Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

masturbacja zniszczyła moje życie

Polecane posty

Gość gość
Wpisz w youtub: demony seksu Wyskoczy Ci film z egzorcystą. Ks Piotr Glas opowiada o tym problemie. Koniecznie zobacz.

Gość gość
temat tylko dobry dla lekarzy i psycholożek aby zgarnąć twoją kase i ci nakłaść do głowy jakiś syfów

Gość gość
Wpisz w youtub: demony seksu Wyskoczy Ci film z egzorcystą. Ks Piotr Glas opowiada o tym problemie. Koniecznie zobacz. Problem jest taki, że masturbacja spętuje wolę człowieka. Uwierzą dopiero ci, którzy to przerobili na sobie. https://m.youtube.com/?hl=pl&gl=PL

Gość gość
Nie przejmuj się złośliwymi komentarzami dasz rade z tego wyjść.

Gość gość
Pismo "milujcue się " czytaj. I jeszcze jedna taką fajną książką. TRAFIINA ORZEZ PIORUNA gloria polo. Też daje do myślenia

Gość gość
Ta jasne, chlopak ma problem, bo sie nudzi, serio sie na to nabieracie? On tam sika ze smiechu przed ekranem z was :D

Gość gość
Psycholog czy psychiatra nie jest od spraw duchowych. To się leczy poprzez Spowiedź. Tylko wówczas wtedy demony się odczepiają.

Gość gość
Kafe ci nie pomoże. Lepiej wejdź na strony katolicki jakieś

Gość gość
Nie tylko ten chłopak jeden ma z tym problem. Ja rowniez miałam z tym problem. Spowiedź pomaga. Naprawde.

Gość gość
gość dziś Nie mam żadnych powodów do śmiechu ... czuję się ciężko nawet bardzo , a ludzie którzy mi doradzają piszą takie komentarze bardzo mi pomagają może wreszcie stanę na nogi i zacznę moje życie na nowo . Bardzo bym tego chciał

Gość gość
szarpanie dzidy nikomu nie zaszkodzi. trzeba sobie ulżyć od czasu do czasu.

Gość gość1234789
ja też miałam problem z masturbacją, który trwał ponad 10 lat, ale teraz ostatecznie wygrałam z tym. A pomogło mi to że pewnego dnie będąc w kościele zawarłam układ z Bogiem. Powiedziałam że jeśli zrobię to następny raz to może mi zabrać wszystko co mam, no i od tego czasu nigdy więcej tego nie zrobiłam i już nie zrobię.

Gość gość
Dziękuje wam z całego serca za pomoc rady.

Gość gość
Wychodzenie z uzależnienie to proces, będziesz potrzebował kogoś kto się na tym zna i Cię przez to przeprowadzi.

Gość gość
Psychologa i psychiatrę możesz mieć za darmo na NFZ.

Gość gość
Propaganda już wchodzi w życie. Idź się p*****lnij w łeb frajerze.

Gość gość
wy jestescie troche nawiedzeni :D Ja jestem dziewczyna, masturbuje sie jakies 3 razy w tygodniu i jest ok- o co tu kruszyc kopie? jezeli autor rzeczywiscie ma problem, bo wali co chwile, powinien isc do psychologa. ale dziewczyna wyzej, ktora zawarla jakis pakt z bogiem... hmm... normalna chyba nie jest ;)

Gość gość
albo psycholog, albo endokrynolog (zaburzenia hormonalne skutkujace nasilonym popedem)

Gość gość1234789
gość dziś no dzięki :D po prostu dla mnie to nie jest normalne

Gość gość
ale co nie jest normalne? ze zaspokajasz potrzebe swojego ciala? :D A zaspokojanie instynktu glodu i snu jest normalne? A zaspokojenie potrzeby orgazmu (rozladowania fizycznego napiecia i skumulowanej energii) juz nie? :D 🖐️

Gość gość1234789
gość dziś dobra, dobra ja tam wiem swoje. Masturbacja niszczy psychike, zdrowe relacje społeczne, im dłużej trwa tym bardziej komplikuje życie i dlatego jest zła i niepotrzebna

Gość gość
Ej wy LEKARZE powiedzcie odrazu jakie sa sposoby radzenia sobie z masturbacją a nie naciągacie na wizyty u was :D

Gość gość
ja tez wale konia codziennie ale zeby nie spac przez to do 4, miec czerwone oczy? czegos tu nie rozumiem? Na to jest prosty sposób. Znajdz sobie zajęcia ktore odciagaja cie od tego, najelpszy jest sport, męczący, bieganie. siłownia, pływanie, męcz się i nie bedziesz mial na to ochoty. Tylko sie nie wykrecaj a że to a że tamto, albo chcesz z tego wyjsc albo nie,....

Gość gość
zależy czy masturbacja kobueca czy męsja - jak sie masturbuje dziewczyna która nie ma żadnych problemó z nabyciem prawdziwego sexu to ją to tylko satysfakcjonuhe bardziej, jak sie masturbuje chłopak który ma problemy z realizowaniem swoich potrzeb seksualnych to popada w głęboką depresje. Proste

Gość gość
Bóg wylecza nie tylko z takich nałogów. Modlitwa pomaga i to bardzo. A jeszcze bardziej porządna generalna Spowiedź bez zatajania problemu. Autorze tematu zobacz świadectwa ludzi na youtub na kanale Dotyk Boga. Są tam też młodzi mężczyźni z tym problemem po nawroceniu wyleczeni modlitwą wstawienniczą na Mszach św. z modlitwą o uzdrowienie. Polecam.

Gość gość
19:25 Co za bzdury. Jestem dziewczyną i miałam ten sam problem. Tylko spowiedź i modlitwa mi pomogła !!!

Gość gość
jak sie masturbuje dzikwa na SU i jej płacą to ma dobrze, jak sie masturbuje chlopak i nikt niepatrzy, to zaczyna myslec ze robi cos brzydkiego i popada w depresje, a w depresji sa tzw uzależnienia.

Gość gość
do spowiedzi idę to już postanowione przy okazji akurat jest msza o uzdrowienie . Jestem pełny nadziei .

Gość gość
powodzenia :)

Gość gość
Bo taka prawda że jeśli ktoś chce się uwolnić od tego to musi zawierzyć siebie Bogu, bo co przyjdzie z takiej czczej paplaniny u psychologa? nagada nagada pewnie powie jakieś książkowe mądrości i idź pan do domu bo na tym się moja praca kończy. taka prawda