Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kto ma doła ( autorka 24 lata)

Polecane posty

Gość gość

Nie jestem szczęśliwa w związku. Czegoś mi brakuje... Chyba prawdziwego mężczyzny.

Gość gość
Ja mam też doła. Od 6 lat.

Zależy ile razem jesteście, rozmawiałaś o tym ze swoim partnerem, zastanów sie czy jest sens tego żeby to ratować, czy jesteś z niego zadowolona bo jeżeli brakuje ci sporo rzeczy a zwłaszcza ważnych no to najwyższy czas żeby coś z tym zrobić, będziesz się męczyła, lata zleca i obudzisz się z ręką w nocniku.

Gość gość
Jestem z nim 3 lata. Zdradziłam go.... Bo go nie kocham, ale się przzwyczailam że jest. Nie jestem zadowolona z naszego życia intymnego. On mnie po prostu nie rozumie. Ale bardzo mi go szkoda u nie chce go zranić

Gość S21
Mam 21 lat i też mam doła jakiegoś... Chyba potrzebuje kopa albo osoby która wstrząśnie mną tak żebym się odwiesił i wskoczył na właściwy tor.

Gość gość
A co z tobą kolego

Aha, nie ogarniam takich ludzi którzy są z kimś z przyzwyczajenia i psują życie tej osobie, zamiast pisać tutaj może raczysz go poinformować? mało to lubi być rogaczem... ja pieprze. Zero honoru, zamiast się chociaż rozstać to nie, trzeba zdradzać a co tam, zasady były dobre wiek temu...

Gość gość
tez mam dola, ale nie szukam nikogo, bo mam takiego dola, ze wole samotnosc

Gość gość
A co z tobą kolego?

Gość gość
Trzeba było najpierw go zostawić, a dopiero potem się chędożyc. Teraz sobie cierp.

Gość gość
ciekawe jakiego on dola moze miec

Gość gość
" lubiegrac.." to nie jest tak jak mówisz .. Wiesz jakie to trudne??? Przed związkiem był moim przyjacielem, od podstawówki. Ale coś mnie cholerka pokusił te 3 lata temu żeby się z.nim przespać. Nie wiedziałam tylko ze on się cały czas we mnie kochał. I przez te 3 lata nie potrafię mu powiedzieć że to pomyłka, se to nie powinno się stać

Gość gość
" lubiegrac.." to nie jest tak jak mówisz .. Wiesz jakie to trudne??? Przed związkiem był moim przyjacielem, od podstawówki. Ale coś mnie cholerka pokusił te 3 lata temu żeby się z.nim przespać. Nie wiedziałam tylko ze on się cały czas we mnie kochał. I przez te 3 lata nie potrafię mu powiedzieć że to pomyłka, se to nie powinno się stać

Gość gość
Poza tym; on jest takim typem człowieka na którym nie mam oparcia, ja potrzebuje mężczyzny, a nie chłopaka któremu muszę wszystko tłumaczyć, wręcz prowadzić go za rączkę bo on nic nie rozumie. Ciężko kupujący

Gość S21
Nie jest mi wesoło w każdym bądź razie :/ Wiesz nie chce się tu użalać z cyklu: patrzcie na mnie, jaki biedny ja itd. Ale w skrócie: kobieta którą pokochałem całym sobą zrobiła sobie ze mnie zabawkę, powiedziała, że ma białaczkę. Rzuciłem wszystko i pojechałem do niej. Na miejscu okazało się, że niczego takiego nie ma.. Nawet nie pytaj jak się czuję choć minęły chyba ze 2 miesiące od tego. Gdybym miał wszystko opowiedzieć to książkę bym mógł napisać.. (Do kobiet się nie zrażam w każdym bądź razie). W pracy byłem ofiarą mobbingu. Niestety nie mam dowodów i mogę sobie sam ze sobą co najwyżej o tym porozmawiać. Jest lepiej ale co z tego... Nie mam pracy, mam zniszczone serce... Oczywiście dochodzę do siebie sam. Zaczynam znowu pracować nad sobą, czyli nie jest tak źle co?

A co mamy poradzić na to że nie jesteś mu w stanie powiedzieć tak banalnej rzeczy? Zmarnowane 3 lata, zamiast jak biali ludzie siąść i pogadać, wytłumaczyć, będzie biegał to go olewaj, nie odpowiadaj i koniec, w końcu dotrze do niego że już nie będzie tak samo sorry, tyle ile nawarzyłaś tyle musisz wypić...

Gość gość
Kiedy mi go tak szkoda... Jak miał 4 l temu dziewczynę to nawet smsa nie umiał porządnego do niej napisać. Sama mu pomagałam. A najgorsze jest to że razem pracujemy i widzimy się codziennie.

Gość gość
Kuźwa to tak jak bym miała dziecko zamiast faceta

Gość gość
gość z 20:42 ja wolałbym jednak być z kimś niż samotny. Samotność to chyba najgorsze co może być :(

Gość gość
Czasem jednak lepiej pocierpiec w samotności

Gość S21
Nawet nie mam z kim porozmawiać co mnie męczy... Do kitu :( I nie mogę zrozumieć ostatnio dlaczego ludzie nie doceniają tego co mają? To chore.

Autorko, z pewnością ci było go szkoda wskakując innemu do łóżka. To tak jak w tym żarcie, "zdradziłem swoją żonę ale tak bardzo ją kocham, w ogóle nie podobał mi się seks z kochanką, zrozumiałem to zwłaszcza przy czwartym orgazmie " ... S21 dziś Nie doceniają bo są głupi i docenią dopiero po stracie, tak jak to zrobiła moja była, obudziła się po 5 miesiącach od rozstania i przelotnych znajomościach że miała ze mną niebo i tak od 2 lat mi spokoju nie daje i męczy co jakiś czas. Parodia.

Gość gość
Wskazując innemu do łóżka .. Przez 2 lata kochałam się tylko z nim, ja też mam swoje potrzeby, 2 lata bez orgazmu.... Wyobraź sobie. Po prostu potrzebowałam prawdziwego mężczyzny

Gość S21
Nie potrafię tego zrozumieć LubieGracWKomputer... Mieć drugą połówkę i mieć ją gdzieś, stwarzać setki problemów po nic, nie okazywać uczuć, nie dbać o miłość. Mieć pieniądze i trwonić je albo cholera wie co z nimi robią... Durne to wszystko... Tak samo nie mogę zrozumieć byłej... Mówiła, że jak taki z******ty facet może być sam, mówiła, że rozumiem kobiety, jestem dobrym psychologiem- to fakt jestem i potrafię wiele zrobić, w sumie dobry e mnie człowiek i mam wspaniałe cechy, oczywiście mam też wady ale chyba nie takie straszne. Pieprzony dołek... eh....

Gość gość
Chciała bym mieć właśnie takiego mężczyznę z którym miała bym te "niebo"

Gość S21
Hmmm mówisz niebo. Zależy co masz na myśli niebo. Ja akurat zawsze się starałem dla niej, dla Nas i tak tego nie doceniła :(

To jest wasza wina twoja i jego, normalna para siada jak biali ludzie i rozmawiają(przynajmniej ja tak sądzę), co się nie podoba, co robi źle, niech się bardziej postara, ty też go chyba możesz pokierować tak? każdej to samo nie musi się podobać, a jak nie potrafiliście gadać, on cię olewał, ty nie zaczynałaś rozmowy przez te 2 lata to trzeba było się rozstać bo po co to ciągnąć? jaki to ma sens skoro jest ci źle? i teraz nie dość że byłaś niedopieszczona i się z tym męczyłaś to jeszcze żyjesz z myślą że zdradziłaś, ja bym nie potrafił w lustro spojrzeć.

Gość gość
A ja potrafię, to nie jest moja wina jeżeli mężczyzna nie potrafi zaspokoić swojej kobiety. Czyż nie tak? Powiedz sam, miałeś kiedyś z tym problem?

S21 Heh, bardzo znajomo brzmi, to samo słyszałem na początku "Ale jak to ty nie miałeś nigdy dziewczyny??!!" ale jak komuś jest za dobrze to nie potrafi docenić i koniec. Chce więcej i więcej, wolną rękę i proszę, później mija pewien okres i przyłazi koza do woza. Moja doceniła tylko kilka miesięcy za późno :) a człowiek robił wszystko, chciał mieć dobry kontakt z rodzicami, pomagał, wspierał, przede wszystkim wyciągnąłem ją z ogromnego dołka gdy znajomi ją zostawili i tak mi podziękowała, uwierzyła w siebie i pa pa już nie jestem potrzebny :)