Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

MIałam iść na basen ale się wstydzę też tak macie ?

Polecane posty

Gość gość

kupiłam strj wszystko łądnie pięknie... ale nie pójdę bo się wstydzę! żebym jeszcze nie szła sama ale nie mam z kim. Mąż nie chce... koleżanki też się wstydzą.... jakieś 7 lat temu jezdziłam uczyłam się pływać nawet coś mi wychodziło... ale teraz ? czy będę potrafiła utrzymać się wgl na wodzie ? pójdę będę coś próbowała pływać nie będzie mi wychodzić.. będą sie ze nie śmiać.....

Gość gość
Nie pójdę bo mam wielko purchawkę na łodbycie

Gość gość
Nikt nie będzie sie smial ani zwracal na ciebie uwagi w wodzie:) ja tez sie wstydze chodzic na basen a moj chlopak jest instruktorem plywania i umie to robic swietnie i wyglada swietnie. A ja jak baleron, wiecznie z czyms na twarzy, plaska :< Kiedy jestem sama jest idealnie , wiec ci zazdroszcze

Gość gość
no dobra może śmiać się nie będą ale pewnie będą się patrzeć jak na debila :) już sama nie wiem....

Gość gość
Na basenie widzi się różnej budowy i figury kobiety. Nie przejmuj się. Raz się przełamiesz i będzie okej :P Jak nie będziesz mogła płynąć to po prostu podreptaj, weź sobie deskę do pływania, to żaden wstyd. A zobaczysz, że z każdą wizytą na basenie będziesz sobie lepiej radzić.

Gość gość
Sorry, ale masz problemy na poziomie panienki 15 letniej. Ogarnij się, idź na ten basen i zrelaksuj się. Ludzie tam pływają a nie obgadują innych, a nawet jeśli to ich problem a nie Twój. Odwagi

Gość gość
ja się wstydzę też bo w wodzie kurczy mi się tam wszystko i nic w kąpielówkach prawie nie widać

Gość gość
Nie myl basenu z plaża, która niestety często zamienia się w wybieg dla modelek i przez to sporo osób o nieidealnym wyglądzie się wstydzi. W moim mieście jest piękne, czyste i bezpieczne jezioro i zauważam całe mnóstwo mimoz, które zamiast korzystać z ochłody jaka daje woda przechadzaja się i eksponują swoje wdzięki, smażac się nadal w upale. Basen zaś jest miejscem gdzie przychodzi się dla zdrowia, urody, w każdym wieku i z każdą figura. By wejść do wody i z niej korzystać:)

Gość gość
Mi głupio było wyjść w lecie na odkryty basen. A jak już sie odważyłam to straciłam kompleksy. Tam nie było żadnych modelek tylko same karakany z tłuszczykiem i totalnie bez kompleksów sobie paradowały w bikini. Wyglądałam o niebo lepiej niż większosć z nich :O A krytym basenie już jest większy fason że tak powiem ale i tak tych modelek nadal nie widzę, zwykłe dziewuchy, nie grube ale też nie szczupłe, za to faceci potrafią czasem wyglądać fajnie

Gość gość
15:44 to jak wy sie poznaliście jak aż taki rozłam

Gość gość
w zyciu bym nie chciała iśc z kimś na basen - no bo po co, na litość? ide popływać, spalic kalorie, poduczyć się, i co z tego, ze jestem gruba i ne pływam idealnie? Who cares?

Gość gość
"Nie myl basenu z plaża, która niestety często zamienia się w wybieg dla modelek i przez to sporo osób o nieidealnym wyglądzie się wstydzi. " Zależy jaka plaża. Są plaże gdzie w większości są zwykłe rodziny a są plaże lanserskie