Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wartościowy ale nieśmiały chłopak

Polecane posty

Gość gość

Uwielbiam jego osobowość. Niestandardowy, zawsze z własnym zdaniem. Da się z nim pogadać na poważne tematy. Jest też przystojny, elegancki. Ale jest jeden problem. Jest niestety trochę wycofanym, nieśmiały, mało energiczny. Ja jestem trochę inna - bardziej wygadana, z lekkim ADHD, choć też nie należę do rozkrzyczanych ekstrawertyków - aż tak nie. I bywam nieśmiała w stosunku do osób, na których mi zależy. Średnio o nim myślę w kontekście seksualnym. A z drugiej strony - chcę go! Nie wiem, może poczekać na rozwinięcie się znajomości, może to urodzi się z czasem? Może użyć wyobraźni, samej się rozbudzić, otworzyć na niego?

Gość gość
moze cos poczujesz

Gość gość
ukl

Gość gość
Nie poczujesz, jesteś kobietą i jeśli już nie masz ochoty go zaliczyć, to nic z tego nie będzie, fascynacja nie przyjdzie z czasem.

Gość gość
No to podoba Ci się czy nie podoba, bo nie kumam. W czym przeszkadza ci jego nieśmiałość? Może dzięki temu nie będzie podrywać innych lasek.

Gość mała refleksja
Niestety seksualnie nic się nie zmieni. Nie pociąga cię dziś i nie będzie pociągał za rok. Facet może być albo tzw. porządny, zaradny, wierny, kochający itd. albo z******ty w łóżku i pociągający, do kompletu palant poza seksem nic niewart. Takie życie. Z kobietami tak samo, albo wierna i dobra, ale nudna jak flaki z olejem, albo lubiąca seks i zabawę ostra laska.

Gość gość
Facet może być albo tzw. porządny, zaradny, wierny, kochający itd. albo z******ty w łóżku x Jak to albo? Czyli według ciebie wierny, kochający i zaradny nie może być dobry w seksie?

Gość gość
Uwielbiam jego osobowość. Niestandardowy, zawsze z własnym zdaniem. Da się z nim pogadać na poważne tematy. Jest też przystojny, elegancki. Ale jest jeden problem. Jest niestety trochę wycofanym, nieśmiały, mało energiczny. xxx po prostu nie jest tobą zainteresowany!

Gość gość
kobieta go wybrała i go chce i ma go dostać i chuj,kurde jak by to była odwrotna sytuacjia to by kobiety pisały ze zboczek ze powinna go unikac itp logika kobiet ma ci za kolezanke strefa przyjazni i nic pozatym koniec

Gość gość
Wy w ogóle umiecie wnioskować logicznie? Nie jego zainteresowanie jest problemem - bo już mnie gdzieś zaprasza, otworzył się z czasem.

Gość gość
on nie musi być mało energicznie i też może mieć ADhD ale w swoim towarzystwie lub w samotności, Może trzeba go otworzyć

Gość gość
No ja własnie widzę, że on się ciut otworzył, ale i tak wydaje mi się, że ogólnie jest i będzie spokojny.

Gość gość
raczej juz nie poczujesz

Gość gość
może w łóżku będzie inny?

Gość gość
up

Gość gość
up

Gość gość
to się nie uda. Chemia w związku musi być.