Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak mam postępować, gdy facet mnie okłamuje?

Polecane posty

Gość gość

moze moge jakos mu to ukrocic, albo sprawic zeby przestal. macie jakies rady?

Gość gość
Najlepiej zerwać, skąd masz wiedzieć kiedy kłamca kłamie i w czym? Chcesz dalej w tym trwać?

Gość gość
Tak, zerwać. Kłamać będzie zawsze, taki tym, ma to we krwi.

Gość gość
z jednej strony to macie racje, bo sama tez tak uwazam. klamca klamca pozostanie. ale chcialabym jakos inaczej to zalatwic. kocham Go i wiem ze On mnie tez kocha..

Gość gość
Ale zrozum, nikogo na siłę nie zmienisz, on sam musi chcieć przestań kłamać.

Gość gość
podobno chce przestac. ciagle powtarza ze nie chce mnie krzywdzic. a ja mysle ze po prostu chce sie na sile wybielic. pokazac jak to on jest dobry dla mnie. klamie bo wtedy ja nie jestem zla, a on i tak robi swoje.

Gość gość
tez go oklamuj, a jak to nie odpowiada, to zerwij

Gość gość
17:06 ja jakos tak nie umiem, nie czulabym sie dobrze oszukujac go

Gość gość
Chce przestań, ale jakoś nie przestaje.

Gość gość
ale on ją kocha, ona to wie :) gdzie rodzą sie takie intelygentne jak ty ? .......

Gość gość
To zależy ile czasu jesteście w związku. U nas jest niemożliwe KŁAMSTWO w ZWIĄZKU bez TABU! O wszystkim sobie mówiliśmy mówimy i będziemy mówić! !! Mąż jest nawet podczas Każdego badania ginekologicznego cipki i wspierał porody. Gdy izoluje faceta to będzie kłamał i oszukiwał! !!

Gość gość
Kocha cie dlatego kłamie?? a jak komuś wejdzie do łóżka i ci powie że cie kocha to też będzie ok? Kiedyś byłem naiwny i zaufałem jednej dziewczynie, nigdy więcej.

Gość gość
Chce przestań, ale jakoś nie przestaje.

Gość gość
17:10 to ze ktos kogos klamie oznacza brak milosci? nie sadze. mysle ze On klamie bo wie ze jesli zrobi cos czego ja nie toleruje, to bede zla, bedziemy sie klocic. a tak uniknie klotni a i tak zrobi co zechce. i wcale nie znaczy ze mnie nie kocha. tylko nie bardzo potrafi sie dostosowac, bo uwaza ze wszystko mu wolno

Gość gość
17:12 - ciebie kobieto to już po/je/ba/ło z kretesem :P a odpowiadając w temacie: kłamcę można oduczyć kłamania, gdy będziecie wśród jego przyjaciół powiesz prawdę i to głośno i bez zająknięcia. co do reszty twoich i jego "uczuć" to śmiem wątpić w tego rodzaju "miłość" bowiem, miłość związana jest bezwarunkowo z szacunkiem do drugiej osoby, a więc wyklucza kłamstwo!!!! tak, dziunia!! :P

Gość gość
Ja pierdziele, dziewczyno, Skoro on robi coś czego nie tolerujesz to jak możesz mówić że cię kocha?? wiesz co to miłość? przede wszystkim szacunek drugiej osoby, a skoro nie szanuje twojego zdania i robi tak jak sama napisałaś to co mu wolno to gdzie tu miłość, błagam cię.

Gość gość
17:14 i ty tak myślisz na serio? co za debilka :P

Gość gość
17:12 jestesmy razem dlugo. nie izoluje swojego faceta. mowie mu o wszystkim, nie daje powodow do niepokoju, braku wiary w to co mowie jemu. kazde swoje poczynanie moge udowodnic bez problemu, nie musi sie bac. 17:18 tak mysle, milosc to jedno, wygoda drugie. 17:16 kiedys wlasnie glosno przy kumplach chlopaka wyprowadzilam prawde na swiatlo dzienne z jakas tam sprawa. ale mu bylo glupio. i wiele razy bylo mu glupio jak kolega przy mnie wygadal sie z czym, co ten przede mna ukryl,z czym oklamal. ale nie oduczylo go to klamstw

Gość gość
dziś ale przeciez ona moze np nietolerowac, ze on chodzi do kosciola albo że chodzi na kurs językowy zamiast siedziec w domu,

Gość gość
''kiedys wlasnie glosno przy kumplach chlopaka wyprowadzilam prawde na swiatlo dzienne z jakas tam sprawa. ale mu bylo glupio. i wiele razy bylo mu glupio jak kolega przy mnie wygadal sie z czym, co ten przede mna ukryl,z czym oklamal. ale nie oduczylo go to klamstw ''-i niech do Ciebie dotrze, że już go NIC/NIKT tego nie oduczy, taki typ. Albo akceptujesz, albo odchodzisz.

Gość gość
moze podaj kilka przykladow jego klamstw

Gość gość
gość dziś to już w ogóle pomyłka być z taką osobą która nie toleruje rzeczy na których nam zależy. Ja mam na myśli poważne sprawy typu nie flirtuj, nie obściskuj się z innymi a tamten swoje.

Gość gość
17:39 mnie raczej chodzi o wlasnie rzeczy typu" flirty, dyskoteki, mocno zakrapiane alkoholowe spotkania, znajomosci z kobietami. nie o zadne pasje, bron Boże o religię. 17:38 klamstw jest wiele. jego koledzy to nieciekawe towarzytwo. uwazam ze maja zly wplyw na niego i dlatego ustalilismy WSPOLNIE ze ograniczy z nimi kontakty. ale On tego nie robi. np wychodzi z Nimi, a mnie mowi ze spedzil nudny wieczor przed tv. albo dzwonie, a On wlasnie wyszedł gdzies z Nimi i dlatego nie odbiera. jak juz pozniej gadamy to mowi ze byl w parku z psem. widzimy sie, pytam jak spedzil dzien. on ze lezal, pogral na komputerze, nudzil sie. potem okazuje sie ze cale popoludnie byl z kumplem. wiecej przykladow?

Gość gość
Tak jak pisałem wyżej, nie ma najmniejszego sensu taki związek i znajomość z takim kolesiem.

Gość gość
On się z tobą nudzi. Dlaczego?

Gość gość
ja cię nie rozumiem. jesteś z kimś, kto okłamuje cie na każdym kroku, czyli nie ma do ciebie szacunku,a ty cały czas twierdzisz, że go kochasz. jak dla mnie to jesteś od niego uzależniona, ale miłości tu nie ma i nic z niego nie wyciśniesz poza kłamstwami i oszustwami. w życiu bym nie była z kimś takim, a zwłaszcza z kimś takim, kto ustala ze mną coś wspólnie, a później i tak robi co chce. ty jesteś jakimś prymitywnym babolem jeśli nie rozumiesz swojego położenia.

Gość gość
18:03 chyba nie do mnie pytanie. dlaczego twierdzisz ze sie mna nudzi? 18:04 jakos nie bardzo umiem zmienic to swoje beznadziejne polozenie. a nie chce podejmowac poki co tak drastycznych krokow, jak rozstanie. powiedzcie jak mam go traktowac skoro on tak robi?