Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak mam przekonac brata aby nie wiązał sie z samotna matka z dzieckiem

Polecane posty

Gość gość

wraz z rodzicami staramy się przekonać brata aby dał sobie spokój z ta maciorą ,on dobrze zarabia,jest przystojny i wgl więc na co mu taka laska z balastem? nie możemy pojąć co on w niej widzi przecież to czysta głupota,a ona się cieszy że znalazła frajera :/ jeszcze może będzie wychowywał i płacił na nie swoje dziecko? w naszej rodzinie nigdy nie było takich patologi i rodzicie,dziadkowie sie będą wstydzić za niego... jak możemy go ocalić? bo on chyba nie zdaje sobie sprawy z tego co robi,normalne argumenty do niego nie przemawiają. rodzice chcą zapłacić jej za to żeby przestała się do niego odzywać bo chyba nie ma innej drogi?

Gość gość
Jak możesz pisać takie rzeczy, tak nie wolno! dziecko to szczęście!!! Ja też kiedyś myślałam, ze to kula u nogi ale znalazłam odpowiednią partię, bogaty z dużym domem (dom rodziców ale to nic) i jakoś tak poszło, że dzidzia się urodziła. Śliczna córeczka i teraz wszyscy jesteśmy szczęśliwi, chodzimy na spacery całą rodziną - dzidziunia, ja, mój mąż, moja mama, jego mama, mój tata, jego tata i jego siostra. Kocham moją rodzinkę :*:*:* a ty się bedziesz w piekle smażył, bo dziecko to skarb największy!!

Gość gość
ale to nie jego bachor idiotko,w tym jest problem.

Gość gość
Ale głupi a locha nie zalapala tematu bo z pępowina wyszedł cały jej móżdżek. Autorko, być może ona rzuciła na niego urok,a nawet jeśli rozkochala go naturalnie lepiej idź do szeptuchy,by otoczyła go opieka i zdjęła zaklecie by siebuwolnil od niej.

Gość gość
Toż to sprawa brata , jak taką sobie wybrał z dzieckiem to co wam do tego, to nie jest patologia , kiedy facet bierze sobie kobiete z dzieckiem

Gość gość
dizdzie to szczęście, ja sie ru/cham robie dzidzie, rodze i czekam na bogatego żeby mnie wziął z tymi szczęsciami

Gość gość
jak nie patologia? przeciez to nie jego wiec gdzie tu zdrowy model rodziny jest?

Gość gość
Autorko a ty się nachlałaś? Bo jak widać rozumu to ty nie masz za grosz...

Gość gość
nie było takich patologi najpierw ocal gramatykę języka polskiego i oczy czytelników i naucz się odmieniać takie trudne słowa. Bo po sposobie pisania i słownictwie widać, że pochodzisz z niezłych prymitywów

Gość gość
To że kobieta jest samotną matką to nie znaczy, że ma być do końca życia sama. Owszem zdarzają się patologie no ale... nie każdy jest taki sam. A wolałabyś aby brat był nieszczęśliwy i ją zostawił, ale żebyś Ty się cieszyła? Czy szczęście brata jest Ci obojętne? Jeśli to faktycznie nie jest patologia to daj im żyć. Więcej uśmiechu życzę, jesteś jakaś zgorzchniała.

Gość gość
ciekawe , kogo ty sobie znajdziesz , pewnie menela z opieki spolecznej to dopiro bedzie przebój :D

Gość gość
przecież to ewidentna prowokacja jakiegoś tłuka, nie ma co się wdawać w dyskusje

Gość gość
To błąd ortograficzny, a nie gramatyczny wy madrale od siedmiu bolesci. Pewnie same wiatropylne się tu żalą :-D Autorko,po dwóch latach minie zauroczenie i brat ją porzuci.

Gość gość
ja też bym chciał laseczke z dzieckiem, najlepiej odchowanym tak 5 lat wzwyż zebym się nie musiał w śmierdzących pieluchach babrać i nocy zarywać. moim ideałem jest julia kobus, szkoda ze tak daleko mieszka, brałbym ja w obroty ostro

Gość gość
Zapytaj czy chce być facetem drugiej kategorii, który nie wywołuje tej chemii jak kryminaliści i bad boye, posuwający ją wcześniej, czy godzi się na bycie z kobietą, która go nie kocha i będzie rozmyślać całe życie o jakimś dwa razy głupszym przystojniaku sprzed lat.

Gość gość
wolałabym aby zrozumiał że to nie jest szczęście,obawiam się że on to pojmie ale gdy będzie już za pózno, gdy np ona złapie go na następne dziecko i będzie sie tylko męczył.Tak jak ktoś napisał to nie jest normalny model rodziny,żadne to szczęście.

wiazac z ta maciora:-Oszkoda slow..czy dziecko ponosi wine za to,ze zostalo poczete i z roznych wzgledow i nie moze byc z obojgiem rodzicow?Twoim zdaniem taki ktos nie zasluguje na szczescie?Nie wiesz,co Ciebie w zyciu jeszcze czeka,ale oby Ciebie nikt w zyciu nie nazwal maciora z bekartem, ktora nie bedzie miala prawa do zwiazania sie z wolnym mezczyzna,bo pamietaj zycie bywa przewrotne..

Gość gość
mój znajomy był z laską która miała dwójkę każde z innym i z nim sobie zrobiła trzecie wywaliła go z jego mieszkania nie byli po ślubie płaci alimenty w dodatki odwala cyrki że niby on ją leje jak chce z nią porozmawiać o mieszkaniu (bo to on mimo że ne mieszka musi płacić rachunki bo to jego) to wylatuje na klatkę i się drze w wniebogłosy że on ją bije że policje wzywać sąsiedzi są za nią ona mu grozi że nie będzie się z dzieckiem widywał więc ten jej słucha

Gość gość
zagroź mu , ze się zabijesz jak to zrobi. Jaak go to nie ruszy to przynajmniej będziesz miała okazję dotrzymać słowa:)

Gość gość
dziecko jak dziecko,nie ponosi winy,ale MACIORA owszem.

Gość gość
twój brat jest jakiś dziwny,każdy normalny facet z klasą,znający swoją wartość unika takich kobiet jak ognia.

Gość gość
Jak się ocknie i pryśnie czar zakochania to będzie już w czarnej d***e. Zal faceta, zakochanie to choroba,która mija...Mój brat poznał panne z dzieckiem ,tak go omotała że zapisał jej dziecko panieńskie na siebie,namówiła go.Urodziła mu wspólne dziecko,i pokazała dopiero pazurki.Brat jest dzisiaj sam,alimenty płaci na dwójke,z wypłaty zostaje mu 600zł. Alimenty 1200zł,i to ból płaci też na nie swoje które zapisał na siebie.Tak skończyła się wielka miłość.

Gość tak zrób to głupi lachonie
tak,wybij mu to z głowy,uchronisz dziewczynę która nie będzie musiala użerać się z popierdoloną szwagierką i resztą jaśniepańskiej rodzinki,znajdzie takiego dla którego dziecko nie będzie przeszkodą ani on nie będzie sie czuł frajerem

Gość gośćzołzowata
niech szuka dziewicy najlepiej bogatej buhahaha

Gość gość
Jest dorosły ma prawo być w związku z kimkolwiek zechce,nie ubezwłasnowolnicie go jeśli nie ma stwierdzonej choroby psychicznej.Ktoś jest głupi i naiwny to jego sprawa,że się pakuje w trudną sytuację.Po co się wcinać,chce sobie komplikować życie i wyręczyć innego faceta w obowiązkach ojca jego problem :-P

Gość gość
też bym nie piała z zachwytu ale słowa bym nie powiedziała o wybrance brata bo każdy odpowiada sam za swoją dupę, ale Ty autorko jesteś sukowatą szmateczką to inna rzecz

Gość gość
a co zazdroscisz jej ze ma dzecko a ty nie? pewnie nigdy nie bedziesz miala ani faceta ani dziecka bo kto chcialby sie zwiazac z kims kto ma taki charakter!!!!! maciora? gdzies ty sie wychowala i czego twoi inteligentni rodzice cie nauczyli? widze ze tylko brat jest normalny!

Gość gość
na pastwisko dziecko z plecakiem wypelnionym ksiazkami!

Gość gość
Autorko, zapytaj się brata czy on ma rozum i godność człowieka? A gdzie jest tatuś tego bachora?? lafirynda rozłożyła nogi przed pierwszym lepszym, a teraz szuka sponsora co ją i dziecko utrzyma, znam takie k***ishony, jelenia szukają wiecznie

Gość gość
Patologia wyraża się o patologii buahahaaaaaaaa. Widać wszscy się znacie. Powinniście klub założyć.