Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Evelyn666ya

KONKURS Z NAGRODAMI!!!! Ewelina świeci cyckami!

Polecane posty

... nie ona. :O Pewnie że Ty. Jesteś obecnie na moim świeczniku. :P Jak na razie jestem o krok od wyprowadzenia Cię z równowagi. Tylko czekać jak wpadniesz w moje ramiona. ;) :P Przeciwieństwa się przyciągają. Nie parzy mnie woda święcona, ale do kościoła mam jakoś pod górkę. Wyprostujesz to a ja Ci pokażę co to orgazm. :P :P

A jesteś seksowna dziewczyna w wieku 18-35 lat? najważniejsze zebyś był(a) inteligentna i cierpliwa by znieśc moje suche teksty do tego zgrabna z ładna buźka i fantazja?

Może: Dziewczyno nie pij, bo w końcu obudzisz się obok faceta, po którym szklanka herbaty z cyjankiem wyda się niczym kieliszek dobrego wina :D

Też masz wymagania. :O Inteligencja :O No cóż... jeszcze nie znalazłem. :( Ale jestem na tropie. :) Pod dziewczyny w 18-35 lat podszywy wychodzą mi średnio, choć nie było skarg. Zdecydowanie lepiej wychodzi mi udawanie czterdziestolatka, bez nadwagi, który do judasza podbiega w trzy sekundy a telefony od nieznajomych w sekundę. :)

Ale chyba byli u Ciebie Trzej Królowie? ;) Oni zawsze pukają dwa razy. ;) Mnie zawsze zmylą, bo listonosz robi podobnie. :O To mam farta :) Na forume odpisujesz prawie błyskawicznie. ;) :P Ale jak trzeba, to cierpliwie poczekam 2-6 dni. 💤

Bo zglądam tutaj będąc przy kompie, obrabiam foty do katalogu z ciuchami. Pamietajcie faceci jak laska wysyla wyretuszowane foto to coś ukrywa a jak ma jeden kompleks ma ich setki czyli poznanej na foto nie poznasz w realu, często są zawsze tęższe, bez wyrazu. Photoshop=oszustwo.

Gość gość
Widziałem w realu dziewczynę stąd. Cudo. Filmowy biały uśmiech, duże usta, oczyska, długaśne , jasne włosy.Żaden fotoszop nie zrobi tego co dała natura:P

Gość gość
Skoro znasz się na FOTOSZOPIE twoje zdjęcie którekomuś daszw nagrodę będzie dobrze przerobione;/

Gość gość
echhhh , inne potrzebują ale ty nie:classic_cool: poza ty cuchniesz starą bywalczynią w nowym wdzianku świeżynko:D

Pachne. i miałam tu kiedyś konto, ale nadmiar pracy i w ogóle, chcesz pisać-> popisze erotycznie. wygodniej odpisywać w jednym temacie.

Gość gość
Him dzifka , twój stary nick

Gość gość
21.24 która to taka pięknota?

Gość poruszenie_W_bokserkach
Jeśli mogą być chamskie to... Dziewczyno nie pij, bo z rana nie będziesz pamiętała przez kogo byłaś dymana :classic_cool:

No popatrz, a gdzie indziej pisała, ze inni są głupsi. A to gangrena 😠:D Niech się bawi tyle jej w wieku 22 L. Blondynka czyżby?😘

DZIEWCZYNO NIE PIJ BO ... 1. Twój seksapil będzie gnił. 2. życie i zdrowie to nie dmuchał w kij. 3. zamiast buźki będziesz mieć ryj. wystarczy? :) Alkohol jest dla ludzi ... znających pojęcie umiaru. Pozdrawiam

Gość gość
Miłe dziewcze, nie pij wina, bo od wina ciałko się różnie wygina, nie pij piwa, bo od piwa głowa się kiwa, a również nie pij wódki, bo od wódki rozum krótki!