Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety wybierają sobie facetów którzy nie mają do nich szacunku

Polecane posty

Gość gość

a potem czekają na jakiekolwiek zainteresowanie z ich strony z codziennym życiu, liczą komplementy (których często nie ma wcale), albo chociaż brak poniżenia... przecież to chore. Piszę to jako kobieta w szczęśliwym związku. Mówią, że kochają, ale za co? za takie traktowanie?? a potem w płacz, ze one chcą się poczuć jak 100% kobieta a nie popychadło. Ktoś mi to wytłumaczy racjonalnie???

Gość gość
Tak to jest jak chcą tylko modela do związku, albo jakiegoś bad boya. A normalny, poukładany mężczyzna nie ma szans na związek, tylko co najwyżej na "przyjaciela".

Gość gość
A normalny, poukładany mężczyzna nie ma szans na związek, ile razy można powtarzać, że ty nie jesteś normalny i poukładany, a i z faceta masz tylko siurka do sikania

Gość gość
Ci faceci to żadni modele, przeciętniacy, niektórzy wręcz mniej niz przeciętni. Nie chodzi o wygląd tylko o charakter...

Gość gość
nie wiem synku, nigdy nie trafiłam na faceta , który mnie nie szanował

Gość gość
Kobiety już tak mają, że nie powinny same wybierać sobie partnerów. Najlepiej by rodzice wybierali partnerów dla córek to już bad boy będzie się musiał ostro starać a nie jak teraz nic nie musi robić a kobiety na niego lecą.

Gość gośćblablabla
głupek od bad boyów,wybierają takich co oszukują latami i ranią chociaz mają sie za przyzwoitych

Gość gość
gośćblablabla dziś Tak jasne kobiety chcą porządnych mężczyzn tylko my wszyscy jesteśmy gnojami :P Zastanów się kilka razy nad tym co piszesz. Obwiniając za wszystko mężczyzn nie znajdziesz porządnego mężczyznę

Gość gość
Stek bzdur.

Gość gość
Podsumowując, myślę,że te kobiety źle wybierają, które nie były w wielu związkach i tak naprawdę nie wiedzą,czego szukać u faceta na życie nie na sex. Myślę,że to dotyczy obu stron urok z czasem przemija, gdy się nie otrzyma szacunku od ukochanej/ nego. A zresztą teraz mało kto dba o związek,(lubimy brać),a jak coś nie pasuje to się rozstaja. Jeżeli ktoś tylko widzi swoje potrzeby, a nie zauważa partnera,to już się nie nauczy bliskości. A może dla niektórych miłość oznacza słabość ;-)