Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasialińska

zabawki Fisher Price powyżej roku

Polecane posty

Gość kasialińska

jakie zabawki tej firmy badz innej ale fajne , ciekawe , mądre polecacie dla rocznego dziecka i powyzej roku bo wiadomo szybko rosnie . Ogladałma własnie na allegro ale pzredział jest od 6- 36 m , jakis dziwny podział . Nie znam sie za bardzo a chce lupic prezent siostzrenicy tak do ok 500-600 zł prosze o pomoc w wyborze

Gość kasialinska
pomocy :)

Gość gość
Nasz półtoraroczny synek jest zachwycony Skuterem Malucha FP. Skuter posiada te słynne dla tej firmy 3 poziomy nauki (w zależności od wieku). Oprócz tego, że dziecko może na nim jeździć, trąbi, wydaje dźwięk odpalania silnika, mówi i śpiewa piosenki. Wizualnie jest bardzo ładny. Odpowiedni dla wieku 12-36 miesięcy. Cena - ok. 200 zł.

Gość gość
moja córa 18 mc obecnie bardzo lubi sie bawic kuchenką dla dzieci i nowym wózkiem dla lalek. Nie mamy z FP ale z tego też napewno jakaś kuchenka bedzie

Kuchenka to hit od lat u mojej córki. Dokup akcesoria typu garnki, talerze, kubki i będzie wypas.

Gość kasialinska
super , bezcenne wasze opinie :) prosze o dalsze propozycje

Gość gość
Doemk z ludzikami chyba vtech, w każdym razie różne elementy wydaja dźwięki dzrzwi skrzypią, telefon dzwoni, pies szczeka itp mój ten domek bardzo lubi, jest w smyku, taki różowy. hitem jest jeszcze arka niego. A tak średnio ja zachwycają zbawki, jezdzika nie lubi, pchacza nie popycha, fajny jest ślimak z fp z sorterem, lubi zabierać pieska z fp na spacery, ciągle go gdzieś ciągnie . Bardzo lubi te wszystkie drewniane puzzle Np zwierzatka ale hitem jest kuchnia z akcesoriami i wozeczek dla lalki. Moja ma 17 mies.

Gość gość
Ja chciałam ostatnio synkowi (16 miesięcy) kupić takie coś, taki "zbieracz" do klocków, tam w zestawie są klocki już,to się nazywa Mega Blocks coś tam,nie pamiętam,ale z Fisher Price. Ma któraś z was? Może polecić? No i taki stoliczek edukacyjny też bym chciała dla niego,też z FP,ale nie wiem sama...Klocki bardzo lubi generalnie,chętnie podbiera starszej siostrze :D