Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

19latkaa

Dziwne plamienia, ktoś tak miał? proszę pomóżcie

Polecane posty

Na wstępie kilka informacji, żeby wyeliminować głupie pytania.. Mam 19lat, od ponad roku jestem w związku, ze stosunkiem chcę jeszcze poczekać więc ograniczam się do pettingu. Chodzi o to, że martwią mnie zaburzenia krwawienia u mnie chociaż od dłuższego czasu miałam je regularnie. W listopadzie po raz pierwszy w życiu miałam brązowe plamienia owulacyjne, na początku grudnia dostałam 3 dni wcześniej okres, ale po tygodniu przerwy dostałam tygodniowe obfite krwawienia ( jasna krew, czułam się gorzej niż przy okresie żadnych skrzepów, przelewanie w brzuchu) 4.01 dostałam terminowo "okres". Jest to bardziej plamienie, na początku brązowe teraz jasnoczerwone, ale jest bardzo skąpe wkładka wystarczy. Tu pojawia się pytanie, czy ktoś wie czym są takie zaburzenia (akutalny okres i obfite krwawienie miedzymiesiączkowe) spowodowane? W internecie wszędzie piszą o ciązy :( ale miałam wszystkie moje objawy okresu oprócz bólu piersi ( kolejny miesiąc), no i nie uprawiam sexu, najblizszy kontakt z chlopakiem to( wiem ze zabrzmi głupio zwłaszcza ze mamy 19, 20 lat i troche ze soba jestesmy) ocieranie przez majtki ale tylko chwile na poczatku i nigdy tak nie dochodzi, a chyba nie może miec turboplemników które mimo pochodzenia z preejakulatu przedostałyby się przez 2 pary majtek i pobiegły do wnętrza pochwy... PRZEPRASZAM, ŻE TAK DŁUGO!

Gość bella   86
Intrygujące to pocieranie przez majtki, jeszcze tego nie stosowałam :P a tak poważnie jeśli to nie provo to idź do gina, dostaniesz tabletki na wyregulowanie cyklu.

Nie to nie jest żadne provo :) po prostu nigdy nie byłam u ginekologa, a to mnie zaniepokoiło i nie wiem czy to coś poważnego (torbiel, zaburzenia hormonow?) czy może tak się czasem dzieje i niewarto trcic na to nerwów

Gość gość
Miałam kiedyś coś podobnego, poszłam do gina i okazało się, że to torbiel.

16.10 czy miałaś jakieś bóle? Nie mam żadnych, a czytałam ze przy torbieli są bardzo mocne. W każdym razie dziękuję za informacje

Gość gość
lepiej sprawdz to