Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Listopadowa 33

Mamy z rozmiarem 46 48 50 i więcej pogadamy ? Zakątek bez złośliwości

Polecane posty

Gość gość
Ogromnie dziękuję, Grubello :) Jako rasowy jełop kulinarny potrzebuję takich bezpiecznych. Na pewno wypróbuję.

Gość Księżniczka Grubella
gość dziś Nie żebym była złośliwa, bo ja akurat szczupła nie jestem i tak jak mówiłam walczę od rozmiaru 46 :P ale 85kg przy twoim wzroście to jest otyłość, początkowa granica ale jednak, a otyłość nigdy nie jest zdrowa. Owszem jesteś wolna i rób co chcesz ale jakoś w to twoje zdrowie ciężko mi uwierzyć. Przecież twoje stawy są masakrowane, a otłuszczona wątroba i serce? To jest zdrowe niby? a kręgosłup? (od razu mówię szykuj się na g****oburzę po tamtym twoim wpisie ale ignoruj te wulgarne prostaczki, niech nam nie zaśmiecają tematu swoim debilizmem, w końcu same stąd pójdą)

Gość gość
Lochy, ja stąd nigdy nie pójdę hahahaha

Gość gość
Ja wprawdzie nie mam takiego rozmiaru jak większośc mam tutaj, ale weszłam z ciekawości, zastanawiając sie czy motywujecie sie do zmian i działania, czy raczej utwierdzacie sie w swojej cudowności. Widze ze jedynie Księżniczka Grubella podchodzi z sensem do tego w jakim momencie zycia sie znalazła i stara sie naprawić siebie. Powodzenia! Jestes bardzo mądra osoba ;)

Gość gość
Księżniczka Grubella zawsze będziesz żałosną świnią. patrzę na te biegające grubaski czasem i myslę że jesteście żałosne. oh jak one walczą jakie silne kobiety hahahahaha zawsze mierzę takie świnie wzrokiem z wymowna miną, czasem ironicznie się też uśmiecham i widzę jak je ściska i spuszczają wzrok hahahaha jakie to śmieszne. chodzą ze mną na siłownie takie dwie świnie i zawsze lubie przeparadować przed nimi prezentując mój płaski brzuszek i wysportowane ciało oczywiście zawsze je mierze i się smieję.

Gość gość
9:42 czy ty sądzisz marna istoto że mnie obchodzi czyjeś zdanie:D? zwłaszcza durnych panienek "mierzących wzrokiem"?:D:D:D Przepraszam bardzo, ale ja już jestem dorosła i zachowania gimbusiar mnie ani nie bawią ani nie zajmują :)

gość dziś Śmiej się śmiej, śmiech to zdrowie. Miłego dnia :)

Gość gość
tłusciochy do gazu

Gość gość
Pani która pisze że ma 1.68 cm wzrostu i 85 wagi i dobrze wygląda ,dobrze że tak się czujesz ale nie wiem skąd przekonanie że dobrze wyglądasz .Ja mam podobny wzrost troszkę kg mniej niż Ty i wyglądam okropnie mam lustro i widzę noszę rozmiar 40-42 dla mnie to masakra bo nosiłam 34-36 nigdy do tego rozmiaru już nie wrócę wiem o tym ale chociaż 38 i mniej kg co z tego że ludzie mówią -Nie jesteś gruba ,jakoś wiem jak wyglądam jak wyglądają moje znajome i nikt mi nie wmówi a już na pewno ja sama sobie nie wmówię że dobrze mi z tymi kilosami. Co aktywności fizycznej piszesz że śmigasz raz dwa ,owszem ja też nie narzekam nie dyszę ,nie pocę się , nie choruje nigdy na nic jeżdżę na rowerze codziennie ale tak być nie może jak walczę -muszę .Nie powiem nie oszukuje się czasami mam napad jedzenia przeważnie słodyczy dlatego dla nich w moim domu miejsca już nie ma.

Gość gość
chodzą ze mną na siłownie takie dwie świnie i zawsze lubie przeparadować przed nimi prezentując mój płaski brzuszek i wysportowane ciało oczywiście zawsze je mierze i się smieję. x ..klatę, jak szczur czoło i mięśnie, jak żaba pięty :D :D :D Buhaha :D

Gość gość
chodzą ze mną na siłownie takie dwie świnie i zawsze lubie przeparadować przed nimi prezentując mój płaski brzuszek i wysportowane ciało oczywiście zawsze je mierze i się smieję. x brzuszek :P a w móżdżku 2 neuronki infantylizm z towarzyszącym debilizmem :P

Gość gość
zazdrościcie lochy? widać, że aż zabolało. Najedzcie się to wam przejdzie :D

nie odpisujcie trolicy, ignorujemy debila :D

Gość Futrzasta
Grubello, mam pytanie. Czy taka dieta, jaką opisałaś i bieganie tylko 2 razy w tygodniu pozwoliły Ci zejść z rozmiaru 46? Nie jestem jakaś otłuszczona, ale chciałabym wrócić do swojego naturalnego 38/40 i interesują mnie takie "spokojne" rozwiązania. Na diecie w życiu nie byłam, zawsze wystarcza ograniczenie słodyczy i więcej ruchu.

Gość gość
Roz. 50 ??? Dziewczyny co wy z siebie zrobiłyście??? Wnioskuję po wieku dzieci, że jesteście młode - co na to wasi mężowie, partnerzy??? Nie szkoda wam życia, ono nie polega tylko na jedzeniu. Jak długo tak pociągnięcie??? Ile wytrzymają wasi mężczyźni??? Wasze ciało musi wam służyć do końca życia a wy je zniszczyłyście na starcie. Nawet jak schudnięcie to i tak już nie będziecie wyglądać jak wcześniej. Myślałyście o chorobach jakie towarzyszą otyłości, przecież macie małe dzieci, chcecie je osierocić czy być dla nich ciężarem czy powodem do wstydu - dzieci w szkołach są okrutne. Do przemyślenia.

Gość gość
jakie 50, duża 40

Gość gość
Hejka :) ja mam córkę 9 m-cy rozmiar obecnie 42 udalo sie zrzucic troche już. Narazie do marca jestem na macierzyńskim a potem szukanie pracy bo umowa mi wygasla z końcem grudnia :( i martwie sie jak to bedzie bo w dzisiejszych czasach nie jest latwo znalesc normalna prace mysle nad wlasna dzialalnoscia ale szczerze w moim miescie ma to male szanse powodzenia a wpedzic sie w dlugi nie jest problemem :( maz sam nie da rady zarobic na wszystko... Dobija mnie perspwktywa bezrobocia

Futrzasta Tak robię tylko to co napisałam na pierwszej stronie. Generalnie najważniejsze to wyeliminowanie słodyczy, tłuszczów zwierzęcych, sklepowego chleba i smażeniny. Utratę kilogramów przyspieszyły dołączone oleje budwigowy i kokosowy oraz naturalne soki z dzikiej róży, goji, aceroli, aloesu (oczywiście takie ze zdrowej żywności, a nie z herbapolu słodzone gó/wna) - każdego piję łyżkę, dwie dziennie rozpuszczone w wodzie czasem jakiś tam opuszczę, generalnie wodę też piję. Ruch to tylko dodatek. Czasem biegam nawet tylko po pół godziny zależy od pogody i ochoty. Pamietaj, że należy przyjmowac też witamine D3 czyli witaminę życia oraz witaminę C, bo ona pomaga chudnąć. Tak zleciałam z 46 do 42. Jeszcze ze 2-3 tygodnie i będzie 40 :) Pamiętaj, że sama musisz też dostosowac to do sie bienie musisz biegać możesz jechac z chodakowską :P Ja mam dodatkowo chorą tarczycę i policystyczne jajniki więc mam pod górkę, a mimo to lecę więc być może tobie będzie łatwiej. Jaki jest teraz twój rozmiar? Ja ważyłam 77kg przy 167cm, a teraz ważę 67.

gość dziś co cię obchodzą nasze dzieci i nasi partnerzy oraz to jak dopuściłyśmy do takiej wagi? Piszesz, że nie będziemy tak wyglądać jak wcześniej, a skąd wiesz? mam teraz nic z tym nie robić, bo ty siedzisz na piedestale i gdaczesz wielka oburzona dameso? Stało się nie twoja sprawa jak, czasu nie cofnę, a sytuacje są różne w życiu. Żyję tu i teraz i nie zabije się przecież, a jak wynika to z twojej wypowiedzi tojest jedyne wyjście, bo nie będę jak dawniej :o wow, powiedziała co wiedziała. Cieszę się, że się zmieniłam i lecę z wagi. "do przemyślenia" och jakaś ty troskliwa :P

Gość gość
czyli jak ktoś doszedł do takiej wagi to już nie ma sensu walczyć o siebie?

Gość gość
gość dziś ło jaki armagedon faktcznie ide się zabić po co chudnąć :D

Gość gość
Podziwiam osoby które o siebie walczą, ale tak na serio. A ta o nicku apetyczna magnetyczna to musi być jakiś troll i nie zwracajcie uwagi na to co pisze. Nikt przy zdrowych zmysłach mając 30kg nadwagi nie pisałby takich pierdół. Jak jest tak super, to czemu jest tak tragicznie. 30kg nawagi to weź kobieto do rąk dwa 15kg ciężarki, pochodź tak z godzinkę, a potem je odstaw i pochodź bez nich. Zobaczysz jaka jest różnica mając 30kg balastu mniej. O bólu rąk nie wspomnę bo tak w kość dostają twoje nogi z taka wagą. Tylko, że przy takiej nadwadze tego się nie dostrzega.

Gość gość
Grubella zostanie ci tona skóry, pójdziesz trząść zwałami do jakiegoś programu żeby ci to za darmo wycięli biedusko i oczywiście nie zapomnij się popłakać :D uwielbiam te programy o nieudacznikach. Giry w X, cellulit na całym ciele, szary ryj i oczywiście historia życia ze smutną melodyjką w tle :P hahahaha jak tam masz już skórę z brzucha na kolanach?

Gość gość
Autorko ten temat to nie tutaj. Te poyebuski beda wlazic i sie wyzywac bo to jedyna ich rozrywka w szarym zyciu. Moja przyjaciolka schudla 25 kg w rok. Dieta od dietetyka 3 x w tygodniu.silownia z trenerem. Wyglada super. I nie potrzebowala usuniecie nadmiaru skory. Trzymam kciuki za was.

Gość gość
Maciory, gotujecie już żarło ? Pół świni wystarczy, czy będzie lekki niedosyt ? hahahaaaa

Gość Futrzasta
Dziękuję, Grubello :) Zażywam witaminę D (200 jednostek) i C 80 mg. Chodakowską męczyłam w wakacje :) Rozmiar 42 - przy aktualnym braku starań. Ale postęp jest wyraźny, widać po ciuchach. Po dzieciach nie przytyłam, to waga polekowa. Leki udało się ograniczyć, a okresowo odstawić i od razu lepiej. Czarny chleb, chude mięso i warzywa na parze mnie nie przerażają, najgorzej z cukrem, jestem uzależnioną wielbicielką :P

Jak chcesz w/p/i/e/r/d/a/l/a/ć słodycze, to zawsze będziesz lochą

Gość gość
Do trolic!Prostaczko co ty sobą reprezntujesz?Siedzisz na kafe w watku dla puszystych j wylewasz jad Masz czas?Zapewne atrakcyjna pustaczka jest spalona w kazdej siłowni w miescie,bo kazdy juz pustaka zaliczył .Nikt mie niebierze powaznie atrkcyjnych lejow ma sperme Szmatka i scierka

Gość gość
gość dziś Do trolic!Prostaczko co ty sobą reprezntujesz?Siedzisz na kafe w watku dla puszystych j wylewasz jad Masz czas?Zapewne atrakcyjna pustaczka jest spalona w kazdej siłowni w miescie,bo kazdy juz pustaka zaliczył .Nikt mie niebierze powaznie atrkcyjnych lejow ma sperme Szmatka i scierka " No i po co sobie dodajesz, że jesteś "puszysta"? Przecież jesteś otyła, cała zalana sadłem, a to z puszystością nie ma nic wspólnego:D:D:D Puszyste mogą być włosy, ale takich też zapewne nie posiadasz, bo jeszcze nie widziałam spaślaka z pięknymi włosami. Wszystkie mają tłuste trzy kłaki na krzyż:D:D

- Futrzasta to nie jest mój wpis jak się pewnie domyślasz :P i żaden wulgarny wpis nie jest mój. Zastanów się nad zwiększeniem dawek witamin. Do kupienia jest D3 w bezpiecznych dawkach po 1000mg, a wiem, że we Włoszech (gdzie mają słońce cały rok) kobiety które trafiają do szpitala z powodu bolesnych menstruacji i omdleń dostają D3 w dawce 80.000!!! tak to nie jest pomyłka :)