Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kto ma doła ( autorka 24 lata)

Polecane posty

Gość gość
Kiedyś grałam w piłkę ręczna, ale to było... Uf jakieś 3 lata temu. Poszłam do pracy i już nie pociągnelam treningów. A byłam w tym dobra

Gość S21
Ręczna? :O Zaskoczyłaś mnie teraz :P Ja chciałem grać w ręczną ale niestety miałem problemy z kolanami. Od razu uprzedzę, że nadwagi nie miałem. Autorko a może warto wrócić do sportu? ;)

Gość S21
Ajć nie ta minka :P Ręczna 100 razy lepsza niż nożna :D Na jakiej pozycji grałaś?

Gość gość
Teraz już kondycja nie ta, czasu trochę brak, a no i oczywiście chęci. Wstaje codziennie o 4;30 do pracy ( oprócz niedzieli) wracam różnie, 15. Czasem 18. Jak wracam to już nic mi się nie chce

Gość gość
Na początku brama. Ale później trener odkrył że po prostu na każdą pozycje można mnie wrzucić. Potem już głównie w ataku, miałam dość mocny rzut. Raz jak panna dostała w twarz to zemdlala ;)

Gość gość
Ja mam dola bo dziewczyna ktora bardzo mi sie podoba ma chlopaka. Nie wiem co zrobic bo daje mi jasne sygnaly zainteresowania (patrzy na mnie, niesamowicie usmiecha do mnie itd). Oszaleje chyba. :o

Gość gość
No może nie na każdą, skrzydeł nie ogarnialam, koło albo z 9 strzały szły. Karne były wszystkie moje

Gość S21
To musisz mieć niezłą krzepę :D Ja akurat nikogo nigdy nie znokautowałem :P Ale na wfach zwykle unikali piłki rzucanej przeze mnie :D A próbowałaś czegoś nowego po ręcznej? Widzę, że czasu zbytnio nie masz ale coś powinnaś znaleźć zamiast ręcznej :) Zawsze to jakieś urozmaicenie i nowe cele w życiu ;)

Gość gość
16;24 to że patrzy na ciebie i się uśmiecha to wcale nie świadczy, że jest to jakiś sygnał

Gość S21
Ja tylko i wyłącznie na skrzydłach grałem :D Uwielbiałem to :) Drużyna walczyła o piłkę a jak już miał ktoś to rzut do mnie a wtedy już sprint i bramka :) Karne też lubiłem :)

Gość gość
Nie zastanawialam się co mogłabym robić... Chyba nic mnie nie interesuje. A ty? Co robisz w wolnym czasie

Gość gość
Prawe skrzydło czy lewe

Gość gość
No dobra, wiec co to moze oznaczac? Zadna inna tak sie nie zachowuje przy mnie :p cala rozpromieniona itd zreszta czuje ze cos sie dzieje, takie rzeczy sie czuje..

Gość gość
No to z nią pogadaj... I tyle.

Gość S21
Grałem na obu :D Nie było różnicy dla mnie :) Teraz co robię? Od dziecka łowię ryby :P Ale co do tych ryb to nie wszystko :) Prowadzimy z ojcem szkółkę wędkarską dla dzieci i młodzieży do lat 16 :) Jestem w tym ponoć dobry :P Pracuję również z dziećmi niepełnosprawnymi :) Oczywiście wszystko dobroczynnie (nie wiem jak to określić ogółem). Wolontariat? :) Prócz tego jestem strażakiem ochotnikiem :) Mam jeszcze parę talentów ale niestety póki co nie spróbowałem sił co do nich. Mam talent lektora i aktorski :P Może kiedyś uda mi się spróbować sił w tym :)

Gość S21
Jeszcze co do tego wolontariatu: to zwykle są to dzieci z problemami. Choć nie mam tytułu psychologa czy pedagoga to potrafię ponoć niesamowicie dobrze dotrzeć do nich i rozmawiać z nimi :) Uwielbiam to co robię i sprawia mi to przyjemność :)

Gość gość
Nieźle, ;o lowilam ryby kiedyś ;D ale jak chciałam zarzucić to zaczepilam się za ucho. I na tym moja przygoda z rybami się zakończyła. Teraz jak jedziemy to siadam sobie na stołeczku i pije piwko ;)

Gość S21
A może przejdziemy jakoś na priv? ;) Mail czy coś?

Gość gość
SMS? Napiszesz nr? ;)

Gość gość
O 19 się odezwę. Muszę lecieć. Może na e-maila nr lepiej wysłać

Gość S21
Numeru nie podam :P a przynajmniej nie na forum publiczne ;) Maila mogę podać ;)

Gość gość
Ejjj ale kurde ja nie wiem czy tak prosto z mostu zapytac ja o co chodzi? Boje sie troche ze mnie moze oklamie ze nic i to bedzie pewnie koniec. Zalezy mi na niej ale tez bym chcial wiedziec na 100% co sie dzieje

Gość S21
gladi@interia.pl Jakiś był zapamiętany to pisz na ten jak coś ;)

Gość S21
16:48 podejdź, uśmiechnij się, porozmawiaj z nią. To się da wyczuć czy zależy komuś ;)

Gość gość
No wlasnie ja to czuje od momentu kiedy pierwszy raz ja przylapalem jak sie na mnie patrzy :p pozniej sie to powtorzylo kilka razy i tez jak z nia rozmawialem to widzialem ze jest po prostu szczesliwa, cala rozpromieniona, nigdy nikt tak sie przy mnie nie zachowywal. No ale ma chlopaka :/

Gość S21
Na pewno ma? Widziałeś ich? Jeśli Ci to powiedziała to nie koniecznie musi tak być...

Gość gość
Dodam jeszcze ze moje usmiechy odwzajemnia i bardzo czesto patrzy na mnie i nie odrywa wzroku, jest bardzo pewna siebie i tez skromna i cicha, niesamowicie sympatyczna, nie chce tego zepsuc wiec chyba nie bede nic o tym mowil, wole ja jako kolezanke czy moze kiedys przyjaciolke niz nikogo. Wiem ze ma chlopaka bo widzialem fotki u niej na fb

Gość gość
Ale przez to oszaleje chyba bo nie moge zapytac wprost i bede myslal co jest grane.. ech no chyba ze ona cos zrobi, w co watpie :/

Gość S21
Odpuść sobie. Zagalopowałeś się kolego ;) Będzie ciężko ale dasz radę ;) Tego kwiatu jest pół światu. Zawsze możesz poznać jej koleżanki ;) Pamiętaj, że zawsze może Cię poznać z nimi ;)

Gość gość
Jak sie zagalopowalem? :p kazdy by chyba pomyslal ze cos jest grane. No chyba ze dla kogos to normalne zachowanie: gapienie sie, usmiechy itd