Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

POMOCY !!! Zraziłam Cudownego Faceta

Polecane posty

Gość gość
Proszę pomóżcie ja te blokadę pokonać?

Gość gość
Obawiam się, że tego nie pokonasz.

Gość gość
nikt ci nić sensownego nie poradzi sama sobie jesteś winna

Gość gość
a może spróbuj opcji radykalnej- rzuć się na niego

Gość gość
gość dziś Podejrzewam, że faceta 'sparaliżuje'. O właśnie, a jak on reaguje na Twój dotyk, pocałunki?

Gość gość
Musisz mu pokazać że naprawdę ci na nim zależy, a czas pokaże czy ci zaufa, czy nie... nic na siłę, pozwól aby wszystko toczyło się swoim biegiem.

Gość gość
no właśnie na pocałunki normalnie, lubi się przytulać, ale nigdy nie były to odważne przytulanki. Tak jak pisałam to raczej on mnie przytulał ale robił to bardzo małymi kroczkami tak naturalnie. ale też myślę że to kiepski sposób, choć jakby mi ktoś dał gwarancje to bym sie na niego rzuciła,

Gość gość
ja bym zaryzykowała opcje na całość

Gość gość
gość dziś W życiu, absolutnie. Przeczytaj co pisze autorka. Widać, że facet ułożony, wszystko powolutku, pocałunki, przytulanie, żadnych śmielszych pieszczot. Jak ona się na niego teraz rzuci, to już ma pozamiatane, bo facet się wystraszy.

Gość gość
Rzucać to się możecie na typowego *****cza, oni to lubią. Facet wrażliwy, czuły i delikatny lubi wszystko robić powoli i delektować się bliskością, tym bardziej że nie ma doświadczenia i zbyt szybkie działanie tylko go zrazi, bo to zapewne nie jego styl.

Gość gość
ale może potrzebuje impulsu? to co jej radzisz

Gość gość
Co radzę? Szczerą rozmowę, ale taką do bólu. Bo zamiatanie problemu pod dywan, do niczego dobrego nie doprowadzi. Muszą usiąść i sobie to wyjaśnić, raz, a porządnie

Gość gość
Ale powiedzcie czy nie wydaje wam sie on jakiś dziwny, dorosły facet i jak baba

Gość gość
Impulsu raczej nie potrzebuje, a zwłaszcza nie po tym co powiedziałaś :) Impuls to się przyda jak wszystko wróci do normy, bo teraz nawet jeśli ci ulegnie, to w trakcie będzie myślał o tym co mówiłaś, za bardzo będzie chciał coś udowodnić i się spali, a to już w ogóle go zdołuje.

Gość gość
Jak baba, w jakim sensie?

Gość gość
Ludzie są różni, jedni są bardziej wrażliwi, inni mniej, a osoby bez doświadczenia na ogól są idealistami i jeszcze wierzą w cudowną, bajkową miłość. To nie faceci są teraz jak baby, to kobiety stały się zbyt bezpośrednie i zbyt wyzwolone, kiedyś taki facet uznany by był za gentelmena i romantyka, dziś uważany jest za piz/dę, a nie faceta.

Gość gość
No jak baba rozpamiętuje słowa, przejmuje się, boi się sexu itp

Gość gość
Nie dramatyzujcie. Dziewczyna mogła się nie spodziewać, że facet w tym wieku nie ma doświadczenia. Nie płaszcz się przed nim, ładnie go przeproś i powiedz, że nie spodziewałaś się, że on nie ma doświadczenia, ponieważ ma wyczucie, wie co robić i czujesz się w jego ramionach wspaniale. Powiedz, że już wiesz, że Twój tekst był głupi i infantylny. A jeśli gość dalej będzie szedł w zaparte i zamykał się w sobie, to zapewne do końca życia zostanie rozhisteryzowanym prawikiem, który i po 20 latach będzie się bał zrobić kolejny krok. Facet bez dystansu do siebie, jest dużo gorszy niż facet bez doświadczenia :P

Gość gość
No rzeczywiście wy kobiety za to macie dystans, wystarczy nawet w żartach powiedzieć że macie małe piersi, albo za duży tyłek i już foch na 2 tygodnie :P Każdy normalny człowiek ma jakieś kompleksy i jeśli ktoś bardzo mu bliski uderzy go w czuły punkt, to jest to 1000x bardziej bolesne niż by zrobił to ktoś obcy... powiedz swojemu facetowi że ma za małego, a zobaczysz efekty :P

Gość gość
Dziękuje za wszystkie miłe słowa i za te cierpkie należało mi się. Wiem że muszę pogadać z nim. Ale ja na ten wrażliwy temat rozmawiać. No co mam powiedzieć że nie ważne jak będzie na początku w sex, liczy się dla mnie tylko on. Podpowiedzcie

Gość gość
Rozumiem to, ale ona go nawet "nie widziała w akcji", po prostu palnęła gafę, więc jeśli facet się ogarnie, to jeszcze wiele razy może od niej usłyszeć szczere i niebezpodstawne zachwyty.

Gość gość
gość dziś Tu masz odpowiedź gość dziś

Gość gość
gość dziś Problem jest jeszcze jeden. Autorka miałą już takiego faceta, bez doświadczeni, jej drugi partner taki był i skwitowała to, takim zdaniem ''.Że dla kobiety taki facet to na początku kłopot, nieporadny w łóżku i w tym wieku musi mieć jakieś zaburzenia''. Więc tu nie chodzi tylko o to, ze ona palneła coś, bo nie przemyślała. Ona podzieliła sie z nim swoimi doświadczeniami, z takim facetem, bo miała już takiego partnera.

Gość gość
gość 22:45 facet ma być facet a nie pi.............a. co by mu się stało ona się na niego rzuciła i byłby doświadczony

Gość gość
Nie ważne czy widziała czy nie, ale wyraziła swoją opinię bo tak myśli i jest o tym święcie przekonana! Co innego gdyby powiedziała "podobno" ale ona na dodatek wyśmiała swojego byłego, który doświadczenia nie miał, co tylko potwierdziło wcześniejsze słowa. Dla większości facetów pierwszy raz jest znacznie bardziej stresujący niż dla kobiet, bo to na nas spoczywa obowiązek sprawienia kobiecie przyjemności, to my musimy włożyć w to więcej energii, to facet musi być cały czas sztywny, to facet musi uważać aby za wcześnie nie skończyć, bo to kobiecie ma być dobrze... nie stresuje się tylko ten któremu nie zależy.

Gość gość
Myślę, że powinnaś mu powiedzieć, że to idiotyzm przesądzać o czyichś umiejętnościach seksualnych na podstawie braku doświadczenia. Powiedz mu, że jego dotyk czy pocałunki bardzo Cię kręcą i dla Ciebie to jasne, że seks i pieszczoty nie będę rozczarowaniem, skoro ze sowimi wcześniejszymi teoriami myślałam, że miał wcześniej partnerki. I powiedz mu, że kochasz go za to kim jest, jaki jest i co sobą reprezentuje, a seks to tylko piękny dodatek i jesteś przekonana, że z nim będziesz czułą się w tej sferze wyjątkowo, bo ta sfera mocno zależy od więzi i uczuć.

Gość gość
co by mu się stało ona się na niego rzuciła i byłby doświadczony x Jeszcze trochę wcześniej nic by się nie stało i może nawet facet by się ucieszył, ale teraz to inna sprawa, on teraz wie że musi stanąć na wysokości zadania, bo inaczej ona go wyśmieje i będzie o nim opowiadać innym. Chciałabyś iść do łóżka z facetem wiedząc że on wyśmiewa swoje byłe przy innych kobietach, opowiada jakie to one były drętwe?

Gość gość
gość z 22:55: masz rację, tak zrobiła, ale sądzę że ludzie mówią i robią dużo gorsze rzeczy i jeśli to jedyny jej wybryk w tym stylu, w stosunku do niego, to powinien spróbować z nią być i odpuścić. Cóż, może to okrutne, ale jakby co, chociaż zdobędzie doświadczenie :P

Gość gość
nie myślałam że tacy faceci jeszcze istnieją, a do autorki powodzenia

Gość gość
Gdyby mu zależało wyłącznie na doświadczeniu, to już dawno by je zdobył, chętnych lasek nie brakuje, a jak brakuje to są od tego prostytutki... ale jemu widocznie zależy na czymś więcej niż byle jakim seksie.