com/watch?v=F_5Qg_URa_s x W III RP do tej pory najbardziej szkodziła Polsce władza, która nas okradała, oszukiwała, zdradzała, niszczyła przemysł, kulturę i narodowego ducha. Teraz najbardziej szkodzi Polsce opozycja To jest zupełna nowość. Nigdy tak nie było.

Gość gość
otulona_snem 2014.08.07 tez jestem w ciazy,ale jak czytam takie topy,o ile to nie prowokacja to mi zwyczajnie rece opadaja-kolejny przyklad na to,ze dziecko to sie plodzi z kims kto rowniez go chce,a nie stawia kolesia przed testem dokonanym liczac na to iz jakos to bedzie lapka.gif )))))))))))))))

Gość gość
otulona_snem 2014.08.07 nie uwazam sie za krysztal,mam swopje wady i zalety,ale czlowieka na ojca swojego dziecka to sie powinno madrze wybierac,a nie lapac chlopa na dzieciaka liczac ze nia zostanie-IMHO-DEBILIZM w czystej postaci i tyle w temacie X otulona_snem 2014.08.07 juz mi sie nie chce z toba probowac dyskutowac-jestem w ciazy szkoda mego zdrowia na takiego wybacz glaba smiech.gif dobrego dnia X A wcześniej jak się starałaś z jakim krzysiem czy srysiem, to on był odpowiednimk facetem? Bossszzzzz, to jest dekiel normalnie.

Gość gość
Otulona, kłamczucho :D :D :D :D Po co tak ściemniać?? Mało masz pokomplikowane życie w realu? Jeszcze sobie fantazjujesz w internecie? :D Raz zamieszczony post nigdy nie ginie jak widać. Pecha masz, że redakcja nie pracuje, tak to byś szybko poleciała z tym na śmietnik - a tu zonk, adminów tu brak :D KŁAMCZUCHA i ŚCIEMNIARA, oto Wasza Otulona :D :D :D A teraz: raz, dwa, trzy, START Komitet Obrony Naebanej Otuliny :D :D To wszystko na pewno da się przecież jakoś wytłumaczyć :classic_cool: Myr, jesteś pewien, że macie dziecko? :D :D :D

Gość gość
A wcześniej jak się starałaś z jakim krzysiem czy srysiem, to on był odpowiednimk facetem? Bossszzzzz, to jest dekiel normalnie. x Nie wiem ale może tu zadziałała łaskawa Matka Natura, że nie chciała dać jej dziecka. Selekcja naturalna byłaby niestety w tym wypadku nieunikniona.

Gość gość
gość dziś x Shatyn, nudzi Ci się kiedy nikt z Tobą już nie prowadzi tu dyskusji ? Dlatego czepiasz się otulonej byle się czepiać jak rzep psiego ogona ?

Gość gość
PO to cle zycie sratyna bez tego nie funkcjonuje :D

Gość gość
otulona_snem 2010.11.29 40 latek nie jest stary,mam 10 lat ,mniej i wcale nie uwazam by to byl stary facet cool.gif , wlasnie taki akuracikjezyk.gif X W 2010 masz 30 lat, a w 2009 - 34. X Przerażasz mnie otulona.

Gość gość
W sumie.to nie wiadomo. co jest prawdą. i o to chodzi.

Gość gość
otulona_snem 2011.10.06 nie powinnam odp na twoj post orange,bo urzadzasz sobie moim kosztem wycieczki interpersonalne leczac swoje kompleksy,ale ci odp pracowalam w 2007 do 2009 tak ,mam obywatelstwo niemieckie wiec stawki dla mnie sa inne,trzy wszystko rowniez zalezy od stanu zdrowia i stanu rodzinnego w DE,gdybys chociaz troche znala Niemcy A Pozostałe lata gdzie, w szpitalu psychiatrycznym?

Gość gość
W sumie. to nie.wiadomo co jest prawdą.

Gość gość
forumowe żałosniaki w akcji :D ponajezdzajcie jeszcze na rodzine koniecznie :D buhahahahahah

Gość gość
A jeśli to nie shatyn? Ups......... Otulona jak Małgosia Rozenek :D :D :D Sama dokładnie nie wie ile ma lat i ile ciąż ma za sobą :D :D :D

Gość gość
Otulona, wytłumacz... X otulona_snem 2006.11.02 meandra bardzo wspolczuje..najprawdppodobniej masz postawiona diagnoze" syndrom pustego jaja plodowego" a pobrano Ci wyniki hcg by porownac czy poziom gonadropiny kosmowkowej spada..a spada w przypadku ciazy obumarlej lub wlasnie symptomu pustego jaja plodowego..trzymaj sie cieplo powiem Ci na pocieszenie ze mialam taka sama diagnoze co Ty a po roku zostalam mama synka ktory ma w tej chwili juz 9 latusmiech.gif bedzie dobrze mimo ze teraz brzmi to jak kpina..ale trzymaj sie bedzie dobrze jestes moim blekitem wiatrem droga switem..K... X Jak to się ma do tego: otulona_snem 2009.03.05 aha a ja sie staram o swoje pierwsze a mam 34 za trzy dni testujelapka.gif i wcale mi niewiele do czterdziestki brakuje w sumieusmiech.gif

Gość gość
Otulona, wytłumacz... X otulona_snem 2006.11.02 meandra bardzo wspolczuje..najprawdppodobniej masz postawiona diagnoze" syndrom pustego jaja plodowego" a pobrano Ci wyniki hcg by porownac czy poziom gonadropiny kosmowkowej spada..a spada w przypadku ciazy obumarlej lub wlasnie symptomu pustego jaja plodowego..trzymaj sie cieplo powiem Ci na pocieszenie ze mialam taka sama diagnoze co Ty a po roku zostalam mama synka ktory ma w tej chwili juz 9 latusmiech.gif bedzie dobrze mimo ze teraz brzmi to jak kpina..ale trzymaj sie bedzie dobrze jestes moim blekitem wiatrem droga switem..K... X Jak to się ma do tego: otulona_snem 2009.03.05 aha a ja sie staram o swoje pierwsze a mam 34 za trzy dni testujelapka.gif i wcale mi niewiele do czterdziestki brakuje w sumieusmiech.gif

Gość MITOMANIA RZĄDZI
Pisać w necie,to można wszystko. Shatyn też. ma piękną żonę. syna.jest fotoreporterem I wiolonczelistą. :D:D:D

Gość gość
Otulona jest po prostu chora. Dawno wiedziałam, że coś z nią nie tak, te stany lękowe, alkoholizm, agresja i wiele innych objawów choroby psychicznej. Teraz się tylko potwierdziło, ona nie jest kłamczuchą, tylko osobą wymagąjącą stałej opieki.

Gość gość
Chuj mnie Shatyn w tej chwili obchodzi. Piszę o otulonej.