Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Listopadowa 33

Mamy z rozmiarem 46 48 50 i więcej pogadamy ? Zakątek bez złośliwości

Polecane posty

Gość gość
Kudły to ja m fajne,haha.Powiedz mi trolico szczerze co daje c***isanie złosliwosci?Niektore grubcie schudna niektore nie,na kafe kazdy moze zalladac topik,czemu nie zalozysz swego jak to nienawidzisz grubych Masz jakis deficyt emocjonalny prostaczko

Gość gość
Kudły to ja m fajne,haha.Powiedz mi trolico szczerze co daje c***isanie złosliwosci?Niektore grubcie schudna niektore nie,na kafe kazdy moze zalladac topik,czemu nie zalozysz swego jak to nienawidzisz grubych Masz jakis deficyt emocjonalny prostaczko

Gość gość
Bo lubię wam podnosić ciśnienie w tych tłustych doopach

Gość gość
Jak chcesz w/p/i/e/r/d/a/l/a/ć słodycze, to zawsze będziesz lochą x sama nią jesteś bezbiuściasty płaskodupiu :D

Gość Futrzasta
Grubello, myślałam, że 2000 jednostek D3 to dużo. Chyba powinnam zbadać poziom w organizmie. C mogę zwiększyć, bo wiadomo, że nigdy nie szkodzi. Biorę też Magne B6 max.

Gość gość
18:11 kolejny tluscioch, który ma szare komórki zalane sadłem i nie potrafi przyjąć do wiadomości, że szczupła kobieta może mieć fajne piersi i tyłek. Pokaż swoje dwa zwisle flaki i doope całą zalaną cellulitem hahahaha

Gość gość
kobitki życzę wam sukcesów w dążeniu do celów, ja mam odwrotny problem , mam 32 lata , nie mam dzieci bo nie moge zajść w ciąże, lekarze mówią że musze przytyć i sie uda , ale waga ani drgnie , jestem tak chuda że męcze sie po przejściu paru metrów, jestem blada , słaba , nie mam piersi , żebra mi prześwitują, raz jak byłam na rtg to babka która robi zdięcia śmiała sie ze mnie że takiemu chudzielcowi nie trzeba zdięcia bo wszystko widać, badania mam w normie , nawet kolanoskopie robiłam , tarczyce badałam i nic, chodziłam po lekarzach , dietetykach , różne diety stosowałam i nic , kiedyś teściowa mi powiedziała że nie jestem kobietą , ma racje ,co ze mnie za kobieta :( w koło tylko słysze żeby spieszyć sie z dziećmi , nie mam już sił, rok czasu brałam , jak miałam 26 lat zaczeliśmy sie starać o dzieciątko , w tamtym roku coś we mnie pękło, dotarło do mnie że nie bede nigdy jak inne kobiety i dzieci nie będzie , wylądowałam u psychiatry , nie pomogła , mój dzień wygląda tak pracuje i śpie , jest smutno :(

Gość gość
Bardzo ci współczuję.

Gość gość
Maciory żrą kolację. Koryto zapelnione po brzegi. Chruuuuum chruuuum.....

Gość gość
Mogą mogą, a jakoś nie chudną hahahaha

Gość gość
Bo nie musza :D Opinie niedorozwojów maja gleboko w duzej du/pie :P Mnie to wali trolu co wypisujesz, jestes dla mnie nikim a opinia nikogo nawet do mnie nie dociera.. Ide ogladac Sherlocka i pochrumkac nad czekolada z karmelem , a ty trolu poblizuj sie z zazdrosci, bo nie dla psa kiełbasa ! :P

Gość gość
Za to dla świni koryto żarcia hahahaha

Gość Mirugrobina
JEŚLI CHCESZ ZNAJDZIESZ SPOSÓB, JEŚLI NIE CHCESZ ZNAJDZIESZ POWÓD :) Dziewczyny trzymam kciuki. Sama jestem na diecie 'sensownego jedzenia' bo fatalnie zapuscialam sie w ciazy i w pierwszym roku macierzynstwa. Zawsze trzymalam wage ok 58-60 kg przy wzroscie 166 a teraz mam 20 kg wiecej. Nie chce mi sie normalnie nic bo czuje sie ciezka. Ale juz sie za to wzielam i mam nadzieje ze am rade. Pozdrawiam

Gość gość
nie ma dzieci, chude Helgi nie zachodzą latami :P

Gość gość
9:21 a ty po co piszesz te same posty w kilku tematach. Przecież to nawet zabawne nie jest:O maciora nawet nie potrafi wymyślić ciętego żartu hahahaaaaaaa Ale czego sie spodziewać po rozmemłanym wielkim cielsku trzęsącym się jak galareta

Gość gość
a po co ty siedzisz na wszystkich tematach trolciu płaskod**y? do budy fikać piszczelą i podziwiać sterczące gnaty :P żyćko sobie marnujesz na kafeterii zamiast pompować :P

Gość gość
Szkapa Helga wywęszyła i się zbulwersowała :D

Gość gość
Nie schlebiaj sobie, ze doprowadziłaś mnie do zbulwersowania hahaaaa za cienka jesteś na to :D i możecie sobie nazywać mnie jak chcecie, zwisa mi to, bo wiem ,że jestem zgrabna, a nie wychudzona bez piersi i tyłka. Wy takie nigdy nie będziecie bo za bardzo zdewastowałyście sobie cielska żarciem bez opamiętania. Rozmiar 50...ja prdl ..... Co dziś żrecie? hahaaaaa

Gość gość
Cienka to ty jesteś w dupsku i resztkach mózgu :D

Gość gość
Zgrabna :D Płaskod***e bezcyckowe :D :D :D Dialog z chłopem w łóżku: - Co robisz? -Szukam piersi. - Na plecach? - Z przodu już szukałem.. :D :D :D

Gość gość
Do tego chamka bez szkoły z głuchej wsi :P

Gość gość
Trpluj, troluj, płaskodupiu, masz na to łaskawą zgodę państwa :P

Gość gość
Oczywiście, jak już skończysz jeździć na mopie i kibel wyczyścisz do błysku :D

Gość gość
Dzięki za zgodę, locho:D zostanę z wami na zawsze, wy tłuste balerony hahahahaaaaaa

Gość gość
Pudło, niekojarząca chuda dupo, nie jestem otyła ani z tego wątku. Po prostu lubię się czasem zabawić z taką ułomną biedą umysłową jak ty :D To już nie drugi, ale piąty sort :P Robactwo trzeba tępić, nawet na kafe :D :D :D

Gość gość
Tęp sobie, próbuj, ja tu zostaję :D hahahaaaaaa

Gość gość
tak w ogóle to testosteronem podjeżdża

Gość gość
Chyba tobie spod pach.....