Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kto ma doła ( autorka 24 lata)

Polecane posty

Gość S21
gość dziś Ja mam dola bo dziewczyna ktora bardzo mi sie podoba ma chlopaka. Nie wiem co zrobic bo daje mi jasne sygnaly zainteresowania (patrzy na mnie, niesamowicie usmiecha do mnie itd). Oszaleje chyba. Oszaleje chyba- tu już się ujawniłeś, że siedzi Ci w głowie ;) Powiedz czy rozmarzyłeś się trochę o niej jakbyście byli razem itd ?

Gość gość
Oszaleje chyba bo nie wiem co zrobic, zaryzykowac zniszczenie nawet zwyklego kolezenstwa czy siedziec cicho i byc tylko kolega. Chyba normalne, tym bardziej ze mi sie podoba z charakteru i wygladu. I to jak sie zachowuje wobec mnie bardzo mi pochlebia :) no chyba ze zle to widze, wiec dlatego zapytalem, moze macie jakies pomysly np dlaczego tak czesto patrzy? I nie nie myslalem tak o niej, szanuje ja i nie jestem jakims desperatem :p

Gość S21
Nie no jak ma kogoś to lepiej odpuścić. Przynajmniej takie jest moje zdanie (i takie mam zasady z resztą).

Gość gość
Chyba nie da rady......... :o

Gość S21
A no widzisz czyli coś jest na rzeczy :P

Gość gość
A no jest, bo jest niesamowita...

Gość gość
Trzeba działać, być egoistą, ma chłopaka i co z tego? Dla mnie kiedyś dziewczyna zerwała ze swoim. Działaj, jak tak się zachowuje to oczywiste co jest grane. Działaj bo jak ten jej koleś zadziała i się na przykład oświadczy to może być pozamiatane. Kto wie, może już to planuje. Albo ona zajdzie w ciąże. Jest dużo możliwości więc ja bym zaryzykował, chyba wszystko albo nic w tej sytuacji.

Gość gość
Skąd jesteś?